Sanovnik » Sanjati » K » Šta znači sanjati kupus?

Šta znači sanjati kupus?

Kupus je vrlo zdrava namirnica i dobro je poznato da blagotvorno deluje na probavni trakt ljudskog organizma. Koliko je lekovit, govori i činjenica da nije redak slučaj da se listovi kupusa stavljaju kao obloge na bolna mesta.

S obzirom da je kupus biljka koja se može iskoristiti na mnogo načina, njegova pojava u snovima ima razna tumačenja. Ovo nije skupa namirnica i u širokoj je upotrebi, pa snovi o kupusu mogu značiti da će nam nešto biti lako dostupno i dobro iskoristivo. Takođe, ovakvi snovi se mogu odnositi na zdravlje sanjača i na njegov napredak.

Sanovnici se prema snovima o kupusu odnose kao prema pozitivnoj pojavi, ali je uvek moguće da određeni detalji sna ovakvom sanjanju daju negativno značenje. Pa ipak, većina snova o kupusu govori o nekoj pozitivnoj promeni i dešavanju.

Sanjati kupus

Ako ste sanjali kupus, pred vama se nalazi period u kojem ćete imati razne mogućnosti da svoj život ustrojite onako kako želite. Moguće je da ćete iznenada dobiti povoljne prilike da promenite nešto što vam dugo vremena smeta ili ćete imati šansu da, uz malo ulaganja, ostvarite lep dobitak. Sanjanje kupusa može značiti i da biste se trebali malo više posvetiti svom zdravlju, kao što može značiti i da vas očekuje rešenje zdravstvenih problema koje imate.

Saditi kupus u snu

Ukoliko ste sanjali da sadite kupus, u narednom periodu biste mogli započeti neke korisne i dobre promene u svom životu. Moguće je da ćete postaviti zdrave osnove za nešto što će vam kasnije doneti mnoge dobre rezultate i na šta ćete biti ponosni.

Videti u snu da neko drugi sadi kupus znači da će vas uskoro obradovati saznanje da je jedna osoba odlučila promeniti svoje loše navike i svoj život dovesti u red. Shvatićete da se ta osoba mnogo uozbiljila i sazrela i to će vas zaista usrećiti.

Okopavati kupus u snu

U slučaju da ste u snu okopavali kupus, u skoroj budućnosti ćete se intenzivnije baviti održavanjem nečega što vam je važno, a što ste pomalo zanemarili u poslednje vreme. Potrudićete se da to dovedete u stanje koje želite videti i koje vam je i bilo prvobitni cilj.

U snu zalivati kupus

Kada sanjate da zalivate stabljike kupusa, to znači da ćete uskoro odlučiti da u neki posao uključite još osoba koje bi vam mogle pomoći da sve to mnogo brže završite. Jasno vam je da sami ne možete sve postići i da je najbolje da celi projekat „pogurate“ sa dodatnom snagom. Na vašu sreću, imaćete u svom okruženju dobrovoljce koji su raspoloženi da pomognu.

Sanjati da berete kupus

Ako ste u snu brali kupus, pred vama se nalazi period ubiranja plodova vašeg dosadašnjeg rada. Vredno ste radili i trudili se na mnogim životnim poljima i sada se pred vama nalazi nagrada koju ste zaslužili. Shvatićete da je vaš trud bio opravdan i da nikada ne treba odustajati od svojih snova.

Videti u snu kiseli kupus

Ukoliko ste sanjali kiseli kupus, na javi vas očekuje iznenađenje. Umesto onoga što ste očekivali da dobijete ili da vam se vrati, dobićete isto to, ali u izmenjenom obliku. U prvi mah ćete biti ljuti i razočarani, ali ćete onda uvideti da to i nije tako loša opcija i da vam ovako čak više odgovara. To će vas naučiti da nikada ne treba reagovati na prvu i da išta nije onako loše kako nam se ispočetka čini.

Kiseliti kupus u snu

U slučaju da ste kiselili kupus, u bliskoj budućnosti ćete početi razmišljati o stvaranju određenog osiguranja za nešto što planirate poduzeti. Potrudićete se da unapred pripremite sve što bi vam moglo koristiti onda kada više ne budete mogli ništa menjati i dodavati. Pokazaće se da ste odličan strateg i da vaša planiranja daju odlične rezultate.

