Sanovnik » Sanjati » Šta znači sanjati gaćice?

Šta znači sanjati gaćice?

Bez obzira koliko je društvena sredina liberalna i širokih shvatanja, pokazivanje intimnih delova odeće je i dalje nepristojno. Jeste da je postalo normalno da se donji veš skoro u celosti vidi ispod odeće, ali je on još uvek deo naše intime i predstavlja ono što treba ostati skriveno.

Gaćice su upravo onaj deo naše odeće koji čini poslednju odbranu od golotinje i koji se ne pokazuje svakome. Zato gaćice predstavljaju privatnost i tajne koje imamo u životu, ali i određenu sramotu. Takođe, kvalitetan i skup veš ukazuje na dobro materijalno stanje pa su gaćice i simbol bogatstva ili siromaštva.

U snovima se gaćice pojavljuju u raznim situacijama i od njih zavisi kako će san biti tumačen, ali je svim tim snovima zajedničko to da govore o našoj privatnosti, tajnama, sramoti koju krijemo i o dobicima ili gubicima koji nas očekuju. Ne smemo zaboraviti ni element seksualnosti koji u sebi imaju snovi o gaćicama, posebno ako su naglašeni provokativnom bojom i vrstom materijala.

Sanjati gaćice

Ako ste sanjali gaćice, u narednim danima biste se mogli baviti nekim tajnama, možda pokušavanjem da zaštitite svoju privatnost, ali biste mogli imati i određene materijalne dobitke ili gubitke. Ovakav san ukazuje i na mogućnost osećaja stida ili sramoćenja na nekim društvenim događanjima. Takođe, san o gaćicama vas može upozoravati na probleme u ljubavnom životu ili vam može nagoveštavati nove avanture.

Sanjati svoje gaćice

Ukoliko ste sanjali svoje gaćice, naredni dani bi vam mogli biti ispunjeni pokušavanjem da zaštitite svoj privatni život, ali da to ne izgleda kao da se povlačite u sebe. Moguće je da ćete se mnogo družiti i biti u kontaktu s drugim ljudima, ali će to ostati samo na nivou površine i bez zadiranja u dublju intimu. Moguće je i da ćete pokušati pokrenuti nekakav posao koji je prilično rizičan.

Sanjati tuđe gaćice

U slučaju da ste u snu videli tuđe gaćice, na javi vas očekuje iznenađenje za koje nećete biti sigurni da li vam se dopada ili ne. Naime, radiće se o tome da ćete saznati nečiju tajnu o kojoj nećete moći ni sa kim razgovarati i koja će vas samo dodatno opterećivati. Od ostalih delova sna zavisi na šta će se to tačno odnositi i šta bi se dalje moglo desiti.

Kada u snu vidite da nosite tuđe gaćice, to znači da ćete nekome biti osoba od poverenja i da ćete se morati nositi sa nečijim privatnim problemima. Moguće je da ćete pokušavati pomoći prijatelju ili bliskoj osobi da sačuva svoju privatnost od radoznalih osoba i da tiho reše ono što ih muči.

Sanjati da skidate tuđe gaćice predstavlja znak da ćete uskoro moći odahnuti i prestati brinuti za nekoga. Moguće je da će vaš prijatelj ili druga bliska osoba konačno rešiti svoje probleme i neće joj biti potrebna vaša pomoć u budućnosti. Sve će se desiti tiho i bez podizanja nepotrebne prašine, tako da će tajne moći ostati tajne.

Videti u snu da bacate tuđe gaćice ukazuje na vašu ljutnju u narednim danima. Moguće je da ćete se osećati povređeni zbog ponašanja osobe kojoj ste celo vreme pomagali i trudili se da niko ne sazna za njene probleme. Ispostaviće se da vas je ta osoba samo iskorišćavala i da ni jednog momenta nije mislila na vas, umesto da vam je mnogo zahvalna za prijateljstvo koje ste pokazali.

Sanjati prljave gaćice

Ako ste u snu videli svoje prljave gaćice, u bliskoj budućnosti biste se mogli zbog nečega osramotiti. Moguće je da nećete biti oprezni i da ćete na nekom društvenom okupljanju reći nešto neprimereno ili ćete uraditi nešto što nikako ne biste trebali. Sve to će vas staviti u vrlo lošu poziciju i dovesti do osećaja sramote.

Videti u snu tuđe prljave gaćice predstavlja mogućnost da u narednim danima saznate za nečije loše namere i za „prljavštinu“ kojom se ta osoba služi kako bi dobila ono što želi. Nimalo vam se neće dopasti ono što budete saznali i to će vas zauvek udaljiti od pomenute osobe.

