Sanovnik » Sanjati » Šta znači sanjati zvezdu?

Šta znači sanjati zvezdu?

Samim tim što se nalaze u velikim visinama, zvezde su nešto što je skoro nedostižno, za čim se čezne i što predstavlja posebnu kvalitetu. Zato se za nekoga ko je postigao poseban uspeh kaže da se vinuo do zvezda, ali se kaže i da je trnovit put do zvezda jer to nije nešto što može doseći svako. Koliko je pojam zvezde veličanstven i cenjen, govori nam i činjenica da u Aleji slavnih kao priznanje za uspešan rad dobijaju baš zvezdu sa vlastitim imenom.

I kada se pojavi u snovima kao glavni motiv, zvezda ima isto veličanstveno značenje. Ona je predskazanje velikog uspeha, lepih događaja, posebnih prilika i radosnih vesti. Ovakav motiv uvek ukazuje na nešto posebno i retko. Naravno, detalji sna o zvezdi mogu ukazivati i na određene negativnosti, ali su takvi snovi ređi.

Sanjati zvezdu

Ako ste sanjali zvezdu, u bliskoj budućnosti vas očekuju odlične prilike za ostvarenje onoga što želite. Moguće je da vas očekuje veliko iznenađenje koje će vas mnogo obradovati. Pred vama su lepi izazovi, slava i prosvetljenje. San o zvezdi vam može ukazivati i na neku specifičnu pojavu, na nešto na što morate obratiti pažnju, a vi to ne vidite. U svakom slučaju, ovaj san vam poručuje da vas očekuju mnoge bitne stvari.

Videti u snu sjajnu zvezdu

Ukoliko ste sanjali zvezdu koja je bila sjajna, bleštava i lepa, vaš san ukazuje na dolazak prelomnih trenutaka u vaš život. Moguće je da ćete konačno doseći ono čemu dugo stremite i da ćete biti cenjeni i poštovani zbog toga. Očekuje vas uspeh, slava i mnogo radovanja u narednom periodu pa ćete uvideti da se vaš trud itekako isplatio i da ste se uzalud onoliko brinuli.

Sanjati treperavu zvezdu

U slučaju da ste u snu videli zvezdu koja treperi, u bliskoj budućnosti biste morali obratiti pažnju na određena dešavanja. Vrlo je moguće da vas očekuju uspešne i lepe stvari, ali da je potrebno skoncentrisati se na nešto bitno i ne propustiti pravu priliku. Treperenje zvezde ukazuje na potrebu za pažnjom kako ne biste kasnije žalili što vam je nešto veliko i važno tek tako promaklo.

Videti mutnu zvezdu u snu

Kada sanjate zvezdu koja je nejasna i mutna, to znači da svoje ciljeve preuveličavate i da biste se mogli razočarati kada do njih dođete. Moguće je da to što želite nije toliko bleštavo i lepo kako vam se čini i da biste uskoro mogli shvatiti kako je izgubilo sjaj koji ste mislili da ima. Vaša velika želja za nečim vam ne dozvoljava da jasno sagledate to čemu stremite i mogli biste biti razočarani kada do toga stignete.

Sanjati plavu zvezdu

Ako ste u snu videli plavu zvezdu, u vaš život bi uskoro moglo ući mnogo prelepih prilika za razvoj i napredovanje, posebno u duhovnom smislu. Plava zvezda upućuje na veliki duhovni razvoj i spoznaje koje se ne dosežu tek tako. Moguće je da ćete ostvariti zavidan unutrašnji balans i da ćete ispuniti svrhu svog postojanja u ovom životu. San vam govori da ste na dobrom putu i da vas očekuju nagrade za sve što radite.

U snu videti crvenu zvezdu

Ukoliko ste sanjali crvenu zvezdu, u budućnosti biste mogli ostvariti ono što želite, ali uz mnogo patnje i odricanja. Pitanje je da li je to ono što želite i da li je vredno svega što ćete u taj cilj uložiti. Crvena zvezda ukazuje na mnogo vatre i žara koji je potreban da bi se do nečega stiglo, ali je lako moguće da ta vatra proguta i spali sve oko sebe. Ukoliko i dalje verujete da cilj opravdava sva sredstva i da je svega vredan, možete nastaviti prema njemu istim putem.

