Sanovnik » Sanjati » C » Cigara 🚬- šta znači sanjati cigare ili cigarete?

Cigara 🚬- šta znači sanjati cigare ili cigarete?

Kad su poroci i štetne navike u pitanju, cigarete su verovatno po količini na prvom mestu te ozloglašene liste. Deca ih počnu krišom isprobavati u osnovnoj školi, da bi se osećali bitni i drugima poručili kako su „face“ i odrasli, a odrasli bi ih rado prestali pušiti, ali za to treba velika snaga volje.

Koliko god bila loša, cigara predstavlja užitak i ima određeni društveni značaj za čoveka. Na kraju krajeva, zbog društva deca i počnu pušiti. Naravno, svi kasno shvate koliko je to skup „sport“ i koliko je loš za sveopšti izgled i zdravlje, a onda je poprilično teško vratiti se na početak.

U snovima je cigareta odraz mnogih stvari, a one se vežu za odnos samog sanjača prema cigareti i pušenju. Ako je san sanjao neko ko je i na javi pušač, za njega cigareta u snu može predstavljati potrebnu pauzu i odmor od svakodnevnice i obaveza. Može predstavljati društvene događaje, a može i neke pritiske i finansijske teškoće – cigarete su skupe. Takođe, za aktivnog pušača, ovakav san može nositi poruku potrebe menjanja loših navika i negativnih stvari u životu. Može predstavljati i testiranje njegove samokontrole i njegove volje.

Ako je san o cigaretama sanjao neko ko na javi ne puši, moguće je da se nalazi pod većim stresom, da oseća društveni pritisak da popusti u nečemu. Takođe, zavisno od sna, cigarete u snovima nepušača mogu predstavljati smetnju ili otpor prema nekome, neko neodobravanje i slično. A moguće je da se takav san odnosi na preuzimanje ili zadržavanje kontrole nad nečim.

Žene koje sanjaju cigare ili cigarete, mogu imati neke erotske želje koje bi rado sprovele u dela, zavisno od toga kako su sanjale ovaj porok. A možda im samo treba više društvenih događanja i pažnje. Sanovnici najčešće pridaju negativno značenje snovima o cigareti, a modernija tumačenja su okrenuta emocionalnom doživljaju sna, pa se tu nađe svakakvih objašnjenja. Kako god bilo, ako ste sanjali cigare ili cigarete, pogledajte značenja koja vam nudimo i pronađite ona koja se najviše odnose na vaš san.

Sanjati cigarete

Ako ste u snu videli cigarete, u vašem životu se dešava nešto što iziskuje vašu emocionalnu reakciju. Potrebno je da „popričate“ sami sa sobom i vidite gde ste došli, a gde ste želeli ići. Možda vam je potrebno da napravite pauzu i odmorite od svega ili da ponovo osetite užitak života kao što ste ranije znali. Moguće je i da sami sebe ubeđujete da ćete prestati pušiti, ali vam san pokazuje da niste dovoljno odlučni.

Sanjati da pušite

Ukoliko ste sanjali da pušite cigarete, a i na javi ste pušač, znači da vam je potrebno da zastanete, sredite misli i razmislite o svemu što vam se trenutno događa. U brzini svakodnevnih obaveza, niste imali vremena razmišljati o tome gde vas je život odveo, samo ste se trudili da završavate jednu obavezu za drugom. Potrebno je da na miru saberete sve što ste do sad uradili i da vidite gde se trenutno nalazite na životnoj mapi.

Ako ste nepušač, a sanjali ste da pušite cigarete, znači da se nalazite pod nekim društvenim pritiskom. Ne želite se uklapati u šablone, a vrlo je opasno stršati izvan njih jer vas odmah proglase „nepodobnim“ za mnogo toga. Zato ste sad u nedoumici kako da postupite u nekoj situaciji.

U slučaju da ste u snu videli nekog drugog da puši cigare, moguće je da osećate kako drugi imaju više vremena za sebe i svoje potrebe i da im na tome pomalo zavidite. Smatrate da je nečiji društveni život mnogo bogatiji nego vaš i doživljavate to kao svoj neuspeh.

Kada u snu vidite da puši neka osoba za koju znate da je nepušač, uskoro ćete čuti da je promenila svoje odluke i odustala od nekih stavova koje je ranije čvrsto zagovarala.