Sanjati da se kiseli kupus pokvario

Kada u snu vidite da se kiseli kupus pokvario i osetite da neugodno miriše, to znači da vas uskoro očekuju neki gubici i razočarenja. Moguće je da neke stvari niste uzeli u obzir kada ste planirali svoje radove ili neke druge poteze. Ovaj san se može odnositi i na međuljudske odnose, a ne samo na polje posla.

Sanjati da jedete kupus

Ako ste u snu jeli kupus, na javi vas očekuje poboljšanje zdravstvenog stanja. Vrlo je moguće da ćete otići na neke rutinske kontrole i da ćete na vreme uočiti neke manje probleme. To će vam omogućiti lako rešavanje i saniranje određenih poremećaja u organizmu, bez većih stresova i brige.

Ukoliko ste u snu jeli slatki kupus, naredni dani će vam biti ispunjeni odličnim raspoloženjem i kondicijom. Osećaćete se mlado i poletno, kao da ste dobili veliku injekciju zdravlja i optimizma. Sve će vam se činiti lako i dostižno, pa ćete takvo raspoloženje prenositi i na svoju okolinu.

U slučaju da ste sanjali kako jedete kiseli kupus, u budućnosti ćete odlučiti da promenite svoje navike i da svoje zdravlje dovedete u optimalno stanje. Nećete zanemarivati neke pokazatelje problema u organizmu, ponašaćete se odgovorno i potrudićete se da to na vreme rešite.

Sanjati da jedete kupus salatu znači da ćete bez panike i razumno prihvatiti sve što čujete o sebi i svom zdravstvenom stanju u narednom periodu. Niste osoba koja lako pada u očaj i prepušta se paničarenju, nego se uvek potrudite saznati šta je najbolje što se može poduzeti u datoj situaciji. Tako ćete postupiti i sada i to će vam doneti uspeh.

U snu kuvati kupus

Kada sanjate da kuvate kupus, to znači da ćete u narednim danima odlučiti da napravite „veliko spremanje“ u svom životu. Donećete neke bitne odluke i potruditi se da ih ispunite. Za to ćete dobiti i veliku pomoć svemira kroz razne mogućnosti koje će se nenadano pojaviti. Dobro ćete razmisliti o svemu i nećete pogrešiti kada donesete konačne odluke.

Seći kupus u snu

Ako ste sanjali da sečete kupus, na javi biste mogli rešiti više manjih problema koji su se vremenom nakupili. Odlučno ćete „preseći“ u nekim situacijama i to će vam doneti odgovarajuće pozitivne rezultate. Nakon toga ćete imati još više volje da sve stvari dovedete u red i završite do kraja.

Sanjati da vadite koren iz glavice kupusa

Ukoliko ste u snu vadili koren iz glavice kupusa, u narednom periodu ćete napraviti neke korenite promene u svom okruženju. Moguće je da ćete obaviti ozbiljan razgovor sa svojom porodicom i da ćete se dogovoriti kako neke stvari moraju prestati ili se korenito promeniti.

Videti da neko drugi vadi koren iz glavice kupusa znači da će vam jedna osoba saopštiti nešto što će vas mnogo iznenaditi. Biće to vrlo ozbiljna odluka i vi ćete je svakako pozdraviti i ponuditi svoju pomoć, ukoliko je potrebna.

Sanjati da prodajete kupus

U slučaju da ste u snu prodavali kupus, na javi ćete lako doći do jedne osobe koja vas mnogo zanima. Može se raditi o ljubavnom interesovanju za tu osobu, ali u pitanju može biti i neko poslovno zanimanje. Moguće je da biste voleli otpočeti romansu i da vas osećaji vuku prema spomenutoj osobi. U suprotnom, bićete u prilici da ostvarite poslovnu saradnju kakvu priželjkujete.

Kupovati kupus u snu

Kada sanjate da kupujete kupus, naredni dani će vam biti ispunjeni gnjavažom sa nekim osobama koje vas uopšte ne interesuju, ali čije društvo morate istrpeti. Moguće je da ćete se naći na nekim porodičnim okupljanjima na kojima ćete biti prisiljeni slušati mnogo toga što vas uopšte ne zanima. Pripremite jake nerve i usiljene osmehe.

U snu ukrasti kupus

Sanjati da kradete kupus znači da biste se u bliskoj budućnosti mogli nečasno poneti prema jednoj osobi. Moguće je da ćete njene ideje i zasluge lažno predstaviti kao svoje i da ćete za to pokušati uzeti nagradu. Čak i ako uspete u svojoj nameri, nećete se s tim usrećiti jer ćete uvek znati da je ta osoba original, a vi kopija. Uz to će vas peći i savest.

