Sanovnik » Sanjati » D » Drug sanovnik – šta znači sanjati druga?

Drug sanovnik – šta znači sanjati druga?

Drugovi i prijatelji su osobe koje po značaju dolaze odmah iza naše porodice i bez njih je nezamisliv bilo koji događaj u našim životima, bez obzira da li se radi o veselju ili o žalosti. Drugovi su tu da veselje uveličaju i učine još veselijim, a žalost i tugu da olakšaju i ublaže. Svi oni koji imaju dobre drugove, znaju o čemu govorimo.

Drugovi su pozitivan motiv u snovima i obično predstavljaju dolazak lepog životnog perioda. Ovakvi snovi se mogu odnositi na nova druženja, razmenu tajni, ali i napredak u karijeri, kao i ostvarenje nekih dobitaka.

Naravno, san u kojem se pojavljuju naši drugovi, može imati i loše značenje ako su njegovi detalji tako složeni. To sve zavisi od samog sna i načina na koji smo druga sanjali. Ponekad smo zbog nečega ljuti na naše drugove, pa to kroz san i pokazujemo. Možda sanjamo da se tučemo s njima ili da nas je drug izdao. Nekada nam se ne sviđa promena u ponašanju našeg druga, pa je moguće da ga sanjamo kao stranca, kao nekoga koga više ne poznajemo.

U svakom slučaju, ovakvi snovi uvek govore o našem odnosu prema nečemu, našim osećajima prema bliskim ljudima i o našim očekivanjima. Pojavljuju se kao pokazatelj trenutnog stanja u našem životu ili kao neko upozorenje na događaje u bliskoj budućnosti.

Sanjati druga

Ako su nam lepa osećanja ispunjavala san, videti druga u snu sigurno predstavlja nešto dobro i pozitivno.  Od konteksta tog sna zavisi da li ćemo tu pozitivnost osetiti na polju karijere, polju ljubavi, zdravlja ili porodičnih odnosa. Sve te mogućnosti postoje ukoliko smo s lepim osećanjima sanjali druga. Međutim, ako su osećaji u snu bili teški i loši, ovakav san predstavlja neku brigu, tugu ili ljutnju. Možda smo i sami krivi za to, pa nam san ukazuje na našu odgovornost, a možda je to sve uzrokovano tuđim ponašanjem, pa nas san upozorava na tuđa dela.

Smejati se s drugom u snu

Ukoliko ste sanjali da se smejete sa svojim drugom i da ste dobro raspoloženi, naredni dani će vam biti ispunjeni radošću i lepim vestima. Saznaćete nešto što će vas obradovati, a moglo bi se odnositi baš na veselje koje priređuje neko od vaših drugova. Ili ćete i sami dobiti razloga da organizujete jedno takvo veselje.

Videti da drug u snu plače

U slučaju da ste u svom snu videli kako vaš drug plače, u bliskoj budućnosti biste mogli biti izloženi nekom stresu i nervozi. Nešto će vas opterećivati i ometati u svakodnevnom radu, a uz to će vam se činiti da ste svojom nervozom uznemirili i ostale ljude iz vaše okoline. Od velike pomoći bi vam bio opuštajući razgovor s nekim od bliskih drugova.

U snu poveriti tajnu svom drugu

Ako ste sanjali da ste svom drugu poverili neku tajnu, uskoro biste mogli pokušati rešiti nešto što vas duže vreme muči i o čemu ne pričate rado. Nadali ste se da će se neke stvari popraviti same od sebe i da nećete morati tražiti dodatna rešenja za njih. Međutim, kako se to nije desilo, krajnje je vreme da sami nešto poduzmete i da rešite ono što vam predstavlja popriličan problem.

Kada sanjate da vam je vaš drug poverio neku tajnu, to znači da ćete ubrzo saznati nešto za što nikada niste ni pomislili da bi jednoj bliskoj osobi moglo predstavljati problem. Bićete iznenađeni tim saznanjem, ali ćete se potruditi da toj dragoj osobi olakšate situaciju koliko god to budete mogli.

Tražiti u snu savet od druga

Ukoliko ste u snu tražili savet od svog druga, očekuje vas novo viđenje jedne situacije i pronalaženje neočekivanog rešenja za taj problem. Nekako ćete se naći zatečeni svim ovim što će se desiti i neće vam biti jasno kako do sada niste uočili neke pojedinosti koje su bile vrlo bitne za celi slučaj. Na kraju ćete biti mnogo zadovoljni celokupnim rezultatom i pokušaćete taj obrazac preneti i na iduća dešavanja.

Sanjati da je vaš drug tražio savet od vas predstavlja siguran znak kako ste zabrinuti za jednu blisku osobu i kako ne verujete da će se dobro snaći u novim uslovima u kojima se našla. Bojite se da će joj biti potrebna pomoć, a neće moći da je traži od vas ili će se ustručavati da to uradi.

