Sanovnik » Sanjati » D » 🏋Momak – šta znači sanjati dečka – momka?

🏋Momak – šta znači sanjati dečka – momka?

Svaka devojka sanja da ima momka. Sanja i da se vole, ljube, maze, drže za ruke, šetaju, šapuću i još svašta nešto. Neka je malo romantičnija od druge, ali sve devojke su tu negde sa željama kada su momci u pitanju. Takve su devojke.

Što se momaka tiče, i oni žele da imaju devojku, ali verujemo da nešto manje maštaju o tom držanju za ruke i šetanju, a više o nekim „muževnijim“ stvarima. Verovatno bi se malo mazili, pa gledali fudbal, ili igrali igricu. Ili gledali fudbal, pa igrali igricu. Takvi su momci.

Naravno, sve razlike na svetu se mogu pomiriti i približiti u slučaju da postoji dobra volja. Kod psihički zrelih osoba, to nije nikakav problem. Lako se dogovore i izbalansiraju, pa im je život bajka. Problem nastaje kada su razlike obojene sebičnošću sa jedne ili obe strane i nema balansiranja. Tada je život gorak i loš, a nekada postane i pakao.

Ali da ne odemo u „crnjak“, vratićemo se lepim stvarima. Današnja veza dečka i devojke može da izgleda baš kako oni žele. Vremena su moderna, male su zabrane i velike mogućnosti. A i znanje. Nekada su dečki i devojke bili opterećeni tajnama, skrivanjem i neznanjem. Nisu se smeli družiti nasamo, bez pratnje, da se ne bi desilo „ko zna šta“. A nisu smeli ni znati svašta, ni zapitkivati, to je bila sramota i zabranjeno. Morali su biti „smerni“, što će reći: usmereni ka pravom putu.

I sad vi zamislite kakve su snove mogli imati ondašnji momci i devojke. Naprosto su morali biti takvi kakvi su bili. Bez obzira koliko su bili maštoviti, nisu mogli sanjati nešto za što nisu ni znali da postoji, za što im niko nije ni rekao ili nisu videli na televiziji, koju nisu imali.

A pomislite samo kakvi su snovi današnjih dečki i devojaka. Šta sve oni mogu sanjati i u kojim kombinacijama. Koliko tu tek tumačenja ima.

Sanjati dečka, tj. momka, obično ima pozitivno značenje, ali provuče se tu i onih negativnih. Ne bi ni bilo zanimljivo da je sve ružičasto u životu- o čemu bismo onda pričali, o čemu se jadali i koga tračali. Zato, nije strašno kada sanjate dečka, a san ima neka mala negativna značenja. Prevazići ćete to. Snovi su svakako upozorenje na moguće događaje i nisu apsolutna i konačna istina. Snovi nas upozoravaju upravo zato da bismo se mogli pričuvati, obratiti pažnju na svoje postupke i tako sprečiti neke situacije ili ih mnogo ublažiti.

Dakle, slobodno sanjajte svoje momke i prepustite se mašti, a onda potražite kod nas tumačenja svojih snova. Mi smo se potrudili da saberemo ono što kažu stara tumačenja i povežemo ih sa modernim, pa da imate celovitu sliku.

Sanjati momka

Ako ste sanjali momka, imaćete lep period u skorijoj budućnosti. Očekuju vas prijatni susreti i druženja, kao i nova poznanstva. Ako ste u braku, moguće je da obnovite stare strasti i uživate u zajedničkom životu kao na početku. Ukoliko ste u vezi, na pomolu su lepi zajednički trenuci, bez trzavica i svađa.

Biti momak u snu

Ako ste vi bili momak kojeg ste sanjali, imaćete lep period napredovanja na mnogim poljima. Dobićete nove ideje za posao, ali i za poboljšanje međuljudskih odnosa.

Ukoliko ste žena, a sanjali ste da ste momak, očekuje vas neka transformacija u poslu ili u porodičnom životu. Dobićete određenu odlučnost i sprovesti u delo neke zamisli. Takođe, ako ste žena koja je sanjala da je momak, moguće je da su vam ostvarenja određenih želja ograničena polom, pa ih na ovaj način pokušavate rešiti.

Sanjati svog momka

Ukoliko ste sanjali svog momka, predstoji vam neko prijatno iznenađenje u ljubavi. Moguće je da ćete konačno zajedno otići na put koji stalno odlažete iz nekog razloga. Ako vam se momak u snu obradovao, ispuniće vam se erotična želja.

Sanjati tuđeg dečka

Ako ste sanjali nečijeg tuđeg dečka, mogući su manji ljubomorni ispadi i sukobi.

Ukoliko ste u braku, a sanjali ste ovaj san, očekuju vas sumnje da vas partner vara, što će dovesti do ljubomornih rasprava.

Ako ste u vezi i sanjali ste tuđeg dečka, izgubićete strpljenje u jednoj situaciji. Ukoliko u snu pokušavate ostvariti vezu s tuđim dečkom, očekuje vas osećaj tereta koji će vam poljuljati vezu ili brak.

