Sanovnik » Sanjati » Ž » Žena 👩 – šta znači sanjati žensku osobu?

Žena 👩 – šta znači sanjati žensku osobu?

Uz pojam žene vezujemo mnogo toga lepog. Žene su nežne, zato ih nazivamo nežnijim polom, ali su i jake i hrabre, znaju biti vrlo strasne i često se bolje nose sa teškoćama nego muškarci. Verovatno  razlog za ovo poslednje leži u činjenici da su žene majke i da ne smeju tek tako gubiti glavu kada naiđu problemi.

Naravno, za žene se često kaže da su brbljavice, da mnogo pričaju, ali se mora uzeti u obzir da su najčešće one te koje odgajaju decu i prenose im potrebna životna znanja, pa im je veština govora itekako potrebna. Takođe, mnogo pažnje posvećuju održavanju lepote jer se od njih i očekuje da uvek budu reprezentativne. Zato mnogi muškarci žene i doživljavaju kao seks simbole.

Kada nam se u snovima pojavi žena, mnoge od ovde nabrojanih stvari su u opticaju i mogu da  predstavljaju simboliku sna. Od onog da nam fali majčinska figura do osećaja strasti i erotskih želja prema nekoj ženi. Ova bića se rado druže i razmenjuju informacije, pa nam san o ženi može poručivati da stižu neke nove vesti ili da trebamo biti društveniji. Isto tako, ako smo sanjali lepu i elegantnu ženu, moguće je da težimo višim standardima i da nas tako nešto u budućnosti i očekuje. Za razliku od toga, prepirka sa nekom ženom nikada nema pozitivno značenje, bilo da se dešava u snu ili na javi. Svakako je bolje da sanjate kako ljubite neku ženu i da se onda nadate pozitivnim događajima u budućnosti.

Sanovnici su na pravim mukama kada su tumačenja snova o ženama u pitanju. Toliko je različitih značenja vezanih za žene, da je teško sve ih staviti na jedno mesto i svesti na konkretne forme. Često se jedan te isti san može tumačiti na više načina jer su žene kompleksna bića i predstavljaju mnoge sfere društva.  Ovde nam u pomoć priskaču i modernija tumačenja snova, pa se nadamo da ćete lako pronaći objašnjenje za ono što ste sanjali.

Sanjati ženu

Ako ste sanjali ženu, možete očekivati svašta. Od samog sna i njegovog konteksta zavisi gde će vas tumačenje odvesti. Moguće je da vas očekuju mnoga druženja sa prijateljima, burne i strasne avanture, ozbiljne ljubavne veze, ali i svađe i prepirke. Potpuno je drugačije značenje sna ako je žena u njemu bila mlada od onoga kada je bila stara, kao i ako ste s njom flertovali od onoga kada ste se s njom svađali.

Sanjati mladu ženu

Ukoliko ste u snu videli mladu ženu, u narednom periodu možete očekivati mnoge lepe prilike koje će osvežiti vaš poslovni život. Takođe, mlada žena u snu predstavlja i novu snagu i polet, pa ćete verovatno imati mnogo više volje da rešavate postojeće probleme. Bićete sveži i okretni.

Videti staru ženu u snu

Ako ste sanjali staru ženu, posebno ako ste u snu videli pogrbljenu staricu, u narednom periodu možete računati da ćete dobiti korisne savete od mudrih ljudi. Njihovo dugogodišnje iskustvo će vam biti od velike pomoći onda kada vam bude najpotrebnije.

Videti golu ženu u snu

Ukoliko ste u snu videli golu ženu, iznenada ćete saznati pravo stanje stvari oko neke situacije. Biće vam otkriveno sve do poslednjeg detalja i onda ćete moći doneti ispravnu odluku. Sve do tad, vi ste bili zavaravani i navođeni na krivi put, a to je i bio glavni cilj nekih osoba.

Sanjati lepu ženu

Ako ste u snu videli izrazito lepu ženu, bićete dobro raspoloženi u narednom periodu jer će vam se ispuniti želja o kojoj dugo maštate. Konačno će se složiti sve stvari na svoje mesto i stvoriti uslovi za ispunjenje vaše želje. Lepa žena, lepe vesti.

Videti ružnu ženu u snu

Kada u snu vidite ružnu ženu, morate biti spremni na to da ćete imati neke brige koje će vam pokvariti dan. Neće to biti ništa dramatično loše, ali će biti dovoljno loše da vam baci ružnu senku na dotadašnje  lepe događaje. Srećom, ovo je sve prolazno stanje.