Videti u snu crnu zvezdu

U slučaju da ste sanjali crnu zvezdu, vaš san je jasna poruka da ste na lošem putu i da nešto morate menjati. Moguće je da ste u startu imali dobre namere, ali da su one vremenom dobile drugačiji oblik i tok. Nešto je ozbiljno pomračilo vašu zvezdu i vaš cilj pa je neophodno da se preispitate i napravite određene promene na svom putu kako se ne biste kasnije mnogo kajali.

Sanjati zlatnu zvezdu

Kada u snu vidite zlatnu zvezdu, to znači da ćete se uskoro ovenčati slavom i priznanjima. Dobićete potvrdu da je sve što ste do sada radili bilo dobro i da je vredno svake pohvale. Pred vama su odlične prilike za napredovanje na svim životnim poljima i ništa vas neće omesti da ih u potpunosti iskoristite. Možete se opustiti i uživati u plodovima svog dosadašnjeg rada.

Sanjati zvezdu padalicu

Ako ste u snu videli zvezdu padalicu, na javi biste trebali pratiti svoju intuiciju i ne odustajati od onoga za što osećate da je ispravno i vredno truda. Ovaj san vam govori da trebate želeti svoje želje, a ne od njih odustajati pred strahom da se neće ostvariti. Dovoljno je da pratite svoj osećaj i ono što zaista želite, u šta duboko verujete pa ćete sigurno doći do uspeha. Ukoliko ne verujete u sebe, svaka vaša zvezda će pasti i izgubiti svoj sjaj.

Videti u snu zvezdu repaticu

Ukoliko ste sanjali zvezdu repaticu, u vaš život bi moglo ući mnogo mistike i dinamičnih dešavanja. Moguće je da ćete biti obuzeti istraživanjem nečega sa druge strane postojanja i da ćete pokušati otkriti neke zakonitosti života nakon života. Duhovnost i paranormalne stvari bi vam mogle zaokupiti slobodno vreme i dovesti vas do vrlo interesantnih saznanja.

Sanjati da se zvezda kreće

U slučaju da ste u snu videli zvezdu koja se kreće, u bliskoj budućnosti vas očekuje prosvetljenje i siguran uspon u onome što radite. Ovaj san vam pokazuje da vaše vreme tek dolazi i da ste na dobrom putu da postignete ono što ste zamislili. Nemojte sumnjati i posustajati jer vas očekuju sjajne i bleštave stvari kao nagrada i potvrda vašeg truda.

Videti veliku zvezdu u snu

Kada sanjate veliku zvezdu, to znači da ste vi jedna od retkih osoba kojoj će biti dato nešto posebno i neočekivano. Vaš životni put je oduvek bio pomalo čudan i drugačiji od ostalih osoba iz okoline, a sada ćete shvatiti i zašto. Ne trebate se plašiti onoga što dolazi, već to trebate prihvatiti kao poseban dar i blagoslov i biti zahvalni što možete pomagati drugima.

Sanjati malu zvezdu

Ako ste u snu videli malu zvezdu, zvezdicu, na javi biste mogli dobiti priliku da zablesnete u nečemu. Moguće je da vam je nešto posebno važno i da jako želite da se u tome istaknete pa vam ovaj san govori da je došao trenutak upravo za tako nešto. Dobićete priliku da se pokažete u najboljem svetlu i da uživate u trenutku slave.

Videti u snu zvezdu pored Meseca

Ukoliko ste sanjali zvezdu koja stoji pored Meseca, to ukazuje na veliku pozitivnu promenu na emotivnom planu. Moguće je da ćete sresti ljubav svog života u narednom periodu i da ćete u toj osobi pronaći srodnu dušu. Takođe je moguće da će se iz te veze izroditi srećan brak i vrlo lepa zajednička budućnost.

