Sanovnik » Sanjati » Šta znači sanjati vevericu?

Šta znači sanjati vevericu?

Veverice su mnogo simpatične životinje i uvek je zabavno gledati njihovo skakutanje u prirodi. Svojim vragolijama izazivaju osmehe na licima posmatrača i čovek ne može a da ne pomisli koliko su spretne i brze. Uz to su i neuhvatljive, a vrlo lako ukradu naše orahe, lešnike i druge plodove.

S obzirom da su večito u pokretu, veoma su vredne i ozbiljno rade na tome da obezbede hranu za zimu. Zato nije retkost videti ih sa napunjenim ustima i ručicama kako beže u duplju drveta.

U snovima su veverice pravi predstavnici svega što smo ovde naveli pa tako nam snovi o njima ukazuju na lenjost, brzopletost, pohlepu, brbljivost ili na marljivost, spretnost, odgovornost, zabavu i optimizam. Od samog sna zavisi da li će biti protumačen kao pozitivan ili negativan, ali se snovi o veverici uglavnom odnose na ovo što smo nabrojili.

Sanjati vevericu

Ako ste u snu videli vevericu, na javi vas može očekivati uzbudljiv period. Moguće je da ćete biti vrlo aktivni na društvenom polju, možda vas očekuju zabave i druženja, ali je moguće i da ćete se nečemu posvetiti sa velikom upornošću. San o veverici može upućivati i na znatiželju i mešanje u nešto što vas se baš i ne tiče, ali može ukazivati i na vašu snalažljivost u nečemu. Takođe je moguće da ćete se malo uleniti i da vam san pokazuje da trebate biti živahniji.

Sanjati da veverica skakuće

Ukoliko ste u snu videli kako veverica skakuće po granama drveta, u narednim danima biste mogli biti vrlo zauzeti i opterećeni obavezama. Moguće je da ćete, poput veverice, skakati sa jedne obaveze na drugu i da nećete imati vremena za predah. Moraćete sve završiti na vreme, a zadaci će pristizati jedan za drugim.

Videti u snu da veverica mirno stoji

U slučaju da ste sanjali kako veverica mirno stoji, idući dani bi vam mogli biti ispunjeni odmorom i razmišljanjem o narednim koracima. Moguće je da ćete završiti jednu fazu i da ćete uzeti predah da u miru sagledate postignute rezultate, ali i da isplanirate sledeće aktivnosti. U svakom slučaju, očekuje vas miran period u kojem možete napuniti svoje baterije.

Videti u snu da veverica jede

Kada sanjate vevericu koja jede, to znači da ćete u bliskoj budućnosti naplatiti sve što ste radili. Ne odnosi se to samo na materijalnu naplatu, nego i na dobijanje satisfakcije za nešto oko čega ste se mnogo trudili u prethodnom periodu. Može to biti rad na poboljšanju nekih međuljudskih odnosa ili nastojanje da nekome otvorite oči u vezi nečega, ali može biti i nagrada za rad na poslu.

U snu videti vevericu u dvorištu

Ako ste sanjali da vam je veverica došla u dvorište, to ukazuje na prilike koje ćete uskoro dobiti. Očekuje vas period pun rada, ali i zabava. Imaćete šansu da svoj život osmislite onako kako vama odgovara i da sami odlučite u kolikoj meri ćete raditi, a koliko odmarati. To će vam dati slobodu kakvu ste oduvek želeli imati i uneće rasterećenje u vaš život.

U snu videti vevericu u šumi

Ukoliko ste u snu videli vevericu u šumi, san vam poručuje da do nečega nećete lako doći. Neke stvari će za vas biti neuhvatljive i najbolje bi bilo da ih ostavite tamo gde jesu. Možda trenutno ne uviđate da je nešto prevelik „zalogaj“ za vas i da biste se mnogo iscrpeli da do toga dođete, a na kraju vam to ne bi donelo zadovoljstvo koje očekujete.

Sanjati vevericu u parku

U slučaju da ste u snu videli vevericu u parku, na javi možete očekivati da će vam se približiti neko za koga ste mislili da nikada neće biti deo vašeg okruženja. Moguće je da ćete dobiti priliku da jednu osobu pobliže upoznate i da na taj način jasnije vidite njene vrline, ali i mane. To će vas obradovati i zaokupiti vašu pažnju u narednom periodu.