Posuditi drugu novac u snu

U slučaju da ste sanjali kako ste drugu posudili neki novac, na javi vas očekuje zastoj u realizaciji planova koje ste započeli. Imaćete manje probleme koje nikako niste mogli predvideti i koje niste sami uzrokovali, ali ćete jedino vi morati da ih otklanjate i rešavate. Sve ovo će vam odložiti i ostvarenje zarade, pa ćete morati sačekati neko vreme dok to ne bude moguće.

Kada sanjate da je drug vama posudio neki novac, to znači da ćete u narednom periodu trošiti više nego što vaš budžet može podneti. Možda ste se malo preračunali ili ne mislite dovoljno o onome što vas kasnije očekuje, pa sada trošite i onaj novac koji će vam trebati u budućnosti.

U snu se posvađati s drugom

Ako ste sanjali da ste se posvađali sa svojim drugom, moguće je da niste zadovoljni vašim trenutnim odnosom i da vam u tom odnosu nešto smeta, ali to nikako javno ne govorite. Upravo zbog tog potiskivanja problema, osećate potrebu da se u snu posvađate sa onim s kim biste, u stvari, na javi trebali rešavati razmirice. Svakako bi bilo mnogo bolje da o tome otvoreno porazgovarate i utvrdite o čemu se tačno radi, nego da dozvolite da vam ta potisnuta ljutnja uništi dobar odnos.

Dobiti u snu pismo od druga

Kada sanjate da ste dobili pismo od svog druga, u bliskoj budućnosti možete očekivati da će vam se ispuniti neka želja. Odavno ste prestali razmišljati o nečemu što ste ranije poželeli, ali ćete se vrlo iznenaditi kada vam se to konačno ostvari. Bićete mnogo više srećni što vam se ostvarilo nešto što ste već otpisali, nego da ste tu želju juče poželeli i da vam se ispunila.

Sanjati da je vaš drug dobio pismo od vas znači da ćete na jasan način staviti do znanja jednoj bliskoj osobi da sve što je o vama interesuje može saznati direktno od vas i da nema nikakvog razloga da to pokušava saznati negde okolo.

Tući se sa drugom u snu

Ukoliko ste se u snu potukli sa svojim drugom, to bi moglo značiti da ste vrlo ljuti na svog druga i da mu to ne možete direktno reći. Nešto vam je veoma zasmetalo u njegovom ponašanju i smatrate da nije u redu da se tako odnosi prema vama. Očekivali ste drugačiji tretman i iskrenije ponašanje, a dobili ste nešto što vas je vrlo razočaralo i čak naljutilo.

Sanjati da vas je drug izdao

Ako ste sanjali da vas je drug izdao, u narednom periodu biste mogli imati neke sukobe i razmirice sa bliskim osobama. Moguće je da će to biti članovi vaše porodice i da se nećete moći složiti oko nekog događaja koji vam predstoji. Imaćete potpuno različito viđenje svega što se tiče tog događaja i biće vam vrlo teško da pronađete zajednički jezik u narednom periodu.

Sanjati da ste vi izdali svog druga predstavlja vaš strah i zabrinutost da nećete moći adekvatno pomoći bliskoj osobi kada joj to bude bilo najpotrebnije. Plašite se da ćete podbaciti kao podrška toj osobi i da će ona pomisliti kako na vas ne može računati.

Sanjati da vam je drug postao kum

U slučaju da ste u snu videli kako vam je drug postao kum, u skoroj budućnosti možete očekivati mnogo lepih zajedničkih trenutaka sa svojim prijateljima i mnogo druženja. Ponovo ćete shvatiti zašto ste tako dugo prijatelji i zašto volite jedni druge. Pravo prijateljstvo se ne dobija na lutriji, nego se stiče ponašanjem koje podrazumeva razumevanje i podršku za svoje drugove. A vi baš sve to imate.

Sanjati da pijete s drugom

Ukoliko ste sanjali da pijete sa svojim drugom ili drugovima, u bliskoj budućnosti biste se mogli upustiti u neku avanturu. Moguće je da ćete poželeti da unesete malo uzbuđenja u svoju svakodnevnicu i da ćete potražiti nešto novo u vašem okruženju. Već vam je dosta svakodnevne monotonije i ne možete dočekati neke novotarije koje će vas zabaviti.

Sanjati da je drug umro

Kada sanjate da vam je drug umro, moguće je da ste veoma nezadovoljni ili razočarani promenama u njegovom ponašanju. Možda ste razočarani time kakva je osoba postao i više ne vidite ništa od onog druga kojeg ste voleli i cenili. Čini vam se da je taj nekadašnji drug nestao i da ga je zamenio neko sasvim drugi, neko ko vam se uopšte ne sviđa.