Sanjati čiste gaćice

Ukoliko ste sanjali svoje čiste gaćice, u idućem periodu ćete imati mnogo uspeha na raznim životnim poljima i sve što budete radili, radićete otvoreno i iskreno. Moguće je da ćete ostvariti lep dobitak i da ćete biti ponosni na taj uspeh jer vam niko neće moći ništa prigovoriti zbog načina na koji ste to postigli, sve će biti čisto, pošteno i bez skrivanja.

Sanjati tuđe čiste gaćice znači da ćete se uskoro upoznati sa jednom iskrenom osobom na koju ćete se uvek moći osloniti. Ubrzo ćete se uveriti da je ta osoba neko ko ne manipuliše i ne očekuje od drugih nikakvu korist, a od sebe daje maksimalno iskreno sve što može.

U snu videti čipkane gaćice

U slučaju da ste u snu videli čipkane gaćice, u stvarnom životu vas očekuju promene na ljubavnom polju. Ukoliko ste već u ozbiljnoj vezi ili braku, moguće je da ćete uvesti neke novitete u ljubavni odnos i da ćete na taj način osvežiti i unaprediti svoj ljubavni život. Razbićete monotoniju u koju ste upali i bićete mnogo zadovoljniji. Ako niste u braku ili vezi, na pomolu je upoznavanje osobe koja će vas uvesti u svet ljubavne zabave na jedan potpuno novi način.

U snu videti pamučne gaćice

Kada sanjate pamučne gaćice, to znači da ste vi osoba koja se u svemu potpuno prirodno ponaša pa tako i u ljubavi i odnosima sa drugim ljudima. Moguće je da ste pronašli idealan način da svoju intimu sačuvate za sebe, a da ipak budete bliski s drugim ljudima. Ponašate se tako da to svima deluje prirodno, da nikome ne izgleda čudno kada ne delite s njima ono što ne želite.

Sanjati svilene gaćice

Ako ste u snu videli svilene gaćice, to znači da će se vaša materijalna situacija bitno popraviti i da ćete dobiti priliku da se iskažete pred drugima na pravi način. Moguće je da ćete u tajnosti započeti neke poslove jer nećete biti sigurni u njihov razvoj, a kada se sve pozitivno razvije, obelodanićete detalje bez ikakvog skrivanja. To će vas dovesti do višeg položaja i ugleda u vašoj okolini.

Sanjati da imate gaćice na sebi

Ukoliko ste u snu imali svoje gaćice na sebi, narednih dana ćete se dobro osećati u svojoj koži. Sve će vam biti potaman i nećete imati nikakvog razloga da glumite nešto što niste. Otvoreno ćete govoriti o delovima privatnog života jer nećete imati šta da krijete, ali vam neće biti ni neugodno da tu privatnost podelite s drugim osobama jer ćete biti puni samopouzdanja.

Oblačiti gaćice u snu

U slučaju da ste sanjali da oblačite svoje gaćice, na javi možete očekivati povlačenje u sebe i pokušavanje da zaštitite nešto iz svog života od radoznalih ljudi. Biće vam važno da vaša intima ostane samo vaša, pokrivena i zaštićena od onih koji bi bili najsretniji da dobiju novi materijal za tračanje. Zato ćete ostati povučeni i svoje društvene obaveze svesti na minimum.

Videti u snu kako neko drugi oblači gaćice znači da će vas jedna osoba početi izbegavati. Moguće je da ćete biti iznenađeni takvim njenim ponašanjem jer nećete moći pronaći objašnjenje za to. Najbolje bi bilo da otvoreno porazgovarate s tom osobom i saznate pravi razlog za to čudno iznenadno ponašanje.

Skidati gaćice u snu

Kada u snu vidite kako skidate gaćice, to je uvek znak za novu priliku da se otvorite drugim ljudima i da pred njima nemate tajni. Moguće je da ćete iznenada doći u situaciju u kojoj ćete se želeti nekome poveriti i zatražiti savet. Ovakav san, takođe, govori o mogućnosti ostvarenja ljubavne veze ili ulaska u neku prolaznu avanturu. Na šta će se tačno odnositi, zavisi od vašeg načina života.

Sanjati da neko drugi skida gaćice predstavlja veliku mogućnost da saznate nečije dobro čuvane tajne. Verovatno je da će vam neko u poverenju ispričati ono što nikome nikada nije rekao i da će vas ta otvorenost iznenaditi. Takođe je moguće da ćete dobiti jednu ljubavnu ponudu o kojoj niste uopšte razmišljali.

