Sanovnik » Sanjati » Šta znači sanjati da igrate karte?

Šta znači sanjati da igrate karte?

Kartaške igre uvek podrazumevaju prebrojavanje, dobro pamćenje i pametne poteze. Takođe, podrazumevaju izraz lica na kojem se ne može pročitati ni razočarenje ni oduševljenje, odnosno podrazumevaju glumljenje emocija.

Često su kartaške igre čista zabava i ubijanje viška vremena, ali nisu retki slučajevi ni kada te igre donose velike dobitke ili gubitke, odnosno kada se igra za novac. I, naravno, tu je uvek reč o želji za brzom i lakom zaradom.

U snovima se igranje karata odnosi na slične stvari kao i u stvarnom životu pa nam takvi snovi često govore o tome da se trebamo sabrati, obratiti pažnju na iskrenost, ne srljati u nešto, zabaviti se i slično. Sanovnici ovakve snove tumače na razne načine i pridaju im i pozitivna i negativna značenja, a to ovisi o detaljima određenog sna.

Sanjati igranje karata

Ako ste sanjali igranje karata, u narednim danima biste mogli biti malo smušeni i moguće je da će biti potrebno da se saberete, jasno sagledate stvari i trezveno krenete dalje. Isto tako je moguće da vam nedostaje zabave u životu i da se trebate više družiti s drugim ljudima. Moguće je i da često niste opušteni, da drugima pokazujete ono što mislite da žele videti, ali da nikome ne verujete. Ovaj san može ukazivati i na vaše želje za brzom ili nepoštenom zaradom, kao i na dolazak dobitaka ili gubitaka.

Sanjati da igrate karte sami

Ukoliko ste u snu sami igrali karte, slagali ih, prebrojavali i tako se zabavljali, na javi vas očekuje donošenje jedne odluke o kojoj ćete morati dobro promisliti. Biće vam potrebna „hladna glava“ i strpljenje kako se kasnije ne biste kajali. Dobro „promešajte“ sve činjenice, složite sve kombinacije i onda odlučite šta da uradite.

Videti u snu da igrate karte s drugima

U slučaju da ste sanjali da igrate karte s drugima, u narednom periodu ćete morati nešto dobro odigrati da biste postigli ono što želite. Od vaših poteza će zavisiti konačni rezultat i to da li ćete biti zadovoljni onim što će se desiti.

Sanjati da gledate igru kartama

Kada u snu gledate druge dok igraju karte, to znači da ste vrlo neodlučni i da pokušavate izabrati stranu. Moguće je da biste se voleli uključiti „u igru“, ali se plašite rizika i mogućeg ishoda. Takođe je moguće da na javi pažljivo pratite šta drugi rade i kako „igraju svoju igru“ pa na taj način sklapate mozaik svojih mogućnosti i čekate pravi trenutak da „zaigrate“.

Sanjati da mešate karte u toku igre

Ako ste u snu mešali karte u toku igre, u bliskoj budućnosti biste mogli imati značajnu ulogu u nekom događaju i od vas bi moglo zavisiti kako će nešto završiti. Možda vi u tom trenutku nećete biti ni svesni toga, ali će vam kasnije postati jasno kolika je bila vaša odgovornost u celom tom dešavanju.

U snu deliti karte saigračima

Ukoliko ste sanjali da delite karte drugim igračima, u stvarnom životu biste se mogli potruditi da nešto dobro rasporedite i da svi budu zadovoljni. Moguće je da će vam biti veoma važno da se ne podižu tenzije oko nečega i da sve završi dovoljno fer za sve učesnike. Možda će se raditi o nekom nasledstvu ili određenom bonusu koji treba podeliti.

Brojati karte u snu

U slučaju da ste u snu videli kako brojite karte, u bliskoj budućnosti vas očekuje svođenje nekih računa. Moguće je da ćete pokušavati dovesti u ravnotežu dobitke i izdatke, da ćete praviti određene kompromise zbog toga, možda ćete se prilično iznervirati, ali je moguće i da ćete se na kraju prijatno iznenaditi.

U snu pobediti u igri kartama

Kada sanjate da ste pobedili u igri kartama, to znači da ćete u stvarnom životu imati mnogo sreće u jednoj situaciji. Moguće je da će sve biti protiv vas, ali da ćete vi ipak uspeti izaći kao pobednik iz tog događaja. Sreća će biti na vašoj strani i vi ćete joj biti veoma zahvalni. Nećete se usuditi razmišljati o tome šta bi bilo da je sve ispalo drugačije.

Sanjati da ste izgubili u igranju kartama

Ako ste u snu videli kako gubite u igri kartama, to znači da biste na javi mogli postati žrtva neke zablude i nerealnih očekivanja. Moguće je da ćete u jednu vezu ili u neke poslove ući prilično naivno i da ćete od toga očekivati više nego što će vam biti ponuđeno. Zbog toga biste mogli doživeti razočarenje i osećati se neuspešno.

