Sanovnik » Sanjati » K » Šta znači sanjati Kineza?

Šta znači sanjati Kineza?

Za Evropljane je Kina sasvim drugi svet i predstavlja nešto daleko i neobično pa, samim tim, Evropljani tako doživljavaju  i Kineze. Drugačija kultura, običaji i izgled uvek bude radoznalost, ali i zaziranje u određenoj meri.  Kinezi su poznati kao vredan, strpljiv, skroman i mnogoljudan narod.

Kada se u snovima Kinezi pojave kao glavni motiv, to može predstavljati razne stvari, ali se najčešće odnosi na različitost, daljinu, prilagođavanje i mnogobrojnost. Ovakav san može ukazivati i na ljubaznost, određeno šarenilo, izdržljivost, ali i nepoverenje.

U sanovnicima je san o Kinezu okarakterisan kao neutralan jer njegovo značenje mnogo zavisi od sitnica koje ga obeležavaju.

Sanjati Kineza

Ako ste u snu videli Kineza, na javi vas mogu očekivati poslovne prilike sa inostranim partnerima, možete doživeti neke neobične situacije koje će vas začuditi, ali je moguće i da ćete u nečemu biti veoma istrajni i uporni. Ovakav san vas može upućivati i na detaljnije razmišljanje o određenim predrasudama koje imate.

Sanjati da ste vi Kinez znači da bi ste u narednom periodu mogli promeniti svoje mišljenje o nečemu i da biste mogli mnogo fleksibilnije reagovati na određene različitosti. Moguće je da ćete i sami shvatiti kako nekim stvarima i osobama niste pružili odgovarajuću priliku da se pokažu u pravom svetlu.

Videti u snu da je vaša bliska osoba Kinez predstavlja odgovarajuće nepoverenje prema toj osobi. Vrlo je verovatno da ponašanje navedene osobe doživljavate kao strano i daleko vašim shvatanjima pa vam je teško da imate opuštenu komunikaciju s njom.

U snu upoznati Kineza

Ukoliko ste sanjali da upoznajete Kineza, u bliskoj budućnosti ćete promeniti način svog poslovanja i posmatranja rada uopšte. Moguće je da će vas nešto navesti da na drugačiji način sagledate poslovne i radne mogućnosti i da mnogo toga primenite u budućnosti. Mogli biste se bazirati na raznovrsnost i strpljivije čekati rezultate.

Sanjati da živite sa Kinezom

U slučaju da ste u snu videli kako živite sa nekim Kinezom, u stvarnom životu možete očekivati mnogo organizovaniji život i povećanje discipline. Moguće je da ćete zbog neke nepredviđene situacije poželeti da uvedete novine u svoju svakodnevnicu i da ćete uvideti kolika je korist od toga.

U snu raditi sa Kinezom

Kada sanjate da radite sa Kinezom, to znači da ćete uskoro biti u prilici da se s nekim takmičite. Moguće je da vas niko na to neće prisiljavati, nego da ćete vi sami imati potrebu da se dokazujete i pobeđujete. Moguće je i da će to za vas biti određeni pozitivni stimulans i da ćete na taj način najviše pokazivati da možete pobediti sami sebe.

Videti u snu da vam je Kinez šef

Ako ste sanjali da vam je Kinez šef, to znači da vas na javi očekuju iznenađenja u vezi organizovanja posla i međuljudskih odnosa. Verovatno će doći do nekih promena na poslu koje će vam se u prvi mah učiniti nelogične, ali ćete ubrzo shvatiti njihovu svrsishodnost i lako ćete ih prihvatiti.

U snu videti voljenu osobu kao Kineza

Ukoliko ste sanjali da je vaša voljena osoba Kinez, u bliskoj budućnosti ćete poželeti da promenite nešto kod svoje voljene osobe i da razbijete monotoniju koja vas duže vreme prati. Moguće je da ćete poželeti da je vaša voljena osoba neko ko je intrigantniji i ko vam daje priliku da otkrivate i uživate u tim otkrićima.