Hraniti vevericu u snu

Kada sanjate da hranite vevericu, to znači da ćete blagonaklono i sa odobravanjem gledati na nečije vragolije i uživanje u životu. Moguće je da se ne slažete s nečijim mišljenjem da određenu osobu treba smirivati i tražiti da se uozbilji, nego smatrate da je treba pustiti da uživa u svakom trenutku koji može iskoristiti. Verujete da uvek ima vremena za ulazak u monotoniju i ozbiljnost svakodnevnice.

Videti u snu da vam veverica jede iz ruke predstavlja vašu sposobnost da lako upravljate osobama oko sebe. Moguće je da ste u stanju i najnemirnije duše „pripitomiti“ i dovesti u red, a da ipak ne ugušite njihovu stvarnu prirodu. Dajete im potrebnu slobodu i razumevanje, a istovremeno im ukazujete na pogrešno ponašanje.

Videti da veverica jede iz hranilice znači da ste vi osoba koja se ne želi direktno mešati u prevaspitavanje bilo koga. Smatrate da je dovoljno da jasno izrazite svoje mišljenje i da date od sebe najbolje što možete da to mišljenje potkrepite. Na ostalima je da odluče kako će i šta dalje uraditi. Naravno, oni će sami snositi odgovornost za te odluke.

Sanjati da veverica beži

Ako ste u snu videli da veverica beži od vas, u bliskoj budućnosti biste mogli doći u situaciju da se ne razumete dobro sa jednom mlađom osobom do koje vam je stalo. Moguće je da ćete joj pokušati dati dobronameran savet koji će ta osoba pogrešno shvatiti i naljutiti se. To će izazvati razdvajanje na neko vreme i potrebu za strpljenjem.

Videti više veverica u snu

Ukoliko ste u snu videli više veverica, to znači da ćete se uskoro naći u veselom društvu. Moguće je da ćete biti pozvani na neku žurku ili da ćete otići u izlazak sa određenim društvom i odlično se provesti. Bićete opušteni i rasterećeni od bilo kakvih problema.

Sanjati da veverica skuplja hranu

U slučaju da ste u snu videli kako veverica skuplja hranu, to ukazuje na potrebu da se što pre ugledate na osobe koje vredno rade i razmišljaju unapred. Naravno da je potrebno naći vremena za odmor i zabavu i da ne treba robovati poslu, ali je veoma neozbiljno očekivati da se stvari same završe i da na kraju imate odličan rezultat. Ukoliko se ne uozbiljite i ne počnete raditi za sebe, ubrzo ćete biti u problemima koje vam niko neće hteti rešavati.

Videti u snu da vam je veverica kućni ljubimac

Kada sanjate da vam je veverica kućni ljubimac, to znači da ste vi osoba koja je pronašla odličan balans između posla i zabave. Svesni ste neophodnosti i jednoga i drugoga i ničemu ne dajete prednost nego mudro kombinujete to dvoje. Kada se radi, radite punom parom i vrlo ozbiljno pa onda imate svako pravo da se nagradite lepim odmorom, što vi i činite. Ne preterujete ni u čemu i lepo dozirate posao i odmor.

Sanjati da lovite vevericu

Ako ste u snu lovili vevericu, u bliskoj budućnosti biste mogli biti razočarani nečim. Moguće je da ćete nerazumno juriti za nekim snom ili za nečim što vam uopšte ne treba, a vi to ne uviđate. Moguće je da ste zaslepljeni nekim društvenim nametanjima, bilo onim modnim ili drugim vrstama trenutnih trendova, pa sami sebe silite u nečemu, a to ne uspevate postići.

Sanjati da vas je veverica ugrizla

Ukoliko ste u snu videli kako vas je veverica ugrizla, na javi biste se mogli pokajati zbog nečega. Moguće je da će vam prisesti neko glupiranje ili olako shvatanje nečega. Takođe je moguće da će se neka događanja prebrzo odvijati, a da vi na to nikako niste računali i da ih sami nećete moći kontrolisati.