Videti nekog drugog u snu da krade kupus znači da morate biti oprezni u danima koji su pred vama i da morate voditi računa kome se poveravate. Ne budite naivni i ne otkrivajte nikome ono što vam je posebno važno.

Sanjati kupus u vreći

Videti u snu kupus u vreći znači da biste se u narednom periodu mogli truditi da saberete mnoge sitnice u jednu celinu. Verovatno ste došli do faze u kojoj je potrebno objediniti ono što ste ranije postigli i na taj način dobiti kompletnu sliku vašeg rada. Na prvi pogled se čini kako je sve to nepovezano, ali ćete svima pokazati da nije tako kada budu imali detaljan uvid u sve delove rada.

Ako ste u snu vi stavljali kupus u vreću, uskoro biste mogli odlučiti da poduzmete neki rizik i pri tom ćete se nadati najboljem. Moguće je da ćete rizikovati nešto na poslovnom planu, ali je isto tako moguće da ćete se odvažiti i jednoj osobi priznati šta zaista prema njoj osećate.

Videti u snu kupus u buretu

Ukoliko ste sanjali kupus u buretu, na javi će vam se ispuniti jedna želja. Međutim, da bi do tog ispunjenja došlo, morate se sami potruditi da sagledate dubine svojih želja i da odlučite šta zaista želite. U jednom momentu vam se čini da vam je najbitnije ovo, a već u drugom želite ono. Moglo bi se desiti da vam se želja ispuni, a da vi i dalje niste zadovoljni.

Sanjati da ribate kupus

U slučaju da ste u snu ribali kupus, u bliskoj budućnosti biste morali povesti računa o svojim troškovima. Moguće je da se vrlo lagodno ponašate kada je trošenje u pitanju i da ne primećujete kako je novčanik sve tanji. Morate biti svesni toga da ste „naribali“ što ste imali i da „glavica“ više nije cela.

Skidati listove s glavice kupusa

Kada sanjate da skidate listove s glavice kupusa, to znači da ćete pokušati razjasniti jednu situaciju tako što ćete postepeno „odmotavati“ detalje te situacije, analizirati ih i pokušati dokučiti ono što se u dubinama krije. Biće vam veoma važno da saznate i shvatite pravo stanje stvari, a ne ono što vam se nameće kao gotova istina.

Sanjati da od kupusa pravite sarmu

Ako ste u snu zamotavali listove kupusa i pravili sarmu, u narednom danima biste mogli obogatiti svoj život lepim dobicima i prijatnim ljudima. Iznenada će vam sve u životu krenuti nabolje i vi ćete se osećati odlično. Sve što budete radili, imaće dobar krajnji rezultat.

Bacati kupus u snu

Ukoliko ste sanjali da bacate kupus, na javi biste se mogli ponašati nerazumno i prilično bahato. Moguće je da će vam neke stvari „udariti u glavu“ i da nećete jasno videti ko ste i šta ste. Vaša bahatost bi vas mogla skupo koštati, ukoliko se ne saberete i ne spustite na zemlju. Morate biti svesni svojih mogućnosti i položaja u društvu.

Videti u snu da je kupus truo

U slučaju da ste u snu videli truo kupus, naredni dani će vam biti ispunjeni nesporazumima i svađom sa osobama koje su vam bitne u životu. Ni sami nećete znati kako do tih svađa i nesporazuma dolazi, ali će vas najviše mučiti to što ih nećete moći tek tako rešiti. Svaki od tih sukoba će ostaviti ružan trag na vašim međuljudskim odnosima.

Videti ljubičasti kupus u snu

Kada sanjate ljubičasti kupus, na javi vas očekuje neko lepo iznenađenje. Moguće je da ćete primiti lepe vesti o nečemu što nikako niste očekivali ili ćete ostvariti neke uspehe iz oblasti koje su vam uvek zadavale dosta problema. Kako god bilo, nešto će vas prijatno iznenaditi.

Sanjati kineski kupus

Videti u snu kineski kupus znači da ćete u narednim danima imati dodira sa nekim stvarima na koje niste navikli i koje su vam dosta strane. To nikako ne znači da ćete se loše snaći u svemu tome, ali znači da ćete se osećati pomalo nesigurno i nelagodno.