U snu videti trudnu ženu

U slučaju da ste sanjali ženu za koju u snu znate da je trudna, ali joj se još ne vidi izražen stomak, uskoro se možete nadati novim prilikama za neke početke. Dobićete šansu da nešto ispravite i krenete iznova. Ovo će vam jako dobro doći i pametno ćete iskoristiti ovu priliku.

Kada u snu vidite trudnu ženu koja ima vidljiv, veliki stomak, očekuje vas neki teret i tegoba u skoroj budućnosti. Određene situacije i osobe će vam stvarati problem i teret kojeg ćete se teško rešiti i koji ćete duže nositi.

Sanjati veselu ženu

Ukoliko ste u svom snu videli veselu ženu i dobrog raspoloženja, možete uskoro očekivati lepe vesti i pozive na porodična okupljanja. Moguće je da će se raditi o proslavama krštenja, godišnjica ili rođendana. U svakom slučaju, sretni i lepi razlozi su u pitanju, a vi ćete im se rado odazvati.

Videti tužnu ženu u snu

Ako ste sanjali neku tužnu ženu, u skoroj budućnosti ćete biti razočarani ponašanjem nekih ljudi. Ovo ponašanje će vas još više iznenaditi zato što te osobe nikada niste videli u takvom izdanju niti ste ga mogli povezati s njima. Ali za sve postoji prvi put.

Videti u snu više žena

Kada sanjate više žena na jednom mestu, moguće je da ćete u skoroj budućnosti  biti žrtva tračeva i spletkarenja. Vi ste osoba koja vodi računa o svom ponašanju, pa vas ovakve stvari ne trebaju previše zabrinjavati. Onaj ko vas dovoljno poznaje, zna da li je moguće da se ti tračevi odnose na vas ili to ne dolazi u obzir.

U slučaju da ste sanjali više žena koje su bile u veselom i opuštenom razgovoru, nemate razloga za brigu. Svi tračevi koji odatle poteknu, biće naivni i bezazleni.

Ako ste u snu videli da se žene kriju i šapuću, pričuvajte se zlobnih spletkarenja iz leđa i smeštanja zlonamernih podvala.

Sanjati ženu sa detetom

Ukoliko ste u snu videli ženu sa detetom, možete se početi radovati. U skoroj budućnosti vas očekuje dobitak i lep priliv novca.

 Ako je dete uz ženu bilo malo i ona ga je nosila, vaš dobitak će se odnositi na stvari koje ste lično odradili i za koje ste jedino vi zaslužni.

U slučaju da je dete uz ženu bilo veće i išlo pored nje, dobitak ćete ostvariti preko drugih osoba, a moguće je da će se raditi i o nekom delu nasledstva.

Ako je dete pored žene plakalo, a ona ga tešila, moguće je da će neko pokušati umanjiti ili čak negirati vaše zasluge u sticanju dobitka, ali mu ti pokušaji neće uspeti. Ipak, pričuvajte se takvih ljudi.

Videti pokrivenu ženu u snu

Kada sanjate potpuno pokrivenu ženu i ne vidite joj lice, očekuje vas neka neizvesnost i zbunjenost u narednom periodu. Događaće se stvari koje vam neće ostavljati jasnu sliku i oko kojih ćete imati mnoge sumnje. Najbolje je da ne brzate sa zaključcima i odlukama, nego da sačekate rasvetljavanje ove situacije i onda odlučite kako ćete reagovati.

Videti vrlo elegantnu ženu u snu

Ako ste u snu videli lepu i elegantnu ženu, koja ima poseban stil i manire, vi ste osoba koja teži višim standardima i ne zadovoljavate se malim stvarima. Vaša očekivanja su velika, ali ste spremni isto dati zauzvrat. Takav stav i ponašanje očekujete i od svog emotivnog partnera i od prijatelja, pa vam nije lako pronaći odgovarajuće društvo. Zato ste često razočarani.

Sanjati nečasnu ženu

Ukoliko ste sanjali nečasnu, promiskuitetnu ženu, uskoro biste se mogli zbog nečega osramotiti. Obratite pažnju na svoje ponašanje, da vam se ne bi omakle neke nesmotrenosti i neprilične izjave u određenom društvu.

