Sanovnik » Sanjati » G » Šta znači sanjati gumni defekt (da pukne guma)?

Šta znači sanjati gumni defekt (da pukne guma)?

Ko god vozi neko motorizovano vozilo, pomalo strepi od defekta na gumama tog vozila. Kada se takav defekt desi, to automatski znači zastoj, ograničeno kretanje i nervozu. Ponekad takav defekt predstavlja i izaziva životnu opasnost i nikako nije za potceniti.

Ukoliko se motiv defekta gume nađe u našim snovima, njegova poruka ima slična značenja. Takav motiv se može odnositi na osećaj usporenosti, na neka neprijatna iznenađenja, na određeni strah od nečega što dolazi, ali i na osećaj bespomoćnosti i ograničenog kretanja. Ovakav san se uvek tumači na negativan način i sanovnici se u tome generalno slažu. Izuzetak su oni snovi sa motivom defekta gume u kojima njihovi detalji naglašavaju nešto pozitivno pa, samim tim, imaju i pozitivnu poruku.

Sanjati gumni defekt

Ako ste sanjali defekt na gumi, u vašem životu postoje mnoge brige i strepnje. Moguće je da ste zabrinuti zbog nekih obaveza koje vam predstoje jer se plašite da ih sami nećete moći završiti. Takođe je moguće da vas u narednom periodu očekuju neke smetnje u realizaciji onoga što ste zamislili, možda ćete morati nešto ponavljati ili duže čekati da biste to završili. Sanjati kvar na gumi može predstavljati i vaš osećaj nemoći i iscrpljenost, ali se može odnositi i na neka iznenađenja i nepredvidivosti.

Videti u snu da vi imate kvar na gumi

Ukoliko ste sanjali da vi imate gumni defekt, u narednim danima pokušajte biti smireni i razumno prihvatiti ono što vam bude dolazilo. Moguće je da stvari neće teći očekivanim tokom i da ćete se zbog toga nervirati, ali to ne znači da su trajne i nerešive. Sve se može popraviti, samo je potrebno dobro razmisliti kako biste uradili ono što je najbolje u tom trenutku.

U snu videti da neko ima gumni defekt

U slučaju da ste sanjali da neko ima kvar na gumi, uskoro biste mogli biti u situaciji da nekome pomažete. Moguće je da će vas neko iznenada zamoliti da mu priskočite u pomoć kako bi rešio nepredviđene komplikacije. Može se raditi o bliskim osobama, ali to mogu biti i neki poznanici koji vas cene kao dobru osobu.

Sanjati da menjate gumu

Kada u snu vi menjate gumu, to znači da vas na javi očekuju promene i da je vašim nevoljama došao kraj. Konačno ćete promeniti nešto što je bilo loše i što vas je sputavalo u životu. Dobićete priliku da nesmetano krenete dalje, opremljeni svime što vam bude trebalo za budućnost.

Videti u snu da neko drugi menja gumu znači da ćete ubrzo saznati da jedna bliska osoba napušta vaš grad ili državu i da se seli negde drugo. To vas ne treba rastuživati jer je ta selidba upravo ono što vaša bliska osoba priželjkuje i čemu se odavno nada.

Sanjati da neko menja gumu na vašem vozilu predstavlja pomoć koju ćete uskoro dobiti, a koja će vam promeniti mnogo toga u budućnosti. Dobićete priliku da stignete tamo gde ste se odavno zaputili i to na način na koji ste to i priželjkivali.

U snu imati gumni defekt na biciklu

Ako ste sanjali da imate kvar gume na biciklu, to znači da ćete u narednom periodu morati odložiti jedno kraće putovanje koje ste planirali. Nešto će vas sprečiti da na to putovanje odete i vi ćete se morati s tim pomiriti. Shvatićete da to nije ništa strašno i da će još biti prilike da otputujete tamo gde ste želeli.

