Sanovnik » Sanjati » Šta znači sanjati tele?

Šta znači sanjati tele?

U ne tako davna vremena, krava je predstavljala bogatstvo i garant da porodica neće biti gladna, a u nekim religijama je bila i sveta životinja. Iz toga zaključujemo da je i tele simbol bogatstva i da ima veliku važnost.

S obzirom da je reč o mladunčetu, jasno je da tele predstavlja nešto umiljato, razigrano i nedužno, ali i naivno i nepromišljeno. Upravo zbog toga, u snovima je motiv teleta povezan sa osećajima, slobodom, dobrodušnošću, ali i bogatstvom i prosperitetom.

Sanovnici daju pozitivna tumačenja snova u kojima je tele glavni motiv, ali ta tumačenja mogu imati i negativno značenje kada su detalji sna negativni sami po sebi.

Sanjati tele

Ako ste sanjali tele, u bliskoj budućnosti vas očekuju uspesi na poslovnom planu i ostvarivanje finansijske dobiti. Ovaj san ukazuje i na mogućnost sklapanja dugotrajnog prijateljstva, ali i na brzopleto i naivno postupanje u nekim situacijama. Moguće je i da je pred vama opušten period u kojem vas očekuje zabava i razonoda, ali je moguće i da će vas obuzeti snažna osećanja vezana za neke događaje ili osobe.

Sanjati šareno tele

Ukoliko ste u snu videli šareno tele, u narednom periodu se možete opustiti i prepustiti uživanju. Sve svoje obaveze ćete završiti na vreme i moći ćete uživati u zabavama i druženju na koje ćete biti pozivani. Moguće je da ćete se iznenada videti sa starim društvom i da ćete evocirati neke lepe zajedničke uspomene, ali je moguće i da ćete lako sklopiti nova poznanstva koja će vam baš prijati.

Sanjati smeđe tele

U slučaju da ste u snu videli smeđe tele, na vašem poslovnom nebu će se pojaviti odlična prilika koju nećete želeti propustiti. Sve kockice će se složiti tako da vas dovedu do uspeha i ostvarivanja lepe finansijske dobiti. Ovakva dešavanja će vam mnogo popraviti raspoloženje pa ćete biti spremni na svakakve ludorije i na „otpuštanje kočnica“ kada je zabava i slavlje u pitanju.

Videti u snu crno tele

Kada sanjate crno tele, to znači da biste se mogli pokajati zbog svoje nepromišljenosti u narednom periodu. Moguće je da ćete biti previše samouvereni u nečemu i da nećete sve dovoljno dobro proveriti pa će vam se takav propust obiti o glavu. Pokušaćete popraviti ono što se popraviti da, ali će biti kasno za neke kompleksnije izmene i moraćete se pomiriti sa stanjem kakvo jeste.

Videti belo tele u snu

Ako ste u snu videli belo tele, to ukazuje na susret sa jednom iskrenom i dobrodušnom osobom od koje ćete mnogo naučiti. Ovo poznanstvo će vam doneti mnoge blagodeti koje neće biti vezane za materijalna bogatstva. Naučićete mnogo više ceniti ono što imate, kao i ljude koji su uvek bili tu za vas i pružali vam nesebičnu podršku.

Sanjati malo tele

Ukoliko ste u snu videli malo tele, taj san vam poručuje da biste uskoro mogli dobiti prinovu u porodici. Moguće je da će vas obradovati vest o proširenju vaše porodice ili porodice vama bliskih ljudi. Ovo će imati posebno veliki značaj kada  se uzme u obzir koliko je mnogo vremena prošlo od poslednje bebe u vašoj porodici i sa koliko radosti je svi očekuju.

Sanjati veliko tele

U slučaju da ste u snu videli veliko tele, to ukazuje na posebne odluke koje ćete u narednim danima doneti. Moguće je da ćete odjednom odlučiti da menjate neke bitne stvari u svom životu i da će vas na to navesti određene situacije iz vašeg okruženja. Verovatno ćete na to biti ponukani nečijim ponašanjem i komentarima koje ćete čuti, a sve zajedno će dovesti do napretka i uspeha.

Videti u snu muško tele

Kada sanjate muško tele, to znači da vas na javi očekuju energični događaji koji će vas dovesti tamo gde želite. Moguće je da ćete se odlučno zauzeti za sebe u nekom porodičnom pitanju i da ćete zahtevati da vas vaša porodica razume i podrži u onome što vam je važno. Takođe je moguće da će se takvo nešto desiti u poslovnom okruženju i da ćete na energičan način pokazati svoje stavove i zahteve prema kolegama.