Sanjati da perete gaćice

Ako ste u snu prali gaćice, na javi biste mogli pokušati ispraviti nešto što ste pogrešili. Moguće je da ćete se hteti izviniti nekoj osobi za određeno ponašanje ili reči koje ste joj ranije uputili. Takođe je moguće da ćete se pokušati opravdati za nešto i dokazati da niste krivi za ono za šta vas terete.

Videti da drugi peru gaćice ukazuje na pomirenje s jednom osobom s kojom duže vreme nemate dobre odnose. Moguće je da će i sa jedne i sa druge strane biti dobre volje da se taj sukob ili nesporazum reši i ostavi u prošlosti.

Sanjati da perete tuđe gaćice predstavlja mogućnost vašeg posredovanja u jednoj neprijatnoj situaciji. Moguće je da ćete se potruditi da pomirite određene osobe i da ih dovedete u priliku da međusobno razgovaraju i kažu kako se osećaju po tom pitanju. Na kraju će vam svi biti zahvalni.

U snu sušiti gaćice

Ukoliko ste sanjali da sušite gaćice, moguće je da ćete se u narednim danima zbog nečega mnogo brinuti. Možda ćete se plašiti da nećete uspeti ostvariti dobit u nečemu ili ćete biti zabrinuti za svoj privatni život i ono što ne želite da se o njemu zna. U svakom slučaju, nešto će vas uznemiriti i navesti da se zabrinete.

Kupovati gaćice u snu

U slučaju da ste sanjali da kupujete gaćice, na javi vas očekuju zdravstvena poboljšanja i rešavanje nekih dugogodišnjih problema na polju zdravlja. Moguće je da ćete konačno pronaći i kupiti pravi lek za ono što vas muči, ali je moguće i da ćete početi voditi mnogo više računa o svom zdravlju.

Videti u snu da neko drugi kupuje gaćice ukazuje na dolazak lepih vesti o nečijem izlečenju. Moguće je da ste bili zabrinuti i tužni zbog narušenog zdravlja određene osobe, ali sada ćete moći odahnuti i radovati se s njom.

U snu prodavati gaćice

Kada sanjate da prodajete gaćice, to znači da ćete biti vrlo nepažljivi i da ćete o sebi i svom životu reći više nego što ste želeli. Nakon što shvatite da ste otkrili mnogo više nego što ste nameravali, biće kasno da to povučete i da se pravite kao da ništa nije rečeno. Moraćete se pomiriti s onim što se desilo i nastaviti život sa tim saznanjem, a ubuduće se ponašati mnogo pažljivije.

Videti u snu da neko drugi prodaje gaćice ukazuje na mogućnost upoznavanja s jednom brbljivom osobom od koje bi vas mogla zaboleti glava. Vrlo je verovatno da ćete iz razgovora s njom saznati i sve ono što vas uopšte ne zanima kao i ono o čemu želite slušati.

U snu ukrasti gaćice

Ako ste sanjali da kradete gaćice, u bliskoj budućnosti biste mogli imati neku štetu i gubitke. Moguće je da nećete imati uspeha u započetim poslovima i da će vas nešto ometati u njihovoj realizaciji. Takođe je moguće da će vas opteretiti neki kvarovi i popravci unutar doma i da će vam to dodatno oslabiti budžet.

Sanjati da je neko ukrao vaše gaćice ukazuje na mogućnost nastajanja gubitaka i štete zbog tuđeg nemarnog ponašanja. Moguće je i da će neka osoba saznati o vama nešto što nikako ne želite da izađe u javnost i da će vas na neki način time ucenjivati.

Sanjati da posuđujete gaćice

Ukoliko ste u snu nekome posudili svoje gaćice, u bliskoj budućnosti biste se mogli pokajati zbog poverenja koje ste toj osobi ukazali. Moguće je da ste vi reagovali dobronamerno i otvorena srca, ali da druga strana nije imala iste čiste osećaje. Zato biste mogli žaliti zbog svega što ste uradili ili rekli pred tom osobom i što ste ispali prilično naivni.

Sanjati da je neko vama posudio gaćice predstavlja mogućnost da ćete zavisiti od nečije dobre volje i spremnosti da vam pomogne. U skoroj budućnosti biste se mogli naći u situaciji da tražite pomoć od nekoga za koga niste sigurni šta o vama misli i da li će vam hteti pomoći.