Videti u snu gumni defekt na automobilu

Ukoliko ste u snu imali gumni defekt na automobilu, na javi bi vas nešto moglo omesti u postizanju samostalnosti. Moguće je da ste već bili isplanirali neke aktivnosti koje bi vam donele neovisnost, kako finansijsku, tako i duhovnu, ali će vas u realizaciji tih aktivnosti nešto omesti. To nikako neće biti konačno stanje, ali ćete sve morati malo odložiti.

Videti u snu kvar gume na sportskom automobilu znači da ćete biti prisiljeni da prestanete juriti okolo kao muva bez glave i da ćete morati zastati i suočiti se sa stvarnošću. Neki događaji će vas dovesti u takvu situaciju i vi ćete se nad njom morati dublje zamisliti.

Sanjati kvar gume na kamionu

U slučaju da ste u snu imali kvar gume na kamionu, u bliskoj budućnosti biste mogli imati neke svađe i nesporazume koji će vas ometati u logičnom rasuđivanju i donošenju konstruktivnih odluka. Moguće je da ćete se potpuno smesti i zaboraviti neke ključne stvari prilikom određene svađe i da će vas to dovesti u vrlo nezgodnu situaciju. Morate ostati pribrani i razmišljati logično.

Sanjati gumni defekt na autobusu

Kada sanjate gumni defekt na autobusu koji vi vozite, to znači da će više osoba zavisiti od vas u narednom periodu. Moguće je da ćete vi biti onaj koji će donositi neke važne odluke i ko će moći uticati na tok događaja. Takođe je moguće da ste poslodavac i da od vas zavise primanja radnika i njihova redovna isplata, a tu bi moglo doći do nekog manjeg zastoja.

U snu videti kvar gume na kolima hitne pomoći

Ako ste sanjali da se na kolima hitne pomoći desio gumni defekt, taj san vas upozorava da se ne šalite sa svojim zdravljem i da ne očekujete kako će vam neko drugi sve lako rešiti na tom polju. Upravo onda kada vam pomoć najviše bude potrebna, moguće je da neće moći stići do vas. Ne uzimajte svoje zdravlje zdravo za gotovo, nego vodite brigu o njemu na vreme.

Sanjati da ste očajni zbog nastalog defekta

Ukoliko ste u snu bili očajni zbog nastalog gumnog defekta, u bliskoj budućnosti biste mogli biti uplašeni nekim promenama. Moguće je da se nećete dobro snaći prilikom menjanja zaposlenja, mesta prebivališta ili nečeg drugog što vas očekuje. Sve te promene neće biti nimalo zabrinjavajuće, ali ćete ih vi previše dramatično doživeti. Probajte se opustiti i sagledati njihove pozitivne strane.

Videti u snu da vas gumni defekt uopšte ne brine

U slučaju da ste u snu bili potpuno opušteni kada se desio kvar na gumi, vi ste osoba koja nije sklona panici i koja zna da svaki problem ima adekvatno rešenje. Svesni ste da panika ne vodi ničemu dobrom i da se stvari uvek mogu uspešno rešiti kada im se pristupi na smiren način.

U snu imati rezervnu gumu prilikom kvara

Kada sanjate da imate rezervnu gumu prilikom gumnog defekta, to znači da ste osoba koja je uvek opremljena rezervnim planom i da vas je teško iznenaditi. Nikako ne dozvoljavate sebi da vas nešto pokoleba i dovede u bezizlaznu situaciju. Zato ste retko uznemireni, a u panici niste nikada.

Nemati rezervnu gumu prilikom gumnog efekta u snu

Ako ste sanjali da nemate rezervnu gumu, a desio vam se gumni defekt, to znači da biste u nešto mogli krenuti bez ikakvog plana i razmišljanja. Moguće je da ćete se u neki posao ili neku avanturu samo otisnuti i da o tome uopšte nećete unapred promisliti. Lepo je biti spontan, ali nije nimalo lepo nerazumno srljati u nešto.

Videti u snu da rezervna guma ne odgovara

Sanjati da rezervna guma koju imate ne odgovara vašem vozilu predstavlja neprilagođenost nekoj situaciji u kojoj ćete se naći. Bez obzira što ste mislili da sve znate i da ćete se moći nositi sa određenim problemom, ispostaviće se da to nije baš tako lako.