Videti u snu žensko tele

Ako ste sanjali žensko tele, u narednim danima biste mogli biti pogođeni nekom emotivnom situacijom i mogli biste se kajati zbog grubih reči koje ste ranije rekli. Ovakav san ukazuje na priliku da se s nekim pomirite i da na osećajan način prevaziđete sve nesuglasice koje ste do tada imali. Vrlo je moguće da se radilo o nesporazumu koji nikada niste na pravi način objasnili ni vi ni ona druga strana, ali ćete zato sada dobiti priliku da to učinite.

U snu videti razigrano tele

Ukoliko ste sanjali razigrano i veselo tele, u bliskoj budućnosti bi vas nešto moglo mnogo nasmejati i oraspoložiti. Moguće je da ćete biti ljuti na nekoga zbog određenog ponašanja, ali će vas ta osoba uspeti oraspoložiti i nasmejati svojim nestašlucima i vedrinom duha. Verovatno će vas sve to vratiti u dane detinjstva i podsetiti vas na slično ponašanje u tim godinama pa se više nećete moći ljutiti na dotičnu osobu nego će vam biti simpatična.

Sanjati mirno tele

U slučaju da ste u su videli mirno tele, na javi možete očekivati uspešno poslovanje i sigurne prihode. Sve će teći svojim tokom i razvijati se onako kako je i predviđeno pa nećete imati nikakvog razloga za brigu i nervozu. Uzaludno se toliko opterećujete budućnošću i finansijskom situacijom jer je još uvek sve pod kontrolom i na svom mestu.

Sanjati da tele sisa

Kada u snu vidite kako tele sisa kravu, to znači da ćete uskoro dobiti potvrdu da ste pametno uložili svoje vreme i novac. Sve raste po predviđenom planu, napreduje i umnožava se onako kako ste to i zamislili pa nemate razloga da žalite za trudom i sredstvima s kojima ste u ovaj posao ušli. Možete biti mirni, opustiti se i gledati kako se vaš kapital razvija, raste i uvećava svakog dana.

Sanjati tele uz kravu

Ako ste u snu videli tele koje ide uz kravu ili koje stoji uz kravu, u narednim danima biste mogli potražiti nečiju pomoć da biste postigli ono što želite. Moguće je da će vam trebati nečija podrška kada budete hteli obaviti razgovor sa jednim članom porodice ili će vam trebati pomoć oko nekih poslovnih pitanja. U svakom slučaju, osećaćete potrebu za nečijim savetom i podrškom onda kada se budete našli u situaciji koja za vas ima veliki značaj.

Sanjati uplašeno tele

Ukoliko ste u snu videli uplašeno tele, to ukazuje na mogućnost da ćete u bliskoj budućnosti biti uznemireni i zaplašeni nekim dešavanjima. Moguće je da će vam se život naglo promeniti i da ćete se vi morati brzo prilagoditi takvim promenama. Međutim, to uopšte ne znači da morate paničiti i da su te promene loše za vas. Istina je da će biti neočekivane i brze, ali ćete kasnije uvideti da te promene imaju i svoje prednosti.

Videti u snu da je tele pobeglo

U slučaju da ste sanjali da vam je tele pobeglo, na javi vas očekuju propuštene prilike za neki dobar posao ili za neke povoljne promene. Moguće je da nećete biti svesni kako su te prilike upravo sada tu i kako se neće uskoro ponoviti, a kada vi to osvestite, već će biti prekasno za neke bitne popravke. Moraćete se pomiriti sa stanjem kakvo jeste i čekati novu šansu za ono što vam je upravo pobeglo ispred nosa.

U snu uhvatiti tele

Kada u snu vidite kako ste uhvatili tele, to znači da ćete u nekom dešavanju biti na pravom mestu u pravo vreme. Uskoro bi vam se sve moglo poklopiti baš onako kako ste to priželjkivali i moglo bi vas dovesti do punog pogotka. Ostvarićete uspeh o kakvom ste sanjali, neće vam trebati ničija pomoć ni dozvola i bićete presrećni zbog toga.

Kupovati tele u snu

Ako ste sanjali da kupujete tele, to označava da imate velike planove za budućnost i da sebi postavljate visoke ciljeve. Moguće je da ste dosta toga isplanirali i da ste veoma odlučni da to i postignete. Uložićete mnogo truda, ali i sredstava u ono što vam je važno i nećete žaliti zbog toga jer ispred sebe uvek vidite svoj cilj i radujete se dolasku do njega.

