Sanovnik » Sanjati » Šta znači sanjati autobusku ili železničku stanicu?

Šta znači sanjati autobusku ili železničku stanicu?

Svaka stanica je mesto odlaska, dolaska, ali i čekanja. Bilo da je reč o autobuskoj, železničkoj ili tramvajskoj stanici, to su mesta na kojima neko nekog ispraća ili dočekuje, ali su i mesta koja vode u promene i neizvesnost.

Kada se ovakva jedna stanica pojavi kao glavni motiv u našim snovima, ona može da govori upravo o svemu što smo gore naveli. Može upućivati na dolazak promena, na potrebu za strpljenjem ili na nove susrete. Od samog sna, ali i sanjačevog osećaja u tom snu zavisi kakvu poruku će san doneti i da li će biti pozitivnog ili negativnog karaktera.

Sanjati autobusku ili železničku stanicu

Ako ste sanjali autobusku ili železničku stanicu, u narednom periodu vas očekuju određene promene. Moguće je da će se te promene odnositi na mesto stanovanja, ali je moguće i da će se ticati poslovne ili porodične sfere vašeg života. Neke stvari, događaji i ljudi bi mogli ući u vaš život, kao što bi neki drugi mogli iz njega izaći. Ovaj san može upućivati na potrebu da budete strpljivi i da mirno sačekate dolazak onoga što je važno, ali može ukazivati i na potrebu da nešto menjate u svom životu, da krenete u drugom smeru i da što pre preuzmete inicijativu.

Sanjati da ulazite u autobusku ili železničku stanicu

Ukoliko ste u snu videli kako ulazite u autobusku ili železničku stanicu, u stvarnom životu biste mogli odlučiti da promenite nešto bitno u svom životu i da krenete u drugačijem smeru. Moguće je da ćete odlučiti da se rešite nekih loših navika ili ćete potražiti novi posao, novu vezu i dati drugačiji smisao vašoj svakodnevnici. U svakom slučaju, ovaj san vam poručuje da je došlo vreme promena u kojem vi morate biti inicijator tih promena i sami zakoračiti na novi put.

Sanjati da ste sa radošću ulazili u stanicu ukazuje na vaš entuzijazam i lepe nade vezane za budućnost i promene koje vas očekuju. Moguće je da jedva čekate da se nešto pokrene i da se zaputite novim stazama u svom životu.

Videti u snu da ste tužni dok ulazite u stanicu predstavlja vaš osećaj zabrinutosti zbog neizvesnosti onoga što dolazi ili težak osećaj da to nije vaš izbor, nego neugodna obaveza koju morate ispuniti.

U snu izlaziti iz autobuske ili železničke stanice

U slučaju da ste u snu videli kako izlazite iz autobuske ili železničke stanice, u bliskoj budućnosti vas očekuje završetak nekog životnog puta. Moguće je da ćete u svom životu zaokružiti jednu celinu, da ćete završiti s nekim poslovima, možda vezama ili da ćete jednostavno do kraja dovesti nešto čime ste se bavili.

Sanjati da ste tužni dok izlazite iz stanice predstavlja vaše žaljenje za nečim što iza sebe ostavljate. Moguće je da ste svesni kako se neke stvari više nikada ne mogu vratiti i kako vam za budućnost ostaje samo sećanje na njih. Moguće je i da se osećate uskraćeno ili neispunjeno zbog onoga s čim se razilazite i što ostaje iza vas.

Videti u snu da ste srećni dok napuštate autobusku ili železničku stanicu ukazuje na veselje zbog nekog završetka. Moguće je da ste nešto uspešno doveli do kraja i da vas očekuju nagrade za taj napor, ali je isto tako moguće da vam je drago što se rastajete od nečega što vas je opterećivalo i što ste konačno završili taj put.

Sanjati da čekate na autobuskoj ili železničkoj stanici

Kada sanjate da ste na stanici i da čekate autobus ili voz, to znači da na javi morate biti strpljivi i razumni. Neke stvari se ne mogu desiti preko noći, za sve mora proći određeno vreme da bi ono što želite došlo na svoje mesto. Nemojte paničiti ni žuriti, nego budite smireni i strpljivi pa ćete uskoro dočekati ono što želite ili ćete otići tamo gde ste naumili.