U snu videti gaćice u ormaru

U slučaju da ste sanjali gaćice koje stoje složene u ormaru ili nekoj ladici, na javi ćete držati svoj privatni život pod kontrolom. Drugim ljudima i svojoj okolini ćete pokazivati upravo onoliko iz svoje intime koliko je bitno da znaju, a sve ostalo ćete čuvati samo za sebe. Sve u vašem privatnom životu je na svom mestu i uredno složeno tamo gde i treba biti.

Videti u snu gaćice u prodavnici

Kada sanjate da su gaćice u prodavnici i da ih vi razgledate, to znači da nikako niste sigurni šta možete, a šta ne možete podeliti s drugima, odnosno koliko bi bilo pametno i dobro dozvoliti drugim osobama da zalaze u vaš privatni život. Nekada vam se učini da trebate biti otvoreniji, a nekada mislite da je to opasno pa ste zato često u nedoumici kako da se ponašate.

Sanjati da gaćice spadaju

Ako ste u snu videli kako vam gaćice spadaju i vi ih morate podizati, u bliskoj budućnosti biste mogli pokušati ostvariti nešto na ne baš regularan način. Moguće je da ćete se pribojavati da vas određene osobe ne otkriju u tim aktivnostima i da vas ne stave na stup srama. Međutim, to vas neće sprečiti da i dalje pokušate postići ono što ste naumili i započeli.

Videti u snu da gaćice spadaju nekome drugom i da ih ta osoba pokušava podići ukazuje na priliku da iznenada saznate neku bitnu informaciju koju bi ta osoba htela sakriti. To će vas staviti u povlašćen položaj i dati vam mogućnost da manipulišete pomenutom osobom.

Sanjati da su gaćice tesne

Ukoliko ste u snu videli kako su vam gaćice tesne, to znači da se nikako nećete moći pomiriti s nečim što će se dešavati. Moguće je da ćete morati pristati na neke odluke s kojima se ne slažete i to će vas uporno opterećivati i stvarati vam nelagodan osećaj. Život će vam biti promenjen na jedan loš način i stalno ćete imati potrebu da to vratite u normalu.

Sanjati da su gaćice tesne nekom drugom ukazuje na mogućnost da su vaše bliske osobe opterećene nečim u svom životu o čemu nisu htele ranije govoriti da vam ne stvaraju dodatni pritisak. Međutim, vi ćete na sve načine pokušavati da im pomognete i da njihov život učinite lepšim.

Sanjati tange

U slučaju da ste sanjali gaćice tange, u stvarnom životu možete očekivati promene na polju seksualnosti. Moguće je da ćete se upustiti u ljubavne avanture o kojima ste ranije maštali i da ćete konačno doživeti sve ono što vas stalno privlači na tom polju. Ukoliko ste u braku ili ozbiljnoj vezi, ovu avanturu biste mogli doživeti s voljenom osobom, ali postoji i velika mogućnost da napravite preljubu.

Videti u snu bele gaćice

Kada sanjate bele gaćice, to znači da biste u bliskoj budućnosti mogli biti vrlo naivni po pitanju nekih obećanja i dogovora. Moguće je da ćete pristati na nešto o čemu nemate baš mnogo informacija i da će vas to navesti da o sebi otkrijete mnogo više nego što bi trebalo. Takođe je moguće da ćete napraviti loše poslovne aranžmane s nekim osobama jer ćete im naivno poverovati ono što budu govorili.

Videti crne gaćice u snu

Ako ste u snu videli crne gaćice, u narednim danima vas očekuje saznanje o preljubi vašeg partnera ili ćete tu preljubu počiniti vi. Takođe je moguće da ćete od svojih bliskih prijatelja čuti šokantnu ljubavnu priču koja uključuje mnogo preljube i tajnih delova njihovog ljubavnog života. Od detalja samog sna zavisi na koga će se san tačno odnositi, ali je sigurno da je vernost ovde nepoznata stavka.

Sanjati crvene gaćice

Ukoliko ste u snu videli crvene gaćice, pred vama je vrlo buran period u kojem ćete svesno ulaziti u mnoge rizike. Neki od tih rizika će se odnositi na poslovnu sferu, a neki drugi će biti vezani za polje seksualnosti i ljubavnih veza. Moguće je da ste prezasićeni monotonijom u svom životu i da ste odlučili da tome stanete u kraj. Nećete se ustručavati da isprobate mnoge novitete na raznim životnim poljima i to će vam vratiti osećaj da živite punim plućima.