Sanjati da je vaš  prijatelj Kinez

U slučaju da ste u snu videli da je vaš prijatelj Kinez, u narednim danima biste mogli ostaviti sve i pozvati društvo da uradite nešto nesvakidašnje. Moguće je da ćete organizovati neku neobičnu zabavu, da ćete s prijateljima otputovati na udaljena mesta i da ćete se potpuno prepustiti spontanom odlučivanju.

U snu sresti kineza na ulici

Kada u snu sretnete Kineza na ulici, to znači da ćete uskoro dobiti neke vesti iz daleka i da će vas te vesti iznenaditi i obradovati. Moguće je da nećete očekivati da vam neko tako brzo odgovori na nešto, ali je isto tako moguće da će vam se javiti jedna osoba na koju ste potpuno zaboravili i na koju više niste računali u svom životu.

Sanjati da vam je Kinez došao u posetu

Ako ste u snu videli da vam je Kinez došao u posetu, u bliskoj budućnosti možete očekivati dolazak nenajavljenih gostiju iz daleka. Moguće je da će se raditi o daljoj rodbini koja će biti u prolazu i svratiti kod vas, ali je moguće i da će vas posetiti neko koga dugo niste videli i čuli i ko će vas baš iznenaditi svojim dolaskom.

Videti u snu da vi odlazite u posetu Kinezu predstavlja znak da ćete se uskoro potruditi da saznate nešto o osobi koja vas zanima, a kojoj to ne želite priznati. Vrlo je verovatno da ste imali određeno pogrešno mišljenje o toj sobi i da ćete se sada uveriti koliko ste bili u zabludi.

U snu tući Kineza

Ukoliko ste sanjali da tučete Kineza, u narednim danima ćete biti vrlo ljuti na neke promene koje ćete morati istrpeti. Moguće je da ćete smatrati da zbog nekih nepozvanih osoba morate menjati svoju rutinu, svoje običaje ili radnu sredinu, a da vas niko o tome nije pitao i to će vas naljutiti. Nećete želeti nikakve promene i to ćete jasno reći.

U snu ljubiti Kineza

U slučaju da ste u snu ljubili Kineza, u stvarnom životu ćete jednoj osobi oprostiti nešto čime vas je povredila. Shvatićete da su njen namere bile dobre iako njihov rezultat nije. Postaće vam jasno da ste na različite načine nešto doživeli i od iste stvari očekivali različite rezultate. Na neki način je i ta osoba bila povređena, a da vi to niste znali niti na to pomislili.

Sanjati da jurite Kineza

Kada u snu jurite Kineza, to znači da na javi jurite mnogo različitih stvari i da od tolikog mnoštva obaveza ne znate gde vam je glava. Pored toga što ste vi u konfuziji, vaši ukućani isto tako nemaju mira i ne stižu vas normalno viđati. Možda bi bilo najbolje da zastanete i napravite prioritete u životu, a ne da stalno tako bezglavo jurite.

U snu kupovati nešto od Kineza

Ako ste sanjali da nešto kupujete od Kineza, to znači da ćete u narednom periodu pristati na nešto što ste dugo odbijali uraditi. Moguće je da ćete se konačno pomiriti sa različitostima koje to podrazumeva i da ćete uvideti kako niste bili u pravu kada ste to odbijali. Sve ima svoj plus i minus i ništa na svetu nije crno-belo pa tako ne trebate gledati ni na ovo.

U snu jesti sa Kinezom

Ukoliko ste u snu jeli sa Kinezom, uskoro ćete jednoj osobi pokloniti svoje poverenje i uvideti da je ta osoba bolja nego što su vam je predstavili. Moguće je da neko nije želeo da se zbližite s tom osobom jer se plašio da će vas na taj način izgubiti pa vam je o njoj dao nepotpune podatke. Međutim, vi ćete se uveriti da se radi o nekome ko je vredan vašeg poverenja.

Sanjati da vodite ljubav sa Kinezom

U slučaju da ste u snu vodili ljubav sa Kinezom, u bliskoj budućnosti vas očekuje produbljivanje nekih odnosa. Moguće je da ćete se igrom slučaja početi češće viđati s nekim iz vaše okoline i da će vam to postati nešto što rado iščekujete. Mogli biste biti vrlo srećni zbog druženja sa određenom osobom i zaista uživati u tome.