Sanjati dve zvezde

U slučaju da ste u snu videli dve zvezde, na javi vas očekuje uspostavljanje posebne prijateljske veze. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će za vas postati veoma posebna i dragocena. Isto tako će se ta osoba osećati kada ste vi u pitanju i svim srcem će želeti da učvrsti vaše prijateljstvo. U toj osobi ćete pronaći sve ono što ste oduvek želeli imati u sestri ili bratu i osećaćete se kao da ste stigli u sigurnu luku.

Videti u snu tri zvezde

Kada u snu vidite tri zvezde, to znači da ste zaokružili neku celinu u svom životu i da ste došli do samog vrha. Ispunili ste sve što je trebalo na tom životnom polju i sada možete uživati u nagradama koje vas očekuju. Bićete veoma srećni i zadovoljni onim što će se dešavati u narednom periodu, posebno zato što ćete znati da ste to zaslužili.

Sanjati više zvezda

Ako ste u snu videli mnogo zvezda, u bliskoj budućnosti vas očekuju razni dobici i prilike za sticanje materijalnog bogatstva. Imaćete uspeha u svim poslovima koje započnete, intuicija će vas dobro služiti i vaš bankovni račun će biti sve deblji. Konačno ćete moći rešiti sve probleme vezane za materijalne svari i moći ćete započeti jedan drugačiji život.

Videti u snu kišu zvezda

Ukoliko ste sanjali kišu zvezda, na vašem životnom putu bi se mogle pojaviti neke tajne i izazovi čije rešavanje će vam doneti razna uzbuđenja. Sve zajedno će predstavljati veoma dinamičan  period za vas i vi ćete zbog toga blistati od sreće. Niste od onih osoba koje uživaju u mirnom i povučenom životu pa će vam ovo biti pravo osveženje i lična avantura.

Videti u snu ledenu zvezdu

U slučaju da ste sanjali ledenu zvezdu, u stvarnom životu vas očekuje ispunjenje jedne želje za kojom dugo čeznete. Međutim, moguće je da će vam to ostvarenje pokazati koliko je ta vrsta uspeha i slave blistava, ali hladna. Verovatno ćete imati sve izvana, ali malo toga iznutra. Na vama je da odlučite da li želite živeti među takvim ledenim zvezdama ili ne.

Sanjati morsku zvezdu

Kada u snu vidite morsku zvezdu, to je siguran znak da je krajnje vreme da sebi priuštite odmor i da se tako nagradite. Verovatno nemate vremena da mislite na sebe i svoje potrebe i svi drugi su vam ispred vas, ali to može biti vrlo opasno po vaše zdravlje. Zato morate pronaći vreme za sebe i za regeneraciju vlastitog organizma, ali i misli. Ako se potpuno iscrpite, nikome nećete biti od koristi.

U snu videti vedro zvezdano nebo

Ako ste sanjali vedro zvezdano nebo, u bliskoj budućnosti biste mogli pronaći unutrašnji mir i shvatiti da je sve u vašem životu došlo na svoje mesto. Moguće je da ćete prestati trčati za nebitnim stvarima i da ćete se okrenuti pravim vrednostima u životu, a to će vam doneti mnogo zadovoljstva.

U snu gledati zvezde teleskopom

Ukoliko ste u snu videli kako gledate zvezde teleskopom, to ukazuje na ozbiljno promišljanje i detaljnu analizu vaše budućnosti. Moguće je da ćete pokušavati pronaći najbolji način da dosegnete zvezde o kojima maštate i da ćete u tim pokušajima i uspeti.

Sanjati da kupujete zvezdu

U slučaju da ste u snu kupovali zvezdu, na javi biste mogli dobiti neko upozorenje koje će vam poručiti da budete oprezni jer nije vredno sve što sija. Moguće je da ćete u svojoj velikoj težnji da dosegnete sjaj zvezda izgubiti sebe, a nećete dobiti ništa što je vredno pomena. Prave vrednosti se ne mogu kupiti.

Videti u snu da neko drugi kupuje zvezdu ukazuje na mogućnost da jedna osoba upropasti svoj život jureći za slavom i pogrešnim stvarima. Vrlo je verovatno da bi ta osoba pristala na mnoge loše stvari samo da dođe do slave o kakvoj mašta, ali bi kasnije shvatila koliko je pogrešila i gorko bi se pokajala. Na vama je da joj na to ukažete.