Prestati pušiti u snu

Ukoliko ste pušač i sanjali ste da ste prestali pušiti cigare, uskoro ćete doneti neke važne odluke u svom životu i promeniti njegov tok. Dokazaćete i sebi i drugima da imate jaku volju i čvrstu samokontrolu, te da se u vas mogu pouzdati kada je to potrebno. Naravno, ovakav san može predstavljati i realnu želju pušača da se reši postojećeg poroka.

U slučaju da ste nepušač, a sanjali ste da ste prestali pušiti cigare, znači da ste bili na ivici da potpadnete pod nečiji uticaj, ali ste se u poslednji čas oduprli tom delovanju. Još jednom ste pokazali da imate zdrav razum i da ga znate koristiti.

Ako ste u snu videli da je neko drugi prestao pušiti, ubrzo biste mogli saznati da je neko ostvario veliki uspeh i napredak u svom životu zahvaljujući velikoj disciplini i odricanju onda kad je to bilo potrebno. Odaćete poštovanje takvoj volji i pokušati primeniti nešto od toga i na vlastiti život.

Videti upaljenu cigaretu u snu

Ukoliko ste sanjali upaljenu cigaretu, u narednom periodu biste mogli imati aktivniji društveni život i više izlaziti s prijateljima. Obaveze vas sprečavaju da se zabavljate, ali biste konačno mogli napraviti bolji raspored i uvrstiti zabavu u njega.

Sanjati izgorelu cigaretu

Ako ste u snu videli izgorelu cigaretu, možda biste ozbiljno trebali razmisliti o uzimanju odmora da ne biste sagoreli od posla i obaveza kao ta cigareta. Vreme je da mislite malo i na sebe, a obaveze mogu i sačekati nekoliko dana.

Videti pepeo cigare u snu

Ukoliko ste u snu videli da je od cigare ostao samo pepeo, morate biti oprezni u narednom periodu. Mogući su veći finansijski gubici i loše odluke koje vas mogu dovesti do bede. Dobro razmislite pre svake odluke, ne srljajte nigde, bolje je ne uložiti i ne zaraditi, nego uložiti i sve izgubiti.

U snu videti opušak cigarete

Kada sanjate opušak cigarete, znači da ćete neke stvari u svom životu dovesti do kraja. Sve će ići svojim tokom, po predviđenom planu, a vi možete biti mirni i opušteno gledati kako vam se ostvaruje ono za šta ste se toliko trudili. U slučaju da u snu vidite pepeljaru punu opušaka cigareta, možete se radovati uživanju u mnogim plodovima vašeg rada i truda. Ovo se ne odnosi samo na finansijsku stranu vašeg života, nego na trud i rad vezan i za porodicu i za prijatelje.

Gasiti cigaretu u snu

Ako ste sanjali da gasite cigaru u snu, u skoroj budućnosti ćete doneti neku važnu odluku. Nakon dužeg razmišljanja i vaganja razloga ZA i PROTIV, odlučićete da stavite tačku na nešto i krenete iz početka. Biće to dobra odluka kojom ćete se osloboditi mnogo muke.

U slučaju da ste u snu videli nekog drugog da gasi cigaru, možete se nadati dobrim vestima o završetku jednog lošeg perioda u životu vama bliske osobe. Konačno će joj sve krenuti nabolje.

Paliti cigaretu u snu

Ukoliko ste u snu upalili svoju cigaretu, ubrzo biste mogli započeti mnoga prijateljstva i druženja. Imaćete puno prilika da se opustite i zabavite, ali i da upoznate razne zanimljive ljude. Neka od tih poznanstava bi mogla prerasti u trajna prijateljstva.

U slučaju da ste u snu videli kako neko drugi pali cigaretu, očekuje vas poziv na jedan službeni događaj koji bi se mogao pretvoriti u lepo druženje.

Ako ste sanjali da palite cigaretu nekom drugom, uskoro biste se mogli okušati u ulozi provodadžije i pokušati spojiti neke ljude koji su vam lično dragi. Koliko ćete u tome imati uspeha, najbolje će pokazati vreme.

U slučaju da je neko vama palio cigaretu, mogli biste dobiti bračnu ponudu ili ući u ozbiljniju ljubavnu vezu. U bogatom društvenom životu je moguće svašta doživeti.

Motati cigaretu u snu

Ako ste sanjali da motate cigaretu, bićete izloženi nekom iskušenju gde ćete morati pokazati veliko strpljenje. Nikakva žurba i naprasitost neće dolaziti u obzir ako budete želeli da uspe to što ste naumili. Samo smirenost i pravi potezi mogu dati željeni rezultat, pa će vam strpljenje biti neophodno.