Videti u snu da je drug postao duh

Ako ste sanjali kako vam je drug postao duh koji vas progoni, vrlo je moguće da se osećate krivim zbog nečega što ste uradili svom drugu. Možda nešto i niste uradili, a trebali ste jer je on na to računao, pa vas zbog toga sada grize savest. Osećate da ste pogrešili i ponašali se nefer prema svom drugu, pa vas sada taj osećaj proganja poput pravog duha.

Videti da je drug u snu pijan

U slučaju da ste u snu videli kako vam je drug pijan, u narednom periodu ćete se boriti sa nerazumnim ljudima kojima će biti uzaludno objašnjavati zbog čega nešto treba tako ili zbog čega nešto ne može. Njihova jedina reakcija će biti da oni žele onako kako žele i da im nije jasno zašto ne mogu upravo to i imati. Smatraće da se ne trudite dovoljno i da vam nije stalo do njihovih želja. Realna situacija će biti potpuno sporedna u njihovim očima.

Videti u snu da je drug đavo

Kada sanjate da vam je drug đavo, to znači da ste počeli misliti kako je vaš drug jedna zlobna osoba za koju nikada niste mislili da bi mogla biti takva. Veoma negativno ste se iznenadili nekim njegovim izjavama i ponašanjem, pa ste došli u situaciju da se pitate koga ste vi poznavali sve ove godine i gde je nestala osoba za koju ste mislili da je vaš drug.

Sanjati da vam je drug šef

Ukoliko ste sanjali da vam je drug postao šef, to znači da ste iznenađeni novonastalom situacijom u odnosima sa vašim drugom. Odjednom se počeo ponašati kao vaš šef – pun je zahteva, postavlja vam neke ultimatume i očekuje da radite upravo onako kako on želi. Nije mnogo zainteresovan za vaša objašnjenja kada nešto ne želite ili ne možete i postao je vrlo nestrpljiv. Niste uspeli dokučiti šta se zaista s njim dešava, ali imate osećaj kao da se družite sa svojim šefom.

Videti u snu druga kao neprijatelja

Sanjati da vam je drug neprijatelj predstavlja veliko nepoverenje prema jednoj bliskoj osobi. Njeno ponašanje vas navodi da preispitujete sve što kaže ili radi i da nikako ne verujete u njene izjave i tvrdnje. Morate se zaštititi tako da krijete svoje planove za budućnost i o tome ne razgovarate u njenom prisustvu.

U snu praviti veselje s drugom

Ako ste sanjali da sa svojim drugom pravite neko veselje, u bliskoj budućnosti vas očekuje mnogo uspeha u svemu što ste započeli. Planovi će vam se lepo realizovati i nećete imati nikakvih zastoja oko njihovog ostvarivanja. Sve će teći svojim tokom, a vi ćete biti vrlo zadovoljni postignutim rezultatima.

Sanjati da se drug/drugarica ženi/udaje

U slučaju da ste u snu videli kako se vaš drug ili drugarica venčava s nekim, to će vam doneti jedno novo poznanstvo na javi. Imaćete priliku da upoznate vrlo zanimljivu osobu koja će na vas ostaviti snažan utisak i koju ćete poželeti ponovo videti. Sa tom osobom ćete pronaći mnogo dodirnih tačaka i želećete produbiti to poznanstvo.

Videti u snu da drug povraća

Ukoliko ste sanjali da vaš drug povraća, uskoro biste mogli biti u nezavidnoj situaciji u kojoj ćete morati objašnjavati nešto što se ranije desilo. Ni sami se više tačno ne sećate šta je sve bilo tada, ali ćete morati nekome opravdavati svoje postupke i ponašanje iz nekog ranijeg perioda. Sve to će vas prilično iznervirati i naljutiti.

Sanjati da je drug anđeo

Kada u snu vidite svog druga kao anđela, to znači da ste svesni koliko je vredno vaše prijateljstvo i koliko su lepe emocije koje delite s vašim drugom. Sigurni ste da će uvek biti tu za vas, kao i vi za njega, i da nikada nećete morati razmišljati da li je baš sve tako kako on/ona kaže ili se u pozadini krije nešto drugo. Sretni ste što imate tako iskren odnos, pun dobrih namera i želje da jedni druge vidite sretne i zadovoljne.

Videti da je drug bolestan u snu

Ako ste sanjali da je vaš drug bolestan, u narednom periodu biste trebali povesti više računa o svom zdravlju. Vaš drug je vaše telo i vi biste trebali biti drug svom telu. Zato se nemojte neprijateljski odnositi prema sebi i svom organizmu, nego se potrudite da vam taj „drug“ bude vitalan i zdrav. Posetite lekara i uradite neophodne kontrole kako biste na vreme poduzeli potrebno lečenje.