Videti u snu da je zasađeni kupus uvenuo

Ako ste sanjali da je zasađeni kupus uvenuo, u skoroj budućnosti biste se mogli razočarati u jednu osobu i požaliti što ste bilo šta započinjali s njom. Mogli biste biti vrlo neugodno iznenađeni njenim ponašanjem i shvatiti da to nije neko s kim želite graditi bilo šta u budućnosti.

Hraniti u snu životinje kupusom

Ukoliko ste u snu davali životinjama da jedu kupus, na javi biste mogli odlučiti da vrlo strpljivo čekate nešto što vam je važno. Vi ste osoba koja se vodi onom izrekom „ko čeka, taj i dočeka“ i nemate nameru tako lako odustati od nečega. Spremni ste dugo „hraniti“ svoje snove dok se konačno ne ostvare.

Videti u snu da je zec pojeo kupus na njivi

U slučaju da ste sanjali kako zec uništava vaše zasade kupusa, uskoro bi se moglo desiti nešto s čim ćete se morati pomiriti. Moguće je da će neke nepredviđene stvari narušiti i oštetiti ono što ste stvarali i na čemu ste radili, a da niko konkretno za to neće biti kriv. Jednostavno, morate shvatiti da postoji viša sila i da protiv nje ništa ne možemo.

Sanjati kupus na pijaci

Kada u snu vidite kupus koji se prodaje na pijaci, to znači da će se uskoro pred vama naći mnoge mogućnosti i da ćete moći birati. Niša od toga vas neće opterećivati niti će zahtevati neka vaša odricanja, nego će vam biti lako dostupan izbor mnogih mogućnosti.

Videti u snu kamion pun kupusa

Ako ste sanjali kupus koji se nalazi na kamionu, u bliskoj budućnosti biste mogli poželeti da promenite mesto stanovanja i da svoju sreću okušate u nekom drugom gradu. Moguće je da ste svesni kako nemate dovoljno dobrih prilika tu gde trenutno živite i kako bi za vas bilo mnogo bolje da promenite tu sredinu.

Videti u snu veliko sniženje cene kupusa

Ukoliko ste sanjali da je kupus na sniženju, to znači da bi vas moglo neugodno iznenaditi saznanje da vaša okolina uopšte ne ceni ono što ste za njih uradili. Čak vam naglašavaju da to od vas nisu tražili i da bi se mogli snaći i bez vaše pomoći. Bićete povređeni i tužni zbog ovog saznanja i takvog njihovog odnosa prema vama.

U snu videti veliko poskupljenje kupusa

U slučaju da ste u snu videli kako je kupus mnogo poskupio, u narednim danima ćete dobro naplatiti nešto što ste radili. Veoma će vam se svideti cena koju ćete postići i dogovor koji ćete potpisati. Bićete zadovoljni sami sobom i svojim postignućem.

Sanjati da ste dobili kupus na poklon

Kada sanjate da vam je neko doneo kupus na poklon, to znači da ćete imati veliku pomoć jedne moćne osobe i da ćete tu pomoć lako iskoristiti. Neće biti nikakvih skrivenih protivusluga niti očekivanja da se takve izvrše, pa će vas ovakva pomoć mnogo obradovati.

Stavljati u snu obloge od kupusa

Ako ste sanjali da stavljate obloge od kupusa, bilo sebi ili nekome drugom, na javi ćete poduzeti sve raspoložive mere da sprečite širenje nečega što preti da preraste u ozbiljan sukob. Potrudićete se da pronađete razumno rešenje za probleme koji su nastali i da svi njime budu zadovoljni.

Sanjati crve u kupusu

Ukoliko ste u snu videli crve u kupusu, to znači da ste previše verovali nekim ljudima i da bi vam se to moglo obiti o glavu. Kasno ćete shvatiti da vam ti ljudi nisu prijatelji i da ih ne trebate tako ni tretirati. Počnite se brinuti za sebe i svoju dobrobit, a njima poručite da gledaju svoja posla.

Sanjati samo jednu glavicu kupusa

U slučaju da ste sanjali samo jednu glavicu kupusa, u narednim danima ćete se morati skoncentrisati na jednu bitnu stavku u svom životu i nećete je više moći ignorisati. Došlo je vreme da završite i taj deo i više nema odlaganja za kasnije. Hteli-ne hteli, sada morate ostaviti sve drugo i baviti se ovim problemom.