Prodavati tele u snu

Ukoliko ste sanjali da prodajete tele, na javi vas očekuju neki gubici i teškoće. Moguće je da ćete imati određene loše procene i da se nećete dobro snaći u nekim promenama koje će uskoro nastupiti pa će vas sve to dovesti do finansijskih poteškoća i do gubitaka. Dobra vest je da ovakvo stanje neće dugo potrajati i da ćete iz svega toga ipak izvući priliku za oporavak.

U snu zaklati tele

U slučaju da ste u snu zaklali tele, to ukazuje na presecanje izvora zarade i blagostanja. Moguće je da nećete biti svesni koliko je nešto važno i koliku korist biste od toga mogli imati pa ćete se olako toga i odreći. Kasnije ćete uvideti da ste pogrešili i da sada drugi raspolažu onim što je bilo vaše, u tome uživaju i iz toga izvlače veliku korist.

Sanjati da jedete teletinu

Kada u snu jedete teletinu, to znači da ćete pretrpeti ozbiljne kritike u narednom periodu. Moguće je da ćete se s nekim i posvađati i da će vas to dovesti u nezavidan položaj. Takođe je moguće i da će vas pratiti određeni tračevi koji će samo pogoršavati postojeću svađu. Sve u svemu, čuvajte se nepromišljenih reči.

Spasiti tele u snu

Ako ste sanjali da ste spasili tele iz neke loše situacije, to označava mogućnost pomirenja sa jednom osobom ili popravak finansijske situacije. Moguće je da će vam se desiti poboljšanje na onom životnom polju koje vam trenutno najviše pati i koje vam je trenutno najbolnije. To će vas mnogo obradovati i uneti nadu u vaš život.

Videti u snu bolesno tele

Ukoliko ste u snu videli bolesno tele, moguće je da će vas u bliskoj budućnosti nešto neprijatno iznenaditi i razočarati. Možda ćete izgubiti poverenje u dojučerašnjeg prijatelja i pitaćete se da li više ikome možete verovati. Takođe je moguće da ćete sami sebi nešto ozbiljno zameriti i da će vam biti teško da to sebi oprostite.

Sanjati da hranite tele

U slučaju da ste u snu hranili tele, to označava dobre odluke i dolazak plodnog perioda na raznim životnim poljima. Sve što budete radili, doneće vam uspeh u budućnosti, bilo za kraće ili za duže vreme. Nećete se kajati zbog poteza koje ste povukli, nego ćete se uveriti da se strpljenje i uvažavanje saveta uvek isplati.

U snu vezati tele

Kada sanjate da vežete tele, to znači da ćete u narednom periodu pokušati zadržati nešto što vam ne pripada. Moguće je da ćete jednu osobu nagovarati da pođe s vama i ubeđivati je da ste vi prava osoba za nju bez obzira što vas ona ne gleda na taj način. Isto tako je moguće da ćete pokušati sprečiti nečiji razvoj iz straha da ne izgubite ono što mislite da imate.

Videti u snu mršavo tele

Ako ste sanjali mršavo tele, u bliskoj budućnosti vas očekuju problemi sa zdravljem. Moguće je da niste vodili dovoljno računa o sebi u poslednje vreme i da ste se iscrpljivali radom i obavezama. Sve to je moralo ostaviti traga na vašem zdravstvenom stanju i dovesti vas do problema. Sada se morate ozbiljno posvetiti samo sebi ako želite imati kvalitetnu budućnost.

Videti debelo tele u snu

Sanjati debelo tele predstavlja ispunjenje jedne želje. Ovaj san vam poručuje da su se stvorili i zaokružili određeni uslovi za ostvarenje onoga što duže vreme želite i čemu se potajno nadate. Dakle, možete se radovati onome što vas u skoroj budućnosti očekuje.

Sanjati da mazite tele

Ukoliko ste u snu mazili tele, na javi biste mogli imati mnogo radosnih i opuštenih trenutaka. Verovatno ćete dobiti odličnu priliku da sa svojom porodicom i osobama do kojih vam je posebno stalo provedete kvalitetno vreme i da ne mislite ni na kakve obaveze. To se ne dešava često u vašem slučaju pa će ova prilika imati posebno veliki značaj i zato je dobro iskoristite.