Sanjati skromnu ženu

Ako ste u snu videli skromnu ženu, skromnu izgledom i ponašanjem, možete se nadati dobrim delima u bliskoj budućnosti. Verovatno ćete učestvovati u nekim humanitarnim akcijama, ali će i vama ta dobra dela biti uzvraćena mnogim lepim stvarima. Ne kaže se uzalud da se dobro dobrim vraća.

Ljubiti ženu u snu

U slučaju da ste sanjali kako ljubite neku ženu, možete se nadati mnogim pozitivnim događajima na polju ljubavi i ljubavnih veza.

Ukoliko vam je ta žena u snu aktivno odgovorila na poljubac, moguće je da ćete započeti jednu lepu ljubavnu romansu sa osobom o kojoj na taj način niste ni mislili.

Ako vas je u snu odgurnula žena koju ste ljubili, na javi biste morali promeniti taktiku kojom pokušavate nešto postići jer ne daje dobre rezultate. Razmislite gde grešite i šta je to što vas sprečava da uspete.

Sanjati da tučete ženu

Ukoliko ste sanjali da tučete ženu, na javi vas očekuje mnogo problema. Neki od njih će biti izazvani ljubomornim ispadima bez opravdanog razloga, a drugi problemi mogu nastati zbog nepromišljenih izjava o nečijem životu i vređanja prisutnih osoba.

Sanjati da vodite ljubav sa nekom ženom

Ovakav san uvek govori o želji za poboljšanjem erotskog dela života i o mnogim ljubavnim  maštarijama.

Ako ste u snu vodili ljubav sa ženom koju poznajete, moguće je da prema njoj osećate seksualnu privlačnost, pa vam je logično došla u snove.

U slučaju da ste sanjali ljubavne igre sa nepoznatom ženom, verovatno vam je potrebno da obogatite svoj seksualni život i potrošite nagomilanu erotsku energiju.

Flertovati u snu sa ženom

Ako ste u snu flertovali, očijukali, sa nekom ženom, na javi vas očekuju bezazlene zabave i ludorije. Verovatno ćete sa prijateljima otići na neki opušteni vikend i lepo se zabaviti uz međusobna zadirkivanja. Biće to veselo provedeno vreme u dobro poznatom društvu.

Svađati se u snu sa ženom

Kada sanjate svađu sa ženom, to nikada nije dobar znak. Na javi vas očekuju problemi i gubici, a nećete biti pošteđeni ni stvarne svađe na poslu ili u krugu porodice. Ovakav san uvek nosi lošu energiju i ružne posledice, pa se samo možete nadati da će sve to brzo proći.

Slušati u snu ženu dok govori

Ukoliko ste u snu slušali kako neka žena govori, u narednom periodu ćete primiti važne vesti koje će vam promeniti život. Možda će se raditi o dolasku dokumenata koje dugo čekate, a koji su vam potrebni za odlazak u inostranstvo. Ili ćete dobiti važne vesti o svom zdravlju ili zdravlju neke vama bitne osobe, a možda će se raditi o nekim ljubavnim vestima. U svakom slučaju, primićete vesti koje su za vas od posebnog značaja.

Sanjati brbljivu ženu

Ako ste sanjali neku brbljivu ženu, uskoro biste mogli biti žrtva vlastite nepromišljene gluposti. Pokajaćete se za tu glupost, ali kasno, jer će šteta već biti počinjena. Neće to biti ništa strašno loše, ali će biti nepotrebno i neugodno.

Videti u snu ženu koja leži

U slučaju da ste u snu videli ženu da leži, na javi ćete imati neke poteškoće sa pokretanjem stvari i događaja. Stalno ćete nailaziti na manje prepreke i kočnice koje ćete u hodu morati otklanjati. Ovo će vas prilično izmoriti i usporiti u ostvarenju ciljeva.

Videti ženu u kući

Kada sanjate ženu u svojoj kući, u skoroj budućnosti se možete nadati sreći i blagostanju. Procvetaće vam porodični život i popraviti se odnosi među njenim članovima. Ostvarićete i manje dobitke koji će biti rezultat zajedničkog ulaganja.

U slučaju da ste sanjali ženu u tuđoj kući, možete očekivati lepe vesti o uspehu u životu vaših prijatelja ili drugih bliskih ljudi. Svaki njihov uspeh i vas raduje, pa su vam to radosni dani.