Sanjati malog Kineza

Kada u snu vidite dete Kineza, to znači da nešto morate početi malim koracima da biste došli do velikih rezultata. Nemojte brzati jer ćete na taj način napraviti propuste i greške koje kasnije nećete moći ispraviti i postaviti na svoje mesto. Za sve na svetu treba imati dovoljno strpljenja, a vi to, izgleda, morate naučiti na ličnom primeru.

Videti u snu bolesnog Kineza

Ako ste sanjali da je Kinez bolestan, na javi vas očekuje neki gubitak i stanje u kojem ćete žaliti za propuštenim prilikama. Moguće je da ćete nešto moći uraditi onako kako je najbolje za vas, ali vi to nećete na vreme uvideti i propustićete tu šansu. Otići ćete u sasvim drugom smeru i to će vas dovesti do pomenutog gubitka.

Videti veselog Kineza u snu

Ukoliko ste u snu videli nasmejanog i veselog Kineza, u narednim danima vas očekuje dobra zarada i neko radovanje. Vrlo je moguće da ćete imati ostvarenje ciljeva i da ćete to poželeti proslaviti. Moguće je da ćete dobiti i neke bonuse koji će vam upotpuniti osećaj uspeha i dodatno vas obradovati.

Svađati se s Kinezom u snu

U slučaju da ste se u snu svađali s Kinezom, na javi možete očekivati neko siromaštvo i bedu. Moguće je da ćete biti u situaciji da zbog nečega posetite vrlo siromašne osobe ili ćete naići na beskućnika. Sve to će ostaviti vrlo snažan utisak na vas i vi nećete moći mirno spavati dok ne poduzmete nešto da pomognete tim osobama.

Sanjati da ne razumete Kineza

Kada u snu vidite da ne razumete šta Kinez govori, to znači da ćete na javi biti u situaciji u kojoj nećete razumeti ponašanje i stavove neke osobe. Biće vam veoma teško da pratite ono što govori jer nikako nećete moći da to povežete sa realnom situacijom i očekivanjima okoline. Pokušaćete toj osobi ukazati na problem koji je nastao, ali to neće biti lako izvodivo.

Sanjati puno Kineza

Ako ste u snu videli mnogo Kineza, u narednim danima vas očekuje puno rada i neizvesnosti oko nečega. Moguće je da ste na prekretnici sa nečim što radite i da će male stvari odlučiti da li će sve na kraju izgledati ovako ili onako. Zato ćete morati vredno raditi i biti požrtvovani u tome do kraja.

U snu bežati od Kineza

Ukoliko ste sanjali da bežite od Kineza, na javi vas očekuje odbijanje da se suočite sa nekim promenama. Moguće je da će se neko od članova vaše porodice pokušati izboriti za nešto što želi uraditi, ali ćete vi pokušati da sve zadržite onako kako je ranije bilo. Nećete moći podneti da sve ide napred i da ništa ne ostaje isto. Ne volite nove stvari ni prilagođavanja i to vam pravi problem.

Videti u snu da Kinez radi akupunkturu

U slučaju da vas je Kinez u snu lečio akupunkturom,  u narednom periodu biste mogli potražiti neka alternativna sredstva lečenja za sebe ili za neku blisku osobu. Moguće je da ćete od nekoga saznati za takve stvari i da će vam se to učiniti kao dobar način da povratite zdravlje. Sve vredi pokušati i ne treba odustajati kad god postoji nada u poboljšanje.

Sanjati da Kinez kuva pirinač/rižu

Kada u snu vidite da Kinez kuva pirinač/rižu, u bliskoj budućnosti ćete se vratiti onim uobičajenim stvarima i u tome pronaći prave vrednosti. Shvatićete da su najprostije stvari i najvrednije i da nema nikakvog razloga juriti neke komplikovane oblike onoga što tako lepo postoji u jednostavnoj verziji.