Ukoliko ste u snu videli druge da motaju cigaretu, očekuje vas mnogo „igre živaca“ s jednom kapricioznom osobom. Biće to pravo nadmudrivanje i odugovlačenje sa obe strane.

Sanjati kupovinu cigara

Kada sanjate da kupujete cigare, znači da ste ogorčeni na nekoga iz svoje porodice i da vam treba određena uteha da to prebrodite. Najviše nas boli kada nas povrede bliske osobe, ali nam najviše i treba da se od toga oporavimo. Svako utehu traži na svoj način, pa tako i vi.

Videti druge u snu da kupuju cigare znači da ćete uskoro biti nečije rame za plakanje. Obratiće vam se prijatelj i tražiti moralnu pomoć i podršku jer će biti shrvan nekim ličnim problemom. Naravno da ćete biti tu za njega.

Sanjati prodaju cigara

Ukoliko ste sanjali da prodajete cigare, uskoro biste nehotice mogli izdati nekog od bliskih ljudi. Nesvesno biste mogli otkriti tajnu koja im je veoma bitna i tako dovesti i sebe i njih u vrlo nezavidan položaj. Ovo će vas veoma mučiti, ali neće biti opcije za nazad.

Kada u snu vidite da drugi prodaju cigare, budite oprezni, jer biste mogli postati žrtva loših namera i ogovaranja. Bombastične priče su uvek glavna zanimacija dokonih ljudi, a vi se potrudite da ta priča ne bude vaša.

U snu videti cigaretu u muštikli

Ako ste sanjali da pušite cigaretu u muštikli, očekuje vas mnogo uzbudljivih erotskih doživljaja. Lako bi se moglo desiti da obogatite svoj seksualni život i isprobate nešto novo. Ako ste u braku ili vezi, biće to zajednička erotska avantura. Ukoliko ste slobodni, pronaći ćete odgovarajućeg partnera za ove novitete.

U slučaju da ste videli nekog da u snu puši kroz muštiklu, možete očekivati detaljna prepričavanja nečijih dogodovština i avantura na ljubavnom planu. Sigurno vam neće biti dosadno u skoroj budućnosti.

Sanjati cigarete u tabakeri

Kada sanjate lepo složene cigarete u elegantnoj tabakeri, možete se nadati skorom upoznavanju jedne veoma otmene osobe sa profinjenim manirima. Biće to za vas pravi izazov jer ćete hteti pokazati da ste dorasli takvom društvu i da ste u stanju biti i zabavni i kulturni u isto vreme.

Sanjati rasute cigare

Ako ste u snu videli rasute cigare, u narednom periodu ćete biti veoma nervozni i rasejani. Sve će vas iritirati i svi će vam biti za nešto krivi. Uzroci ovakvog ponašanja leže u ličnom nezadovoljstvu i osećaju neuspeha, ali to ne želite nikome priznati.

U snu videti cigarete u džepu

Ukoliko ste u snu videli cigarete u svom džepu, znači da nemate dovoljno jaku volju da ostavite poroke i okrenete se drugačijem načinu života. Nikako da sprovedete u delo odluke koje u glavi donesete i za koje mislite da će biti konačne. Možda ne bi bilo loše da potražite nečiju pomoć u tome, bilo bi vam lakše.

U slučaju da ste sanjali cigarete u tuđem džepu, neko će vas iznenaditi svojom neodlučnošću i blagošću. Očekivaćete više oštrine u nečijem nastupu, a ispostaviće se da od toga nema ništa i da je sve „luk i voda“.

Zgaziti cigarete u snu

Ako ste sanjali da gazite cigaretu, uskoro biste mogli biti veoma ljuti zbog nečega. Nenadane okolnosti će vas izbaciti iz takta, pa ćete reagovati burnije nego što biste želeli, a možda i smeli. I sami ćete biti iznenađeni razvojem cele te situacije.

Ukoliko ste u snu videli nekog da gazi cigaretu, očekuje vas vrlo strog nastup nadređene osobe prema vama i vašim kolegama. Najbolje će biti da ćutke pređete preko ovoga, dok se situacija ne smiri.

Nuditi cigaru u snu

Kada nudite nekog cigarom u snu, znači da ste vrlo otvorena osoba, široke ruke i da rado delite sve sa svojim prijateljima. Vi se uvek vodite mišlju da je potrebno mnogo dati da bi se mnogo i dobilo, a to vam se za sada pokazalo kao tačno.