Videti u  snu da šetate stanicom dok čekate prevoz ukazuje na to da biste se u stvarnom životu mogli baviti nečim drugim dok ne dođete do onoga što želite. Nije obavezno da sedite i čekate da se stvari dese, možete se nečim okupirati i skrenuti misli sa napetog iščekivanja.

Sanjati da sedite i dosađujete se dok na stanici čekate prevoz pokazuje da ste vi osoba koja nema vlastitu inicijativu ni u čemu i koja ne zna kako da iskoristi vreme koje joj je dato. Moguće je da vam uvek treba neko drugi da vam pokaže šta da radite i gde da idete jer ste vi sami prilično inertni.

Kada u snu vidite kako pričate s drugim ljudima na stanici dok čekate prevoz, to znači da ćete u narednom periodu lako iskoristiti prilike koje će vam slučajno doći. Vi ste od onih koji uvek pronađu načine da spoje ugodno s korisnim i koji se dobro snađu gde god da ih ostave. Nikada ne gubite vreme i u svemu vidite šansu koju vredi iskoristiti pa zato često ostvarujete ekstra dobitke i lako širite posao i poznanstva.

Videti u snu da zamišljeno stojite na stanici i čekate autobus ili voz predstavlja vašu nesigurnost u izbor koji pravite. Moguće je da ste doneli neke odluke o promenama i da ste krenuli na put tih promena, ali još uvek niste sigurni da je to dobra odluka i dobar izbor. Možda osećate da ste prenaglili i da ste trebali bolje razmisliti pre samog delovanja.

Sanjati da kupujete kartu na autobuskoj ili železničkoj stanici

Ako ste u snu videli kako kupujete kartu na stanici, u narednim danima vam se smeši jedno lepo putovanje. Moguće je da ni sami niste svesni ove mogućnosti i da će to biti iznenadna prilika koju nećete hteti propustiti. Isto tako je moguće da će vam jedna bliska osoba ili članovi porodice pokloniti putovanje za neki važan datum i tako vas iznenaditi i obradovati.

U snu stajati ispred autobuske ili železničke stanice

Ukoliko ste sanjali da stojite ispred autobuske ili železničke stanice, vrlo je moguće da ste u stvarnom životu neodlučni oko nečega. Možda niste sigurni da je za vas dobro da se otisnete u jednu avanturu ili da pokrenete neki posao, da promenite grad u kojem živite ili da uradite nešto drugo, ali vas neko na to nagovara. Moguće je i da vam se trenutno nude takve opcije, a da vi niste sigurni da li da ih iskoristite ili propustite.

Videti u snu gužvu na autobuskoj ili železničkoj stanici

U slučaju da ste sanjali da je na autobuskoj ili železničkoj stanici gužva, u idućim danima biste mogli shvatiti da je veliko interesovanje za nešto čime se želite baviti i u šta se želite upustiti. Ukoliko ne budete dobro manevrisali i ne budete vukli prave poteze, mogli biste zaglaviti na samom početku i ne mrdati s mesta ili se utopiti u moru istih i postati neprimetni i bezlični.

Sanjati da se uspešno provlačite kroz gužvu na stanici predstavlja najavu uspeha koji biste mogli postići u stvarnom životu. Moguće je da ćete se morati pametno i spretno kretati kroz život kako biste došli do svog cilja, a da ne budete povređeni i da nemate gubitke.

Videti u snu da se u gužvi sudarate sa ostalim putnicima na stanici ukazuje na probleme na koje biste uskoro mogli naići. Moguće je da će vaš put do uspeha biti obeležen nekim teškoćama sa kojima ćete se morati pomiriti i koje ćete morati naučiti u hodu rešavati.