U snu videti da je guma ispustila

Ukoliko ste u snu videli da je guma na vozilu ispustila, uskoro vas očekuje manje razočarenje. Moguće je da ćete se nečim mnogo zaneti, ali da će vas nešto drugo „spustiti na zemlju“. Verovatno će se raditi o nečemu što nije jako ozbiljno i što se lako može popraviti, kao što se i ispuštena guma može ponovo naduvati, ali će vam to razočarenje biti određeno upozorenje.

U snu videti da je guma na vozilu pukla

Kada u snu vidite da je guma na vozilu pukla, to znači da vas na javi očekuju svađe i nervoza. Vrlo je verovatno da ćete se razići u mišljenju s jednom osobom i da će taj razlaz biti neprijatan. Moguće je da nećete želeti popustiti nimalo u nekom pregovoru, a to neće hteti ni suprotna strana, pa će doći do „pucanja tikve“ i zategnutih odnosa.

Sanjati da je guma probijena

U slučaju da ste sanjali probijenu gumu, u stvarnosti biste mogli neočekivano ostati bez nekih sredstava. Moguće je da će se ispostaviti kako su vam određena sredstva greškom dodeljena i kako ih ipak morate vratiti. Takođe je moguće da će se neko iznenada okrenuti protiv vas prilikom donošenja određenih odluka i da ćete na taj način ostati uskraćeni za nešto.

Videti u snu da je guma eksplodirala

Ako ste u snu videli kako je guma eksplodirala, to znači da će vas na javi nešto mnogo uplašiti. Kada se sve slegne, shvatićete da se ne radi ni o čemu što se ne može popraviti i rešiti, ali će vas sve to ipak dobro uplašiti. Moguće je da ćete neko vreme biti „paralisani“ i da nećete moći sabrano razmišljati, ali će uskoro sve doći u normalu.

Sanjati da zovete pomoć zbog gumnog defekta

Ukoliko ste sanjali da zovete pomoć zbog kvara na gumi, u narednom periodu ćete se osloniti na jednu osobu prilikom rešavanja nekog iznenadnog problema. Nećete očekivati takav razvoj događaja, ali ćete se ipak na vreme snaći i uz nečiju pomoć uspeti rešiti nastali problem.

Sanjati da vas zovu zbog kvara na gumi

U slučaju da ste sanjali kako vas neko zove da mu pomognete u otklanjanju gumnog defekta, na javi biste se mogli naći u situaciji u kojoj ćete se morati za nekoga založiti. Moguće je da će biti potrebna vaša intervencija u ocenjivanju nečijih sposobnosti ili u dokazivanju nečijeg zalaganja u određenim aktivnostima.

U snu videti da se ne mogu odvrnuti šarafi na točku

Kada u snu pokušavate odvrnuti šarafe na točku kako biste zamenili gumu i to ne uspevate učiniti, u narednom periodu ćete svojski zapeti da nešto završite, ali će to ići veoma teško. Moguće je da će vaš napor biti uzaludan koliko god se vi trudili. Nešto će vas onemogućavati da postignete uspeh i to će vam izazivati frustracije.

Sanjati da dolazi šlep-služba zbog gumnog defekta

Ako ste sanjali da je došla šlep-služba da vam pomogne oko kvara na gumi, to znači da ćete si na javi morati priznati kako nešto ipak ne možete završiti sami i kako morate pristati na tuđu pomoć. Koliko god da vam je mrska pomisao da se neko meša u vaše poslove ili da se morate oslanjati na nekog drugog, takve situacije su ponekad neizbežne i morate ih prihvatiti.

Ukoliko ste u snu zvali šlep-službu, ali niko nije došao da vam pomogne, to znači da se u stvarnom životu morate oslanjati na sebe, da se morate „uzdati u se i u svoje kljuse“ ako želite stići do svog cilja.

U snu stavljati dizalicu da promenite gumu

U slučaju da ste sanjali kako postavljate dizalicu da promenite gumu na vozilu, u narednom periodu ćete nešto podići na viši nivo i tako postići uspeh. Moguće je da ćete shvatiti kako se neke stvari mogu rešiti samo ako se odvoje od prizemnih dešavanja i ako se sagledaju sa više tačke.