U snu putovati sa Kinezom

Ako ste u snu putovali sa Kinezom, u danima koji su pred vama imaćete neke sumnje u ispravnost onoga što radite. Posebno će vas brinuti odnos prema jednoj osobi i bojazan da niste bili pravedni prema njoj. Moguće je da ćete stalno analizirati nešto što se ranije dogodilo i da ćete pokušati naći način da to popravite.

Videti u snu da su oko vas svi Kinezi

Ukoliko ste sanjali da su oko vas svi Kinezi, a samo vi niste, to znači da će vas u skoroj budućnosti preplaviti osećaj da se svet potpuno promenio, a da ste samo vi ostali isti. To će vas i zabrinuti i začuditi i razočarati na neki način. Bićete pomalo uplašeni tim promenama i one vam se neće nimalo sviđati, ali ih nećete moći ignorisati.

Videti u snu da ste samo vi Kinez, a niko oko vas nije predstavlja znak da ćete samo vi u svojoj okolini biti svesni onoga što dolazi i da ćete to na pravi način usvojiti. Ostali neće prepoznati suštinu onoga što budućnost neumitno nosi i ponašaće se kao da se ništa ne dešava.

Videti u snu mnogo malih Kineza

U slučaju da ste sanjali mnogo malih Kineza, na javi ćete biti opterećeni nekim sitnicama koje nisu od velikog značaja, ali vas opterećuju i koče. Nećete ih moći ignorisati i to će vam stvarati nervozu. Moguće je da ćete biti ograničeni i nekim rokovima koje ćete morati ispoštovati.

Videti u snu da Kinezi pevaju

Kada sanjate Kineze koji pevaju, to znači da vas na javi očekuju pozivi na slavlja i radosni događaji. Moguće je da ćete ići na neko krštenje, venčanje, rođendan, maturu ili proslavu neke godišnjice. Sve to će vas podsetiti na određene stvari iz vašeg života i pomalo će vas raznežiti. Naći ćete se u mnoštvu dragih ljudi i biti opušteni i srećni.

Sanjati lepog Kineza

Ako ste u snu videli lepog Kineza, to znači da ćete se obradovati nečemu što će stići iz daleka. Moguće je da ćete dobiti vrlo lepe vesti zbog kojih ćete biti srećni, ali je moguće i da će vam stići određeni poklon iz nekog udaljenog mesta. Mogla bi vas obradovati draga osoba koja živi na drugom kontinentu ili ćete, možda, otkriti da imate tajnog obožavaoca.

Sanjati ružnog Kineza

Ukoliko ste sanjali Kineza koji je bio vrlo ružan, na javi možete očekivati svađe sa nekim ko ne živi blizu vas. Moguće je da ćete imati jedan težak telefonski razgovor sa nekom osobom izvan vašeg mesta stanovanja i da će vas taj razgovor potresti.

Videti u snu ljutitog Kineza

U slučaju da ste u snu videli ljutitog Kineza, u narednom periodu biste mogli biti prevareni u nečemu. Pripazite s kim delite ideje i šta radite jer bi neko mogao to iskoristiti protiv vas. Mogli biste biti ljuti zbog svoje nepromišljenosti i lakovernosti, ali to neće biti dovoljno da popravite nastalu štetu.

Videti u snu kinesku radnju

Sanjati kinesku radnju predstavlja svet raznolikosti u koji biste uskoro mogli ući. U danima koji su pred vama, dobićete određene prilike za upoznavanje mnogo različitih stvari i vi ćete te prilike znati iskoristiti. Moguće je da ćete otići na neka usavršavanja ili da ćete se naći u društvu sa vrlo zanimljivim ljudima od kojih ćete puno toga naučiti.

Sanjati da učite kineski jezik

Kada u snu učite kineski jezik, to znači da ćete u bliskoj budućnosti biti otvoreni za saradnju i da ćete pokušavati sagledati sve događaje oko sebe na mnogo širi način. Biće vam važno da steknete širu sliku i da dobro razumete sve razloge koji dovode do problema ili uspeha. To će vas obogatiti kao osobu i doprineće boljim međuljudskim odnosima.