Sanjati da ste sami na autobuskoj ili železničkoj stanici

Kada u snu vidite da ste potpuno sami na autobuskoj ili železničkoj stanici, to znači da ćete na javi u svojim odlukama biti sami i bez podrške. Moguće je da će vas bliske osobe odvraćati od nečega u što se želite upustiti, ali da ćete vi i dalje verovati da je to dobar put i da ga trebate nastaviti. Mogli biste biti vrlo usamljeni i pomalo uplašeni na tom svom putu, ali ćete ga ipak izgurati do kraja. Verovaćete svojoj intuiciji i nećete se lako pokolebati.

U snu ispraćati nekoga na autobuskoj ili železničkoj stanici

Ako ste sanjali da nekoga ispraćate na autobuskoj ili železničkoj stanici, to znači da ćete se u narednom periodu morati pomiriti s nečim što odlazi iz vašeg života. Moguće je da ćete završiti odnose sa određenim osobama ili da ćete izaći iz jednog životnog doba pa ćete neke stvari i događaje ostaviti iza sebe.

Videti u snu da ste bili srećni dok ste nekoga ispraćali na stanici ukazuje na vaše radovanje što je nešto konačno završilo i prošlo. Osetićete olakšanje i rasterećenje u narednom periodu i to će vam dati novi elan.

Sanjati da ste tužni dok nekoga ispraćate na stanici predstavlja vaše žaljene za prošlošću i za onim što se ne može vratiti. Moguće je da vam je veoma teško da se pomirite s nekim gubitkom i da prihvatite stvarnost kakva jeste.

Sanjati da autobus ili voz dolaze na stanicu

Ukoliko ste u snu videli kako autobus ili voz dolaze na stanicu, u bliskoj budućnosti bi vam mogle stići odlične prilike koje će vas odvesti do onoga što želite. Konačno ćete dočekati svojih pet minuta i moći ćete ostvariti sve što ste zamislili. Shvatićete da se vaše čekanje isplatilo i da niste pogrešili što ste bili strpljivi u proteklom periodu.

Sanjati da autobus ili voz odlaze sa stanice dok vi čekate

U slučaju da ste sanjali kako voz ili autobus napuštaju stanicu dok vi čekate, to označava da još uvek nije došlo vaše vreme i da morate čekati pravu priliku. Mnogo toga će proći pored vas, ali to neće biti ono u što se vi trebate upuštati. Nemojte gubiti nadu, ne očajavajte i uskoro ćete i sami prepoznati šta je to što ste čekali i znaćete da je vredelo.

Sanjati da ste na autobuskoj ili železničkoj stanici i da odlazite taksijem

Kada u snu vidite kako sa stanice odlazite taksijem umesto autobusom ili vozom, to znači da ste vi osoba koja uvek traži brža rešenja i koja nema ni strpljenja da čeka, a ni vremena za gubljenje. Ponekad vas to mnogo više košta, ali vi smatrate da vredi jer se ne zadržavate dugo na jednom mestu i ne želite stagnirati. Zato uvek tražite brze načine da postignete ono što želite i da lakše dođete do svog cilja.

U snu se sprijateljiti s nekim na autobuskoj ili železničkoj stanici

Ako ste sanjali da ste se sprijateljili s nekim dok ste bili na autobuskoj ili železničkoj stanici, na javi biste mogli nenadano dobiti veliku podršku jedne moćne osobe. Moguće je da će vas slučajno poznanstvo i vaša otvorenost prema drugima dovesti do mnogo boljeg položaja i uspeha.

Videti u snu veliku autobusku ili železničku stanicu

Ukoliko ste sanjali veliku autobusku ili železničku stanicu, u idućim danima vas očekuju korenite promene u životu. Moguće je da ćete stupiti u brak ili dobiti dete, možda ćete promeniti posao ili se zaposliti nakon dugo vremena, a moguće je i da ćete raskinuti dugogodišnju vezu ili brak. Što god da se bude dešavalo, biće to značajne promene nakon kojih će vaš život dobiti sasvim drugi tok i smisao.

Videti u snu malu autobusku ili železničku stanicu

U slučaju da ste u snu videli malu autobusku ili železničku stanicu, na javi vas očekuju mali pomaci ka nečemu važnom. Moguće je da ćete svojim odlukama pokrenuti neke bitne događaje koji će dovesti do krupnih dešavanja u budućnosti. Koliko god vam se sada činilo nebitnim, morate znati da sve što u narednom periodu budete odlučivali i radili, značajno će uticati na dalji tok vašeg života i zato budite pažljivi.