Sanjati da prodajete zvezdu

Kada u snu prodajete zvezdu, to znači da biste u narednom periodu mogli uludo trošiti svoje talente i tako propustiti prave prilike za ono što je bitno. Moguće je da ćete se baviti nekim sporednim stvarima, a nećete pokušati doseći zvezde koje su vam mnogo naklonjene. U vama leže razni talenti koje trebate pokazati u punom sjaju na pravom mestu i ne trebate ih uludo trošiti pred onima koji ih ne znaju ceniti.

Videti u snu da neko drugi prodaje zvezdu predstavlja ukazivanje na potrebu da pomognete jednoj osobi da stekne samopouzdanje i da sebi pruži priliku da pokaže sve što zna tamo gde to treba pokazati.

Slomiti zvezdu u snu

Ako ste sanjali da ste polomili zvezdu, u bliskoj budućnosti biste mogli propustiti odlične prilike da ostvarite ono o čemu maštate. Moguće je da ćete sami sebe sabotirati nekim neprihvatljivim ponašanjem ili ne obraćanjem pažnje na ono što se oko vas dešava. Kasnije bi vam moglo biti mnogo žao, ali će biti kasno za popravke i promene.

U snu pokloniti zvezdu

Ukoliko ste u snu nekome poklonili zvezdu, na javi biste mogli postati nečiji mentor ili sponzor. Moguće je da ćete se veoma potruditi da jednoj osobi omogućite da razvije svoje talente i da uspe u onome što joj je sudbinom namenjeno. Vi ćete lako prepoznati šta je to što tu osobu izdvaja iz mase i potrudićete se da to ne ostane neprimećeno.

Sanjati da je neko vama poklonio zvezdu predstavlja veliku mogućnost napredovanja uz pomoć moćne osobe. Vrlo je verovatno da ćete u jednoj osobi izazvati divljenje i da ćete tu osobu zainteresovati svojom posebnošću pa će poželeti da vam na sve načine pomogne u ostvarivanju vaših ciljeva.

Videti u snu eksploziju zvezde

Kada sanjate eksploziju zvezde, to znači da vas u bliskoj budućnosti očekuje bombastično iznenađenje. Moguće je da ni u najluđim snovima niste mogli zamisliti da bi vam se moglo desiti nešto od onoga što vas uskoro očekuje. Vi ste skromna osoba i imate prilično realne poglede na život pa ćete zato biti još više iznenađeni budućim dešavanjima. Na vašu sreću, reč je o vrlo lepim događajima i zato se možete opustiti.

Sanjati da dajete ime zvezdi

Ako ste u snu videli kako dajete ime nekoj zvezdi, na javi biste mogli biti neko od koga će zavisiti kako će se nešto razvijati i koliko će to biti poznato u javnosti. Moguće je da ćete osmisliti sasvim novi brend i da ćete od toga imati mnogo materijalne koristi, ali i da će sve to veoma goditi vašem egu.

U snu crtati zvezdu

Ukoliko ste sanjali da crtate zvezdu, u stvarnom životu biste mogli steći poseban ugled svojim radom i pronicljivošću. Moguće je da ćete sami sebi stvoriti „raj na zemlji“ određenim originalnim idejama i samouverenim koračanjem kroz život. Pratićete vlastitu intuiciju i nećete se dati zaplašiti pesimističnim predviđanjima vaše okoline. Sami ćete osmisliti i doseći svoju zvezdu.

Slediti zvezdu u snu

U slučaju da ste u su videli kako sledite neku zvezdu, u bliskoj budućnosti biste trebali uraditi ono za čim vam srce najviše žudi, bez obzira koliko vam to izgledalo suludo i koliko vas drugi u tome sputavali. Potrebno je da sledite svoje srce i svoju zvezdu vodilju jer ćete samo tako doći do onoga što će vas usrećiti i ispuniti vašu dušu mirom i blagostanjem.

Sanjati da brojite zvezde

Kada u snu vidite kako brojite zvezde, to znači da vas uskoro očekuju uspesi i prebrojavanje nagrada. Moguće je da ćete doživeti javne pohvale i da ćete brzo napredovati u karijeri. To će vas potaknuti da budete još bolji i da se još više zalažete za ono čemu težite.