Sanjati da vas je drug pokrao

Kada sanjate da vas je drug pokrao, u bliskoj budućnosti možete očekivati neke gubitke i odliv novca. Bićete nervozni i loše društvo za svoju okolinu, a nećete mnogo verovati ni svojim saradnicima. Imaćete osećaj da se samo na sebe možete osloniti i da ste vi jedini koji može rešiti nastale probleme.

Videti u snu da ste vi pokrali svog druga znači da biste se mogli loše i nefer poneti prema jednoj osobi u narednim danima. Nećete ispuniti nešto što ste obećali i to će veoma rastužiti dotičnu osobu. Računaće na vas, a vi ćete je ostaviti na cedilu.

U snu sresti druga

Sanjati da ste sreli svog druga predstavlja nove prilike u vašem životu. Nenadano ćete dobiti šansu da ostvarite nešto od čega ste već odustali i što ste, na neki način, već prežalili. Ova prilika će vas veoma obradovati i dati vam novi polet prilikom njenog ostvarivanja.

Videti u snu da drug kasni

Ukoliko ste sanjali da vaš drug kasni, u narednom periodu morate biti spremni na neke zastoje i poteškoće u onome što radite. Možda ćete imati problema sa papirologijom i rešavanjem nekih pravnih začkoljica, možda ćete morati obnavljati neke dozvole ili čekati dolazak određenih materijala za rad. U svakom slučaju, nešto će vas usporavati i stvarati vam zastoje u radu.

U snu videti druga iz detinjstva

Ako ste sanjali svog druga iz detinjstva, u bliskoj budućnosti biste mogli biti pogođeni setom i vraćanjem mislima u prošle dane. Neko će vas potaknuti na takva razmišljanja i evociranje uspomena. Prisetićete se nekih stvari koje u vama uvek izazivaju tugu zbog neostvarenih želja i koje vas uvek potaknu na žal za nečim što se ne može vratiti.

Putovati s drugom u snu

U slučaju da ste sanjali kako putujete sa svojim drugom, u narednom periodu vam se smeše neke lepe i pozitivne promene. Dobićete priliku za ostvarenje nekih od stvari na koje duže vreme čekate i koje su vam postale veliki prioritet.

Ispratiti druga u snu

Kada sanjate da ispraćate svog druga, to znači da ćete se konačno pomiriti s nečim u svom životu i da ćete pustiti da stvari idu onako kako moraju, tj. svojim tokom. Shvatićete da ne možete uticati na sve oko sebe i da je nekada potrebno pustiti ono što grčevito držimo.

Sanjati druga u kući

Videti u snu da vam je drug došao u kuću predstavlja najavu nenadanih gostiju. Moguće je da će vas posetiti dalja rodbina ili neki prijatelji koje dugo niste videli. Obradovaćete se ovom dolasku dragih ljudi i biti raspoloženi za druženje s njima. Na taj način ćete saznati sve što ste u njihovim životima propustili, a i oni će saznati novosti o vašem.

Ako ste sanjali da ste vi otišli kod svog druga, uskoro biste mogli započeti jednu ljubavnu vezu. Nenadano ćete upoznati osobu koja će vam se veoma dopasti i koja će u vama potaknuti zaštitničke instinkte prema njoj. Želećete provoditi vreme pored te osobe i ugađati joj na sve načine.

Pokloniti nešto drugu u snu

Ukoliko ste sanjali da nešto poklanjate svom drugu, u bliskoj budućnosti ćete oprostiti jednoj osobi ono što je uradila. Shvatićete da su svi ljudi samo ljudi i da kao takvi prave greške za koje se kasnije kaju. Nema nikakve svrhe da nastavite živeti sa tim teretom u sebi i da opterećujete i sebe i tu osobu.

U slučaju da je vaš drug vama nešto poklonio, u narednim danima biste mogli dobiti veliku pomoć od jedne moćne osobe i tako ostvariti ono što ste odavno želeli.

Sanjati da vam je drug ružan

Kada u svom snu vidite da je vaš drug ružan, to znači da ste veoma razočarani njegovim ponašanjem i onim kako se poneo prema vama. Ne možete više pronaći lepotu koja je krasila vaš odnos i jedino što sada vidite je mnogo ružnih stvari između vas.

Sanjati da vam je stranac postao drug

Ako ste u svom snu videli kako vam je neki stranac postao dobar drug, u bliskoj budućnosti vas očekuje iskušenje koje ćete uspešno proći i ostvariti nešto što će vam mnogo značiti. Od nečega lošeg ćete napraviti nešto lepo i dobro, a to će vas onda veoma usrećiti. Shvatićete da malo dobre volje može učiniti čuda i dati vam prelep osećaj.