U snu videti gradsku autobusku ili tramvajsku stanicu (stajalište)

Kada sanjate gradsko autobusno ili tramvajsko stajalište, to znači da vas u narednom periodu na dnevnom planu očekuju odluke koje vas mogu odvesti na razne strane. Moguće je da ste u poslednje vreme rastrzani između mnoštva obaveza i želje za promenom, ali i odmorom pa ne znate ni gde da krenete ni šta da odlučite. Međutim, neke od tih odluka će biti važne jer će napraviti manju prekretnicu u vašem životu koja će vas u daljem kretanju dovesti do nečega velikog.

Stajati u snu na školskom autobuskom stajalištu

Sanjati da stojite na autobuskom stajalištu za školski autobus ukazuje na to da nešto niste dobro naučili. Moguće je da ćete se morati vratiti unazad kako biste savladali ono što vam je promaklo ili kako biste ispravili ono što ste pogrešno uradili. U svakom slučaju, neke lekcije ćete morati ponoviti kako biste bolje prošli na budućim životnim testovima.

U snu trčati na autobusku ili železničku stanicu

Ako ste sanjali da trčite na autobusku ili železničku stanicu, uskoro biste se mogli zaleteti s nekom odlukom. Moguće je da ćete veoma požuriti da nešto uradite, da nešto izmenite, jer ćete verovati da će vas to odvesti tamo gde želite. Međutim, ispostaviće se da niste dobro procenili i da ste previše zbrzali sve što ste radili. Vaša žurba bi vas mogla unazaditi umesto da vas unapredi.

Sanjati da stojite na pogrešnoj autobuskoj ili železničkoj stanici

Ukoliko ste u snu videli da ste došli na pogrešnu autobusku ili železničku stanicu, u bliskoj budućnosti biste mogli shvatiti da ste celo vreme bili u zabludi po nekom pitanju. Moguće je da ste mnogo toga radili verujući da idete u dobrom smeru, a vi ste se stalno kretali prema pogrešnom cilju. Kada to shvatite, moraćete tražiti najbolje i najbrže načine da se vratite na pravi put i da popravite što se popraviti da.

U snu tražiti nekoga na autobuskoj ili železničkoj stanici

U slučaju da ste u snu tražili nekoga na autobuskoj ili železničkoj stanici, na javi biste mogli tražiti određene znakove da ste na dobrom putu i da idete tamo gde treba. Moguće je da ni sami niste sigurni da li je u redu to što radite ili način na koji nešto pokušavate izvesti pa su vam potrebne određene potvrde i smernice za to.

Sanjati da vučete prtljag na autobusku ili železničku stanicu

Kada u snu vidite kako nosite prtljag na autobusku ili železničku stanicu, to znači da ćete u budućnost ući sa nekim teretom iz prošlosti koji bi vas mogao sputavati. Moguće je da ćete se u novi život zaputiti ne rešivši probleme iz prošlosti, a to bi vam moglo stvarati određene teškoće i ne dozvoljavati vam da se opustite i pokažete svoj maksimum.

Sanjati najavu reda vožnje na autobuskoj ili železničkoj stanici

Ako ste u snu čuli kako spiker najavljuje dolazak i polazak autobusa ili voza sa stanice, u stvarnom životu ćete na vreme saznati sve potrebne informacije koje će vam biti važne za donošenje određenih odluka. Ništa nećete propustiti, sve će vam biti dostupno i u pravom trenutku ćete moći pokrenuti ono što budete želeli. Nećete imati razloga za zabrinutost pa se možete opustiti.

Sanjati da spavate na autobuskoj ili železničkoj stanici

Ukoliko ste u su videli kako spavate na autobuskoj ili železničkoj stanici, to ukazuje na vašu sklonost ka maštanju i sanjarenju o promenama koje želite. Moguće je da trenutno nemate priliku da promenite ono što biste hteli ili da nemate dovoljno upornosti i srčanosti za te promene pa se zadovoljavate sanjarenjem o onome što priželjkujete.