Sanjati da se svađate dok igrate karte

Ukoliko ste se u snu svađali u toku igre kartama, u narednim danima biste mogli biti nepravedni prema nekome. Moguće je da ćete jednoj osobi nešto zamerati bez stvarnog razloga i nećete uviđati koliko grešite. Sve će biti prilično nedužno i nenamerno, ali umesto da to prihvatite kao prolazno i slučajno dešavanje, vi ćete od toga praviti ozbiljan problem.

U snu igrati karte za novac

U slučaju da ste u snu videli kako igrate karte za novac, u stvarnom životu biste mogli pokušati da se na lak način obogatite, a to bi vas moglo dovesti do uplitanja u neke sumnjive poslove. Najbolje bi bilo da još jednom razmislite o svemu što biste time mogli izgubiti i o svemu što rizikujete takvim poslovima. Uvidećete da je ulog prevelik.

Sanjati da igrate karte iz zabave

Kada u snu igrate karte iz zabave, možda sa prijateljima na nekoj veseloj žurci, to znači da ste vi osoba koja voli izazove i nove stvari. Rado se upuštate u sve što podiže adrenalin i što je takmičarskog duha, ali niste nerazumni i ne srljate bez razmišljanja u nešto što vam drugi ponude. Volite dobro društvo i zanimljiva dešavanja, ali nikada ne biste uradili nešto vrlo nepromišljeno i opasno po život.

Varati u snu tokom igre kartama

Ako ste sanjali da varate dok igrate karte, to znači da ćete se uskoro zbog nečega pokajati. Moguće je da ćete pokušati nekom prečicom doći do određenih stvari, ali će vas to odvesti u pogrešnom smeru. Shvatićete da ste samo sve pogoršali i da bi bilo najbolje da ste radili onako kako su pravila nalagala.

Videti u snu da neko drugi vara u toku igre kartama predstavlja upozorenje na nečije spletkarenje i pokušaj da izvuče više koristi za sebe. Sve to može izgledati prilično nedužno, na momente čak mangupski simpatično, ali nemojte nasedati na takvo predstavljanje stvari. Dotična osoba uopšte nije naivna i nema dobre namere ni prema kome.

U snu igrati karte s roditeljima

Ukoliko ste sanjali da igrate karte s roditeljima, odnosno protiv njih, u narednim danima biste se mogli oko nečega nadmudrivati s njima. Bez obzira koliko vi imate godina, vaši roditelji u vama i dalje vide svoje dete i osećaju se zrelijima i iskusnijima od vas. Zato će vam biti teško da se raspravljate s njima i moraćete upotrebiti drugačiju taktiku da postignete ono što želite.

Videti u snu da igrate karte u paru s nekim od roditelja predstavlja vaš osećaj povezanosti s njima i verovanje da će vaši roditelji uvek stati na vašu stranu šta god da se bude desilo. Kakve god karte da vam život podeli, vaši roditelji će ih odigrati rame uz rame s vama.

U snu igrati karte s voljenom osobom

U slučaju da ste u snu igrali karte protiv voljene osobe, na javi biste mogli pokušati nešto sakriti i odglumiti pred svojim partnerom. Moguće je čak da mislite kako voljena osoba nešto krije od vas i kako pokušava igrati određene igre s vama. U svakom slučaju, određeno vreme će među vama vladati nepoverenje i neće vam biti nimalo lako da uspostavite dobre odnose sa svojom voljenom osobom. Moraćete pametno odigrati tu partiju ako želite povratiti mir u vašu vezu.

Sanjati da igrate karte u paru sa voljenom osobom ukazuje na mogućnost uspostavljanja posebne veze između vas u narednom periodu. Moguće je da će se desiti neke stvari koje će vam pomoći da uvidite koliko toga vas veže i koliko toga ste prošli zajedno. Takvo saznanje bi moglo još više učvrstiti vaš odnos.

Sanjati da igrate karte s prijateljem

Kada u snu igrate karte protiv svog prijatelja, to znači da među vama postoji određeno rivalstvo i da ste mu oduvek pomalo zavidni. Moguće je da ste vi i sami toga svesni i da to pokušavate prikriti ili ugušiti u sebi, ali vam ne uspeva svaki put. Taj osećaj zavisti vam istovremeno stvara i osećaj krivice pa ponekad ne znate šta da radite i kako da se ponašate. Želite se dokazati i biti bolji, ali ne želite povrediti prijatelja.

Videti u snu da igrate karte kao partner svom prijatelju predstavlja snažan osećaj prijateljstva i povezanosti sa vašim prijateljem. Jasno vam je da je vaš prijatelj uvek tu za vas i da ste vi isto tako uvek tu za njega. Mnogo toga ste prošli zajedno, ali to nimalo nije oslabilo vaš odnos. Moguće je da će mu uskoro trebati vaša pomoć i da ćete vi ponovo pokazati da ste mu iskren partner u svemu.

Sanjati da se ljutite dok igrate karte

Ako ste se u snu ljutili tokom igre kartama, vi ste osoba koja ne može podneti da joj nešto ne ide po planu. Veoma teško podnosite promene i loše reagujete na izazove pa se zbog toga često nervirate i dolazite u sukobe i sami sa sobom i sa drugima. Nikada nemate rezervnu opciju jer ne možete ni zamisliti da se nešto ne ostvari onako kako vi to želite.