U snu videti šarene gaćice

U slučaju da ste sanjali šarene gaćice, u danima koji su pred vama biste se mogli zbog nečega postideti. Moguće je da ćete biti prilično nespretni u nekim aktivnostima i da se nećete znati dobro nositi s pažnjom koju ćete tad dobiti. Sve to bi vas moglo navesti da pričate previše i da ne završite nešto što ste započeli, a što će imati veći značaj.

U snu videti nove gaćice

Kada sanjate nove gaćice, to znači da ste čvrsto odlučili okrenuti novi list u životu. Postaćete svesni svojih grešaka iz prošlosti i nećete ih ponavljati u budućnosti. Naučili ste svoju lekciju i vreme je da stari način života ostavite iza sebe, a da nečemu novom pružite odgovarajuću priliku. Sve to će vas učiniti mudrijima i opreznijima kada dođete u slične situacije i sprečiće vas da pravite iste greške.

Videti tuđe nove gaćice predstavlja dolazak informacije o nečijem preseljenju ili promeni zaposlenja. Moguće je da ćete se iznenaditi kada čujete da su te osobe napustile vaš grad ili čak državu, ali je moguće i da će vas začuditi promena posla na kojem su dugo bili.

Sanjati stare gaćice

Ako ste u snu videli stare iznošene gaćice, to ukazuje na mogućnost vraćanja istih problema sa kojima ste se ranije susretali i za koje ste verovali da su rešeni. Moguće je da ćete morati uložiti dosta napora da jednom za svagda zatvorite poklopac na kutiji iz koje ti problemi ponovo izlaze. Međutim, nemojte odustajati i žaliti napore jer ćete se u protivnom kajati i sve ponavljati.

Sanjati poderane gaćice

Ukoliko ste sanjali poderane gaćice, hteli ili ne hteli u bliskoj budućnosti ćete izbrbljati nešto što biste trebali čuvati kao tajnu. Ni sami nećete znati kako ste uspeli to napraviti i zašto niste bili oprezniji, ali to će jednostavno biti jače od vas. Ko god vas je zadužio da tu tajnu čuvate, nije imao pojma šta radi.

U snu skrivati svoje gaćice od drugih

U slučaju da ste sanjali kako se pokrivate i nastojite sakriti svoje gaćice od tuđih pogleda, u idućim danima možete očekivati da ćete se veoma truditi da budete nevidljivi za svoju okolinu. Moguće je da ćete nastojati skrenuti pažnju na nekoga ili na nešto drugo samo da bi vas svi ostavili na miru i prestali ispitivati o nekim dešavanjima u vašem životu o kojima ne želite govoriti.

Sanjati da jasno pokazujete svoje gaćice

Kada u snu vidite kako otvoreno pokazujete gaćice koje ste obukli, to znači da vam je na javi važno da svoj život što bolje reklamirate i prikažete svojoj okolini. Vi ste osoba koja je željna učešća u rijaliti programima i koja pati od toga da svi znaju sve o njoj. Nije vam važno kako će to uticati na vaše ukućane ili članove porodice, bitno vam je da se vi osećate važnima.

Videti u snu razbacane gaćice

Ako ste u snu videli razbacane gaćice, ako nisu bile uredno složene, u bliskoj budućnosti biste mogli biti vrlo rasejani i mogli biste praviti određene greške. Moguće je da nećete dobro vladati svojim emotivnim životom i da ćete se ili previše svađati ili previše popuštati tamo gde ne biste trebali. Verovatno će vas opterećivati vaš unutrašnji svet i ono što ne želite pokazati u javnosti.

Videti u snu krvave gaćice

Ukoliko ste sanjali svoje krvave gaćice, nešto bi vas moglo obradovati, a posebno je tako ako je reč o menstrualnoj krvi. Krv je esencija našeg života i kada se ona pojavi u snovima, pokazuje nam dolazak bitnih stvari i rešavanje problema.

Sanjati tuđe krvave gaćice predstavlja brigu i napetost. Moguće je da ćete biti opterećeni nečijim zdravstvenim stanjem ili nekom lošom situacijom u kojoj se određena osoba našla. Želećete joj pomoći, ali to neće biti jednostavno.

U snu izgubiti gaćice

U slučaju da ste sanjali kako ste izgubili gaćice, na javi biste mogli otpustiti sve kočnice i nekome otvoriti svoju dušu. Moguće je da ćete se opustiti i otvoreno pričati o vlastitim emocijama, tajnama i problemima. Verovatno će se raditi o nekome ko će vam ulivati mnogo poverenja i kome ćete s lakoćom otkriti sve o sebi. To će vam doneti veliko olakšanje i rasterećenje.