U snu videti zvezdu na čarobnom štapiću

Ako ste sanjali zvezdu koja stoji na vrhu vilinog čarobnog štapića, u narednim danima biste mogli doživeti nešto neočekivano. Moguće je da ćete se osećati kao Pepeljuga koja je postala princeza ili kao siromašak koji je postao princ i da nećete verovati u ono što vam se desilo. Moguće je da ćete dobiti poveće nasledstvo ili da će vam se osmehnuti sreća u hazarderskim igrama. Svakako vas očekuju neočekivani događaji koji će vas mnogo usrećiti.

U snu videti zvezdu u travi

Ukoliko ste sanjali da ste našli zvezdu u travi ili negde na zemlji, taj san vam poručuje da su prave vrednosti tu oko vas, samo ih trebate pažljivije potražiti. Moguće je da niste svesni šta sve imate ili kakvim ste sve vrednim osobama okruženi pa tražite mnogo više negde na drugom mestu, a propuštate bogatstvo koje je već uz vas. Osvrnite se oko sebe i pažljivije pogledajte čime ste sve blagosloveni i nagrađeni.

Videti u snu zvezdu na vrhu jelke/bora

U slučaju da ste u snu videli zvezdu koja stoji na vrhu okićene jelke, u stvarnom životu vas očekuju mnogi uspesi na porodičnom planu. Moguće je da ćete osnovati porodicu, da ćete dobiti dugo željenu prinovu u porodici, da ćete povratiti mir u porodični dom ili da ćete ponovo sastaviti porodicu koja je bila u rasulu. O čemu god da se bude radilo, biće to vrlo srećna dešavanja vezana za porodicu.

Sanjati da skidate zvezdu s neba

Kada u snu vidite kako skidate zvezdu s neba, to znači da ćete uskoro uzeti ono što želite čak i ako vam to drugi ne žele dati. Moguće je da ćete odlučiti kako je dosta čekanja da vas drugi primete kao vredne, važne i potrebne kako bi vam dali ono što zaslužujete i kako je vreme da se sami za sebe pobrinete. Shvatićete da ste sami kovač svoje sreće i da vam niko ništa neće dati ako to sami za sebe ne uzmete.

Videti u snu zvezdu u plamenu

Ako ste sanjali zvezdu koja je u plamenu, u stvarnom životu biste mogli sagoreti u nastojanju da dosegnete zvezde i da postignete nešto veliko. Moguće je da se previše opterećujete nekim stvarima koje uopšte nisu toliko važne koliko se vama čine. Moguće je i da izgarate zbog tih stvari, a da ništa posebno ne dobijate za uzvrat, samo to još uvek jasno ne vidite.

Ukrasti zvezdu u snu

Ukoliko ste u snu ukrali neku zvezdu, to ukazuje da na javi žudite za tuđim životom i za onim što taj život predstavlja. Moguće je da uporno pokušavate imitirati nekoga i biti ta druga osoba pa ste zaboravili ko ste vi u stvari i šta vi zaista želite. Pokušajte pronaći vlastitu zvezdu i nju sledite, a sve tuđe zvezde ostavite drugima.

Videti u snu da zvezda bledi

U slučaju da ste sanjali zvezdu koja bledi i nestaje, u narednim danima se morate pomiriti s nečim što je prošlo i što više nikada ne može imati stari sjaj. Sve ima svoje vreme i svoj rok trajanja pa to tako treba i prihvatiti. Neke stvari moraju ostati u prošlosti, a neke druge treba tražiti u budućnosti i to je ono što morate razumeti.

Sanjati da vam je zvezda pala na dlan

Kada u snu vidite kako vam je zvezda pala na dlan, to znači da je ovo pravi trenutak da od života uzmete ono što želite i da zablistate na svom nebu. Došlo je vaših pet minuta i sve prilike su tu da vam pomognu da uspete u onome što radite. Potrudite se da dobro iskoristite ovo što vam dolazi i da zablistate u punom sjaju. Imaćete pomoć Univerzuma.