Ljubiti momka

Ukoliko ste sanjali da ljubite momka, smeši vam se napredak i priliv novca.

Ako ste u snu ljubili svog momka, uspešno ćete ostvariti započete zajedničke planove. Ukoliko je vaš momak u snu ljubio vas, ići ćete na jedno veselje.

Ako ste u snu ljubili nepoznatog momka, dobićete vest koju duže čekate. Ako je nepoznati momak ljubio vas, očekuje vas novčani dobitak.

Ukoliko ste u snu videli da neko drugi ljubi momka, obradovaćete nekoga iz svoje porodice vešću koju ćete mu doneti.

Tući momka

Ako ste sanjali da tučete momka, očekujte neku svađu u skorijem periodu, bilo u porodici ili na poslu. U slučaju da u snu tučete svog momka, naći ćete se u jednoj neugodnoj situaciji u kojoj ćete osećati stid. Ako ste sanjali da neko drugi u snu tuče momka, dobićete vesti koje će vas zabrinuti.

Pisati dečku

Ako ste u snu pisali dečku, otkrićete neku tajnu koja je dugo skrivana od vas.

Ukoliko je dečko u snu pisao vama, imaćete jedno iskušenje u skorijoj budućnosti na koje morate obratiti pažnju kako biste položili „test“.

Ako niste vi pisali u snu nego ste videli nekog drugog da piše vašem dečku, čuvajte se velikog lukavstva i prevare ljudi iz vaše okoline, jer nije sve onako kako žele da pomislite da jeste.

Ako je vaš dečko u snu pisao nekom drugom, očekuje vas zavist i prevara.

 Ukoliko ste u snu videli nekoga da piše pismo svom dečku, dobićete vesti koje će vas iznenaditi i naljutiti.

Zvati momka

U slučaju da sanjate kako ste zvali momka, ubrzo ćete rešiti problem koji dugo odlažete.

Ako je momak u snu zvao vas, dobićete priznanje na koje ste čekali.

Ukoliko ste sanjali da neko drugi zove vašeg momka, prijateljica će vas zamoliti da se umešate u njene privatne stvari.

Ako je vaš momak u tom snu zvao nekog drugog, neko će vam poveriti tajnu.

Ako ste u snu videli da neko zove svog momka, čućete za nešto što će vas uznemiriti.

Grliti dečka

Ukoliko ste sanjali da neko grli dečka u snu, obradovaće vas jedan porodični događaj.

Ako ste u snu videli da dečko grli nekoga, bićete pozvani na krštenje ili rođendan.

Ako ste vi u snu grlili nekog dečka, uskoro ćete otići na neplanirani put.

U slučaju da vas grli neki dečko, osvojićete nagradu.

Ukoliko se grlite sa svojim dečkom, predstoji vam poseta inostranstvu.

Milovati momka

Evo jednog ugodnog sna. Ukoliko ste se u snu milovali sa svojim momkom, očekuje vas ostvarenje jedne erotske fantazije. Što je san bio realniji, to će i realnost biti intenzivnija.

Ako je momak u vašem snu milovao vas, dobićete neku ponudu koju nećete hteti odbiti.

U slučaju da ste u snu videli kako neko drugi miluje svog momka, iznenadiće vas pozitivna reakcija kolege s posla na vaš rad.

Ako ste sanjali nekog nepoznatog momka da miluje nekog, a vi to gledate u snu, dobićete uskoro jednu nepristojnu ponudu nad kojom ćete se zamisliti.

Plesati s momkom

Sanjati da plešete s momkom, uvek je dobar znak.

Ako ste u snu plesali s tuđim momkom, vaša prijateljica će vam poveriti da se zaljubila.

Ako ste plesali u snu sa svojim momkom, očekuje vas skora prosidba.

Ukoliko ste videli nekoga drugog da pleše sa vašim momkom, saznaćete čuvanu tajnu koja će vas oraspoložiti.

U slučaju da ste u snu  videli neku drugu osobu dok pleše sa svojim momkom, bićete pozvani na zaruke.

Šetati sa dečkom

Ako ste sanjali da neko šeta sa svojim momkom, a vi to gledate u snu, uskoro ćete ponovo osetiti čežnju za nečim što odavno želite, a nikako da se ostvari. To će vas odvesti u melanholiju ako ne budete oprezni.

Ukoliko ste u snu vi šetali sa svojim momkom, dobićete mudar savet od vama drage osobe, a on će vam promeniti poglede na neke probleme.

Ako ste se u snu držali za ruke dok ste šetali s momkom, ispuniće vam se jedna želja.

Oblačiti momka

Ukoliko u snu oblačite svog momka, uskoro vas očekuje venčanje.

Ukoliko oblačite tuđeg momka u snu, neko će vas pitati da budete deveruša na venčanju.