Sanjati da tele ide za vama

U slučaju da ste u snu videli kako tele ide za vama, to ukazuje da će vas u budućnosti pratiti sreća i da se ne trebate ničega plašiti. Sve što budete isplanirali, moći ćete lako ostvariti pa zato budite odlučni i radite na onome što vas veseli i o čemu dugo maštate. Sad je prilika da to i dobijete jer ćete imati snažnu podršku svemira u ostvarenju vaših namera.

Sanjati da tele spava

Kada u snu vidite kako tele spava, to znači da ste u svom životu zaokružili jednu lepu celinu i da sada možete odahnuti. Sve ono za što ste se zalagali, na čemu ste radili i oko čega ste se u proteklom periodu mnogo trudili, sada će dobiti svoju pravu formu i sadržaj pa ćete moći uživati u svom uspehu. Bićete ponosni na sebe i zahvalni na svemu kroz što ste prošli na svom putu.

Ukrasti tele u snu

Ako ste sanjali da ste vi nekome ukrali tele, to označava mogućnost da se u narednim danima pokušate „zakititi tuđim perjem“ i da nešto predstavite kao vlastiti uspeh. Moguće je da ćete zbog toga steći neprijatelje, a da vi o tome uopšte ne razmišljate. Moralo bi vam biti jasno da se ništa ne može sakriti i da pravo stanje kad-tad izađe na videlo i donese odgovarajuće posledice.

Videti u snu da je neko vama ukrao tele predstavlja saznanje da vam neke osobe rade iza leđa i da pokušavaju da vas ocrne kod nekoga ko vam je mnogo bitan. Morate biti oprezni i nikako se ne poveravati onima koji vas uporno ispituju o detaljima svega i svačega, a da ih se to uopšte ne tiče. Takođe, ne trebate im verovati ništa od onoga što govore, bez obzira što zvuči istinito.

Sanjati mnogo teladi

Ukoliko ste u snu videli mnogo teladi, u stvarnom životu biste mogli dobiti novu inspiraciju i pokazati veliku kreativnost u nečemu. To bi vam moglo doneti mnogo radovanja i puno uspeha kod osoba koje izuzetno cenite. Sve zajedno će vas oraspoložiti i dati vam novi elan za stvaranje i dokazivanje u budućnosti.

Sanjati da vas tele juri

U slučaju da ste sanjali da vas juri neko tele, na javi biste mogli biti naivni i ne misliti svojom glavom. Moguće je da nećete uvideti određene nelogičnosti koje vam neko bude servirao i da ćete lako nasesti na nečije igre. Sve zajedno će izgledati prilično nemoguće, ali vama to neće upasti u oči jer ćete naivno verovati u ono što vam određene osobe budu govorile.

U snu videti tele u kući

Kada u snu vidite da vam je tele ušlo u kuću, to znači da je pred vama period blagostanja i radovanja. Sve će doći na svoje mesto i biti upravo onako kakvo treba, a finansije će vam se znatno popraviti. Vaš porodični život će procvetati i bićete veoma zahvalni višim silama na tome. Sve za što ste se molili će biti ispunjeno i vi ćete se osećati veoma blagosloveno.

Videti u snu tele u dvorištu

Ako ste sanjali da vam je tele u dvorištu, to označava dolazak dobronamernih gostiju u vašu kuću. Moguće je da ćete u narednom periodu dobiti nenajavljene goste i da će vas oni vrlo prijatno iznenaditi. Uživaćete u njihovoj iskrenosti, dobrim namerama i veselom društvu pa ćete poželeti da se uskoro ponovo vidite.

Sanjati tele u štali

Ukoliko ste u snu videli tele u štali, u bliskoj budućnosti biste mogli doživeti prijatno iznenađenje od nekoga ko vas mnogo ceni. Moguće je da ćete dobiti poklon zahvalnosti za nešto što ste ranije za tu osobu uradili ili da ćete biti pozvani na jedno druženje koje će ta osoba upriličiti u vašu čast. U svakom slučaju, bićete polaskani i vrlo prijatno iznenađeni tim dešavanjima.

Sanjati tele na livadi

U slučaju da ste u snu videli tele na livadi, u vaš život bi mogla ući jedna vrlo prirodna i spontana osoba koja će vas mnogo zainteresovati. Moguće je da ćete postati jako dobri prijatelji, ali je moguće i da ćete ući u ozbiljnu ljubavnu vezu. Vaši osećaji će biti vrlo snažni prema toj osobi, bez obzira na koju stranu će vas odvesti.