U slučaju da je vas neko nudio cigarom u snu, znači da biste uskoro mogli ostvariti lep i nenadan dobitak. Iskrsnuće prilika za zaradu koju ćete dobro iskoristiti i ostvariti lepu dobit.

Kada vidite da drugi nude cigarom nekoga, mogli biste uskoro doživeti nešto novo i neobično u društvu novih poznanika. Biće to zanimljivo iskustvo.

Sanjati da kradete cigarete

Ako ste sanjali da kradete cigarete, znači da vam fali samodiscipline u životu.  Neko bi uvek morao da vas podseća na red i da vas proverava poput malog deteta. Nemate dovoljno jaku motivaciju i to je ono što vas sprečava da uspete u odlukama koje donesete.

Videti druge da kradu cigarete, znači veliku uznemirenost zbog nečijeg ponašanja. Bićete potreseni nekim događanjima i to će vas držati jedan duži period.

U snu zapaliti cigaru nakon seksa

Ako ste sanjali da palite cigaru nakon seksa, znači da vas uskoro očekuje velika nagrada zbog završenog posla. Vi ste osoba koja radi bez prestanka dok nešto ne završi, ali nakon toga mora imati neku konkretnu satisfakciju da bi videla smisao svog rada.

Ukoliko je neko drugi u vašem snu zapalio cigaru nakon seksa, uskoro ćete čuti za odlazak na odmor i uživanje vama bliskih osoba.

Kriti se dok pušite u snu

U slučaju da ste sanjali kako se krijete dok pušite, u narednom periodu se pričuvajte prevare. Neke stvari odlično zvuče, ali su daleko od odličnog. Kada bi sve odmah bilo jasno, nikada se ne bi desila ni jedna prevara. Dakle, otvorite četvore oči i uši.

Kada u snu vidite da se neko drugi krije dok puši, znači da pokušava izbeći obaveze koje tu osobu čekaju. Stalno ima neke izgovore i nikako da počne sa rešavanjem zadataka koji su mu dodeljeni.

Ne moći zapaliti cigaru

Ukoliko ste u snu bezuspešno pokušavali zapaliti cigaru, znači da je došlo vreme da ozbiljno povedete računa o svom zdravlju i ostavite se raznih poroka. Nema više odlaganja pregleda i odlaska lekaru, ovo je krajnje vreme da nešto poduzmete po tom pitanju.

U slučaju da ste u snu videli kako neko drugi ne može da zapali cigaru, uskoro biste mogli dobiti vesti o ozbiljnoj bolesti i zdravstvenim problemima neke bliske osobe. Bićete pogođeni tim vestima i veoma iznenađeni dokle je sve došlo.

Videti u snu poslednju cigaretu u kutiji

U slučaju da ste sanjali da imate još samo jednu cigaretu u kutiji, očekuje vas završetak nečega u poslednji čas. Pomučićete se da to obavite, ali ćete biti sretni što vam se ukazala prilika da to na vreme završite i da sve stignete.

Ako nekome u snu dajete tu poslednju cigaretu, znači da ćete dati sve od sebe da pomognete jednoj osobi i vi ste veoma darežljiva i humana osoba.

Ukoliko neko vama u snu daje svoju poslednju cigaretu, u narednom periodu možete biti spokojni jer ćete imati veliku pomoć ljudi oko vas. Nećete biti prepušteni sami sebi, šta god da se dešavalo.

Sanjati slomljenu cigaretu

Kada u snu vidite slomljenu cigaretu, očekuju vas brige i gubici u narednom periodu. Planovi vam se neće odvijati kako ste to zamislili i nailazićete na mnoge prepreke. Najbolje bi bilo da ne počinjete nikakve nove projekte ni radove dok se stvari malo ne poprave.

Videti dim cigarete u snu

Ako ste u snu videli mnogo dima cigarete, nešto bi vam u narednom periodu moglo biti nejasno i skriveno. Moguće je da ćete biti namerno dovedeni u zabludu da bi neko ostvario ličnu korist iz neke situacije. Ukoliko vam je dim u snu jako smetao, znači da ćete imati jak predosećaj da u svemu tome nešto ne štima, ali nećete jasno videti šta je to.

Sanjati da dete puši cigaretu

Kada u snu vidite da neko dete puši cigaretu, znači da ćete uskoro postupati iz čistog inata. Nešto ćete hteti izgurati po svome i nećete hteti popustiti ni milimetar. Inatićete se kao malo dete i biće vam svejedno šta drugi govore.