Ako ste u snu videli da neko drugi oblači svog momka, prijateljica će vas zamoliti da provodadžišete za nju kod nekoga.

U slučaju da ste sanjali kako neko oblači vašeg momka, imaćete ljubavnu ponudu od osobe od koje se to niste nadali.

Svlačiti dečka u snu

U slučaju da ste sanjali kako svlačite svog dečka, očekuje vas burno erotsko iskustvo. Vaša mašta će se rasplamsati potpomognuta snom.

Ako ste sanjali da vaš dečko svlači vas, otići ćete na zanimljivo i neočekivano putovanje.

Ukoliko u snu svlačite tuđeg dečka, uskoro ćete saznati za neku prevaru koja je bila dobro čuvana.

Ako tuđi dečko svlači vas u snu, nećete biti zadovoljni vašom vezom.

U slučaju da u snu gledate nekoga dok svlači svog dečka, ostvariće vam se jedna avantura.

Sanjati bivšeg dečka

Ako ste sanjali svog bivšeg dečka i osećali tugu u snu, na javi vas očekuje neki događaj koji će vas uznemiriti i stvoriti vam teret.

Ukoliko ste sanjali bivšeg i bili ljuti na njega u tom snu, očekuje vas vraćanje nekih neugodnih situacija koje još niste prevazišli. Ponovno suočavanje sa problemom će vas naljutiti i izazvati osećaj nemoći.

Ako vam je bivši dečko u snu nudio vezu, očekuje vas donošenje jedne bitne odluke u skorije vreme.

Ukoliko ste u snu odbili da pričate s bivšim dečkom, na javi ćete proživljavati neke unutrašnje sukobe.

Ako ste sanjali bivšeg dečka i bili potpuno ravnodušni prema njemu, na javi ćete završiti jedno poglavlje svog života.

Svađati se s momkom

Ako se u snu svađate sa svojim momkom, očekuje vas veselje i radovanje u narednom periodu.

Ukoliko se momak pokušava svađati s vama, a vi ćutite, dobićete odličnu ponudu kojoj se niste nadali.

Ako se svađate s nekim drugim momkom, prijateljica će vas pozvati na zaruke.

Ukoliko vidite da se neko u snu svađa s momkom, dobićete lepe i plodonosne vesti.

Sanjati ljutog dečka

U slučaju da sanjate ljutog dečka, rešićete neku situaciju koja se zakomplikovala zbog vaše tvrdoglavosti. Shvatićete svoju grešku i ispraviti je. Ako je taj ljuti dečko u snu vaš, nenadani savet osobe od poverenja će vam popraviti vezu. Nemojte ga ignorisati.

Sanjati da momak peva

Kada sanjate tuđeg momka da peva, očekuje vas neka vest koja će vas obradovati. Ukoliko čujete u snu svog momka da peva, očekuje vas ljubavno iznenađenje.

Sanjati da momak plače

Ako ste sanjali svog dečka da plače, isplatiće vam se rizik koji ste poduzeli u nekom poslu. Ako ga vi tešite u snu, udvostručićete dobitak.

Ukoliko ste u snu videli tuđeg dečka kako plače, prijatelji će vam javiti da su ostvarili uspeh u nekom poslu.

Sanjati dečka u kući

Ako ste sanjali da vam je dečko došao u kuću, očekuje vas skora prosidba.

Ako ste sanjali da ste sami u kući, otkriće vam jednu tajnu.

Ukoliko ste u kući okruženi drugim ljudima, prirediće vam neobično iznenađenje.

Ako ste sanjali da vam je u kuću došao neki drugi momak, saznaćete za novu ljubav u vašoj porodici.

Sanjati dečka u autu

Ako ste u svom snu bili u autu s vašim dečkom, očekuje vas lepa avantura u skorije vreme. U slučaju da ste sanjali drugog momka u autu, dobićete provokativnu ponudu od nekoga.

Na putu

Ako ste u snu videli nečijeg momka na putu, dobićete lepe vesti o kolegama na poslu. Obradovaćete se njihovom uspehu. Ukoliko ste videli svog momka na putu, vaše strpljenje se konačno isplatilo i vaše zasluge će biti višestruko nagrađene.

Na poslu

Sanjati da vam je vaš dečko došao na posao, znači da ćete imati zavist radnih kolega u narednom periodu. Obratite pažnju na ponašanje okoline da biste se na vreme mogli zaštititi.

Ako ste sanjali da vam je neki drugi dečko došao na posao, nehotice ćete saznati za neke spletke. Distancirajte se od tih ljudi i njihovih malverzacija kako biste izbegli probleme.

Pričati s momkom

Ukoliko ste sanjali da pričate s nekim momkom, donećete važnu odluku u narednom periodu. Ako ste sanjali da pričate sa svojim momkom, zajednički planovi će vam se ubrzo ostvariti. U slučaju da ste u snu videli kako neko drugi priča sa svojim momkom, dobićete vesti koje će vas spasiti moguće krizne situacije.