Sanjati da se šalite dok igrate karte

Ukoliko ste u snu videli kako se šalite dok igrate karte, na javi bi vas nešto moglo obradovati. Vi ste osoba koja je po prirodi vesela i optimistična i koja sve što joj dolazi prihvata staloženo. Kakve god karte da vam život dodeli, vi ih iskoristite na najbolji mogući način, bez ljutnje i zameranja.

Videti u snu da ste dobili sve crvene karte

U slučaju da ste sanjali da ste dobili sve crvene karte, odnosno herc i karo, u bliskoj budućnosti vas očekuju ljubavni susreti i novčani dobici. Ovo dvoje bi moglo biti povezano i moglo bi vas odvesti u partnerstvo sa određenom osobom koja vam se mnogo dopada. To neće biti loša kombinacija i ne biste se trebali mnogo dvoumiti oko prihvatanja jedne ponude.

Videti u snu da ste dobili sve crne karte

Kada u snu vidite da ste dobili sve crne karte, odnosno pik i tref, to znači da možete očekivati određene probleme na polju finansija, ali i u međuljudskim odnosima. Moguće je da ćete saznati kako vas potkrada određena osoba kojoj ste verovali. To će vas mnogo razočarati, ali i naljutiti i navesti vas da preispitujete sve što ste do sada radili.

Dobiti u snu kombinaciju crnih i crvenih karata

Ako ste u snu dobili kombinaciju crnih i crvenih karata, odnosno isti broj jednih i drugih, to znači da morate biti mudri i dobro odvagati šta vam je u tom momentu bitnije da postignete – da li ćete se posvetiti emocijama ili materijalnim stvarima. Ukoliko napravite dobar balans, moguće je da ćete na kraju imati i jedno i drugo.

Sanjati da igrate karte u kući

Ukoliko ste sanjali da igrate karte u svojoj kući, u narednom periodu biste mogli imati neka iskušenja vezana za porodicu. Moguće je da će biti potrebno da dobro odigrate neke „porodične partije“ i da povučete prave poteze kako biste ostvarili željene rezultate na kraju. Od visine uloga zavisi i vaše zalaganje, a ulozi bi ovde mogli biti visoki.

Igrati u snu karte na izletu

U slučaju da ste sanjali kako igrate karte negde na izletu ili na nekom neobaveznom druženju, u stvarnom životu vas očekuju nenadane manje avanture. Moguće je da ćete se „zaigrati“ s jednom osobom koju ćete upoznati na nekoj veseloj žurci i da ćete uživati u zajedničkoj avanturi.

Sanjati da igrate karte u kazinu

Kada u snu vidite kako igrate karte u nekom kazinu, to znači da trebate biti oprezni jer biste uskoro mogli biti prevareni. Moguće je da će vam neko nuditi sve najbolje i sve što ide vama u korist, a da će se iza toga kriti vrlo loše namere i određene podvale. Sve što zvuči fantastično i nestvarno dobro, nikako nije realno i treba ga uzimati sa velikom rezervom. Posebno ako uz to ide mnogo nagovaranja i ubeđivanja.

Sanjati da igrate karte na turniru

Ako ste u snu videli kako igrate karte na nekom turniru, u narednom periodu biste mogli pokazati svoje sposobnosti pred određenim važnim osobama. Moguće je da ćete dobiti priliku da predstavite nešto što ste radili i na čemu se vide vaši talenti i sposobnosti. To će vam otvoriti nove mogućnosti i dovesti vas do onoga čemu stremite.

Videti u snu da igrate novim kartama

Ukoliko ste sanjali da igrate novim kartama, uskoro vas očekuju nove prilike i drugačiji pristup određenim problemima. Moguće je da ćete mnogo toga starog ostaviti iza sebe i sa novim stavovima pokušati graditi budućnost. Dobićete dobre prilike za to i ne biste ih trebali olako propuštati.

Videti u snu da igrate starim kartama

U slučaju da ste u snu igrali starim kartama, na javi biste mogli ponovo rešavati neke stare probleme. Moguće je da ćete iste stvari pokretati po ko zna koji put i da nećete postići ništa novo. Trebalo bi vam biti jasno da ne možete dobiti drugačiji rezultat ako su sve komponente uvek iste i ako ih uvek na isti način kombinujete.

U snu igrati obeleženim kartama

Kada sanjate da igrate obeleženim kartama, to znači da u skoroj budućnosti ništa neće zavisiti od vas jer će sve unapred biti isplanirano. Na vama će biti samo da to prihvatite kao nešto neminovno i da pokušate iz svega izvući najbolje što se može, bez stresa i uzaludnog nerviranja.

Sanjati da vam karte ispadaju

Videti u snu da su vam u toku igre ispale karte predstavlja dolazak određenog iznenađenja. Moguće je da ćete se u narednom periodu prijatno iznenaditi i da će vas neka raznolikost mnogo obradovati. Baš onda kada se bude činilo da je sve jasno i određeno, pojaviće se novi elementi koji će mnoge stvari preokrenuti u vašu korist.