Videti u snu da je guma namerno izbušena

Kada u snu vidite da je neko namerno izbušio gumu, to znači da vas u narednim danima očekuju podmetanja i spletkarenja. Nemojte se iznenaditi kada na takvo nešto naiđete, nego budite spremni da na pravi način odreagujete u tim situacijama. Samo tako ćete imati uspeha i pored zlobe nekih osoba iz vaše okoline.

Videti u snu da ste vi nekome namerno izbušili gumu znači da ćete u bliskoj budućnosti biti veoma zavidni jednoj osobi i da nećete moći pobeći od osećaja koji će vas iznutra izjedati.

U snu voziti sa probušenom gumom

Ako ste u snu vozili sa probušenom gumom, u narednom periodu možete očekivati da nećete hteti odustati od svog cilja ni onda kada se pred vama ispreče razne prepreke. Bićete mnogo uporni i nastavićete dalje koliko god da to bude teško. Na kraju ćete videti da se to ipak isplatilo.

U snu krpati gumu

Ukoliko ste u snu krpali probušenu gumu, vi ste osoba koja se uvek trudi popraviti ono što se popraviti da i koja pokušava iz svega izvući najbolje. Niste od onih koji se lako predaju, a niste ni od onih koji uvek kukaju i čekaju tuđu pomoć. Odlučno uzimate stvari u svoje ruke i borite se najbolje što znate i umete.

Sanjati da ste bacili probušenu ili puklu gumu

U slučaju da ste u snu videli kako bacate gumu koja je probušena ili pukla, na javi biste mogli dići ruke od nečega čime ste se u poslednje vreme bavili. Moguće je da ćete se umoriti od pokušaja da nešto privedete kraju i da će vam dosaditi da se stalno borite sa nekim preprekama pa ćete jednostavno od toga odustati.

Videti u snu da je spala guma s točka

Kada sanjate da je spala guma s točka, to znači da ćete u stvarnom životu prekinuti odnose s jednom osobom. Moguće je da se više nećete moći zamisliti u takvoj vezi, da ćete shvatiti da ste tu vezu nadrasli ili da ćete odlučiti da ste i previše toga pružili nekome ko to ne zaslužuje.

Sanjati da imate gumni defekt u gradu

Ako ste u snu videli da se gumni defekt desio u gradu, u bliskoj budućnosti ćete biti željni odmora i rasterećenja od užurbanog gradskog života. Moguće je da će vam biti potreban čist vazduh u nekim planinskim predelima i odmor daleko od gradske vreve. U gradu ćete se osećati oštećeno i loše.

U snu imati gumni defekt na auto-putu

Ukoliko ste sanjali da imate gumni defekt na auto-putu, u narednim danima možete očekivati da će vas prebrz način života dovesti do ruba psihičkog pucanja i fizičke iscrpljenosti. Ukoliko se bolje ne organizujete i nastavite juriti od obaveze do obaveze, moraćete žrtvovati svoje zdravlje za ciljeve kojima stremite.

Imati u snu gumni defekt u prirodi

U slučaju da ste u snu videli kako vam se desio kvar na gumi negde u prirodi, na javi vas očekuje beg od stvarnosti i povlačenje u sebe. Moguće je da će vas nešto uznemiriti toliko da se nećete moći nositi s tim i da ćete se povući u svoj svet mašte. Zatvorićete se i ograničiti viđanja sa ljudima iz okoline, a to nikako neće biti dobro za vas. Dopustite drugima da vam pomognu i budu uz vas.

Videti u snu gumni defekt u dvorištu

Kada sanjate da se desio kvar na gumi dok ste još u dvorištu, to znači da se nećete uspeti daleko odmaknuti od početka, a već ćete naići na neke probleme. Međutim, to ne sme da vas obeshrabri i navede na odustajanje od nečega jer morate znati da je svaki početak težak i da počinje prvim korakom. Sve se može popraviti i nastaviti dalje, samo ako se hoće.