U snu nekoga čekati na autobuskoj ili železničkoj stanici

U slučaju da ste sanjali da nekoga dočekujete na autobuskoj ili železničkoj stanici, u narednom periodu biste se mogli nadati dolasku određenih promena. Moguće je da već odavno iščekujete obećane izmene i poboljšanja, ali nikako da do vas stignu. Takođe je moguće da će vas jedna osoba iznenaditi svojim vestima i da ćete se toj osobi mnogo obradovati.

U snu videti mnogo vozila na autobuskoj ii železničkoj stanici

Kada u snu vidite mnogo autobusa ili mnogo vozova na stanici, to znači da će se pred vama uskoro naći veliki izbor i mogućnosti. Samo od vas će zavisiti gde ćete se zaputiti i šta ćete odlučiti da bude vaš idući korak. Sve mogućnosti će vam biti na raspolaganju i nećete imati nikakvih prepreka da dođete do onoga što želite.

Videti u snu napuštenu autobusku ili železničku stanicu

Ako ste sanjali napuštenu autobusku ili železničku stanicu, onu koja se više ne koristi, to znači da biste se u bliskoj budućnosti mogli prisetiti nekih ideja i načina rada koje ste ranije odbacili, a da ih nikada niste do kraja sproveli. Moguće je da ste tek tako od nečega odustali i da se sada pitate zbog čega ste tako odlučili. Nešto će vas navesti da ponovo o tome razmišljate i da preispitate svoje razloge.

Sanjati nepoznatu autobusku ili železničku stanicu

Ukoliko ste u snu videli nepoznatu autobusku ili železničku stanicu, na javi bi vam mogle biti strane nečije ideje i ubeđenja. Moguće je da će vas jedna osoba pokušati skrenuti na određeni put koji vama nikako ne izgleda primamljivo i za koji nemate ni jednu reč hvale. Sve to će vam biti strano i neprihvatljivo i nikako se nećete prepoznati u toj priči.

Graditi u snu autobusku ili železničku stanicu

U slučaju da ste sanjali da gradite autobusku ili železničku stanicu, to ukazuje na vašu nameru da sami sebi stvorite bolje uslove za budućnost i da otvorite puteve svog napretka. Moguće je da ćete se svim silama truditi da u skoroj budućnosti obezbedite sve ono što je neophodno da budete gospodar svog vremena i finansija, da ne ovisite ni o kome i da slobodno živite.

Rušiti u snu autobusku ili železničku stanicu

Kada u snu vidite kako rušite autobusku ili železničku stanicu, to znači da biste u narednim danima mogli sami sebe sabotirati i onemogućiti vlastiti napredak. Moguće je da ćete svojom nespretnošću ii brzopletošću pokvariti neku dobru priliku za ostvarenje onoga što duže vreme želite. Kasnije ćete sve shvatiti i kajati se zbog toga, ali nećete ništa moći promeniti.

Sanjati da ste bez razloga na autobuskoj ili železničkoj stanici

Ako ste sanjali da se nalazite na autobuskoj ili železničkoj stanici bez ikakvog razloga, nemate nameru da negde putujete, a nikoga ne ispraćate niti dočekujete, to znači da ste vi od onih osoba koje uvek pričaju o nečemu, ali to nikada ne pokušavaju ostvariti. Puni ste ideja i priča o tome kako bi moglo i šta bi bilo kad bi bilo, ali se nikada niste odvažili da bilo šta od toga uradite.

Sanjati međunarodnu autobusku ili železničku stanicu

Ukoliko ste u snu videli veliku međunarodnu autobusku ili železničku stanicu, na koju pristižu autobusi ili vozovi iz raznih delova sveta, to ukazuje na velike mogućnosti koje su pred vama. Možete izabrati razne načine i sredstva kojima ćete obogatiti svoj život i možete krenuti raznim putevima u budućnost koju sebi zamislite. Mogućnosti su tu, a od vas zavisi za šta ćete se odlučiti, na koji način i čime ćete krenuti dalje.