Sanjati bolesnu ženu

Ako ste u svom snu videli bolesnu ženu, u narednom periodu ćete imati neka iskušenja. Od vašeg ponašanja zavisi kako će se ta iskušenja odraziti na vaš dalji život, ali biste morali imati na umu to  da svako vaše delovanje ima uticaja i na vašu okolinu, kao i na ljude s kojima ste u kontaktu.

Sanjati tuđu ženu

Ukoliko ste sanjali tuđu ženu, ubrzo biste mogli čuti o prevarama i preljubama nekog vašeg poznanika. Vesti o tome bi mogle biti prilično neukusne i mogle bi vam u potpunosti promeniti mišljenje o tom poznaniku.

Ubiti ženu u snu

Ako ste sanjali da ste vi ubili neku ženu, uskoro vas očekuje mnogo problema i nesreće. Mogući su otkazi na poslu, ali i zdravstveni problemi nekog od ukućana.

U slučaju da ste sanjali kako je neko drugi ubio ženu, možete očekivati svađe i prepirke sa radnim kolegama i šefovima, kao i žalost zbog neostvarenih ciljeva.

Sanjati svađu između žena

Ukoliko ste sanjali da se žene svađaju, uskoro biste mogli biti veoma ljuti zbog nekog događaja. Stvari će krenuti sasvim pogrešnim tokom i to će vas mnogo naljutiti i izbaciti iz koloseka. Neće biti načina da ih lako ispravite i usmerite na pravi put.

Videti ženu u spavaćoj sobi

Kada sanjate da vam je žena u spavaćoj sobi, na javi vas očekuju velike ljubavne avanture i uživanja. Upustićete se u nepoznate vode, ali ćete uživati u tim izazovima.

Sanjati svoju ženu

Ukoliko ste u snu videli svoju ženu, možete biti mirni, bez obzira kako vam to neverovatno zvučalo. Očekuje vas dobra godina i mnogo uspeha na porodičnom polju. Produbićete svoje odnose i popraviti ono što je u tim odnosima bilo sporno. Tako ćete ponovo uživati u zajedničkom životu.

Sanjati ženu duge kose

Ako ste u snu videli neku ženu duge kose, u bliskoj budućnosti vas očekuje lep dobitak i napredovanje. Imaćete mnogo novih šansi koje ćete znati pametno iskoristiti. Možete se opustiti i polako ostvarivati ono što ste isplanirali.

Videti u snu ženu kratke kose

U slučaju da ste sanjali ženu kratke kose, uskoro biste mogli pretrpeti neku manju štetu koja će nastati zbog neopreznog rukovanja nekim mašinama. Sreća u svemu tome je da neće biti povređenih osoba i da će to biti pouka koliko je opasno ne voditi računa o bezbednosti na radu.

Sanjati ljutu ženu

Kada u snu vidite ljutu ženu, to nije dobar znak. Sigurno je da možete očekivati neke probleme na polju vernosti i bračnih odnosa. Ako niste u braku, moguće je da ćete imati probleme sa poverenjem između vas i emotivnog partnera ili između vas i bliskih članova porodice. U svakom slučaju, ovaj san vam nagoveštava blagu oluju u međusobnim odnosima.

U snu sresti ženu na ulici

Ukoliko ste u snu sreli neku ženu na ulici i samo prošli pored nje, očekuje vas razočarenje u jednu osobu i prekid nekih odnosa. Nakon što je poverenje poljuljano, teško ga je više vratiti.

Ako ste sanjali da ste se zaustavili pored neke žene na ulici, ubrzo biste se mogli zamisliti nad nekim problemom i shvatiti da nije baš sve onako kako na prvi pogled izgleda. Potrebno je stvari sagledati i iz drugog ugla da bi se stvorila realna slika nečega.

Sanjati da vam je žena ušla u dvorište

Kada u snu vidite da vam je neka žena ušla u dvorište, znači da u vaš život dolaze nove i profinjene stvari i događaji. Moguće je da ćete upoznati ljude koji će vas uvesti u drugačiji krug ljudi i otvoriti vam nove poslovne mogućnosti. Isto tako je moguće da ćete upoznati osobu koja će vas očarati svojim manirima i stavom.

U snu videti mrtvu ženu

Ukoliko ste u snu videli mrtvu ženu, uskoro ćete odlučiti da konačno završite sa nekim delom svog života. Zatvorićete jedna vrata svoje prošlosti kako biste mogli otvoriti druga i poći napred bez okretanja. Biće ovo dobra odluka koja će vam doneti pravo olakšanje i mir.