Videti u snu da je veverica ugrizla nekog drugog predstavlja posledice koje će neko morati snositi jer nije poslušao savete koje je dobio. Bez obzira na upozorenja koje su mu stigla, taj neko je radio kako je želeo i sada se mora suočiti s rezultatima svojih dela.

Videti u snu bolesnu vevericu

U slučaju da ste sanjali da je veverica bolesna, u stvarnom životu možete očekivati neke zastoje i prepreke. Moguće je da nećete biti u stanju da se bavite obavezama koje imate i da ćete posustati u tom poslu zbog nekog razloga. Možda ćete naići na otežavajuće okolnosti, možda vam neko neće ispuniti ono što je obećao ili ćete jednostavno osetiti zamor od svega toga i sami napraviti određenu pauzu.

Sanjati da je veverica uginula

Kada u snu vidite mrtvu vevericu, to znači da bi vas u narednim danima mogla „pokopati“ vlastita radoznalost. Moguće je da ćete biti vrlo znatiželjni u vezi nečega i da će vam se to obiti o glavu. Morate znati da nije dobro čačkati po nečemu što vas se uopšte ne tiče jer bi se to moglo pretvoriti u „drugu stranu batine“.

U snu ubiti vevericu

Ako ste sanjali da ste ubili vevericu, to znači da biste jednoj osobi uskoro mogli postaviti određeni ultimatum. Moguće je da ne želite više trpeti nečije neozbiljnosti, lenjost i nepoštovanje pa ćete tražiti da se takvo ponašanje zaustavi ili da ta osoba više ne računa na vašu pomoć u bilo čemu. Što ste tolerisali, tolerisali ste. Na toj osobi je da odluči kako će dalje.

U snu spasiti vevericu

Ukoliko ste u snu videli kako spasavate neku vevericu iz neprilike, u narednim danima vas očekuju razgovori i savetovanja jedne mlađe osobe. Moguće je da ćete nekome pružiti podršku u jednoj odluci i da ćete toj osobi mnogo pomoći da se izvuče iz neprilika u kojima se našla. Svojim savetom i iskustvom ćete moći ukazati na glavni kamen spoticanja u svemu što joj se bude dešavalo i ta osoba će to mnogo ceniti.

Terati vevericu u snu

U slučaju da ste sanjali da terate vevericu, na javi vas očekuje neki sukob i prekid odnosa sa jednom znatiželjnom osobom. Moguće je da će vam dosaditi da trpite nečije „zabadanje nosa“ u vaše privatne stvari, a posebno nećete hteti tolerisati da se o tome raspreda po okolini. Zato ćete jasno reći toj osobi šta mislite o njenom ponašanju i završićete tu priču.

U snu zvati vevericu

Kada sanjate da zovete vevericu, to znači da ćete u bliskoj budućnosti nastojati da se uključite u neko društvo čiji niste član. Moguće je da vam se dopada njihova opuštenost i lako koračanje kroz život pa želite da se družite s takvim ljudima i da s njima delite svoju svakodnevnicu. Verujete da bi oni pozitivno uticali na vas i da bi se vaš život značajno promenio.

Videti u snu da vas veverica prati

Ako ste sanjali da vas prati veverica, a vi je ignorišete, to znači da na javi propuštate mnoge dobre prilike jer ih ne shvatate ozbiljno. Moguće je da ne obraćate pažnju na ono što vam dolazi kao šansa jer to doživljavate kao nešto neozbiljno i šaljivo, a ne kao priliku da nešto postignete kroz to. Pogledajte malo bolje i uvidećete potencijal koji se tu krije.

Ukoliko ste u snu videli da vas prati veverica, a vi ste zastali da vidite šta hoće, to znači da ćete se uskoro ozbiljno posvetiti nečemu što će se naći na vašem putu. Prepoznaćete svoju šansu u onome što vam dođe i nećete gubiti vreme na premišljanje.

Sanjati razigranu vevericu

U slučaju da ste u snu videli kako je veverica baš razigrana, na javi vas očekuju slavlja i zabave. Moguće je da ćete biti pozvani na svadbu, na krštenje, rođendan ili na proslavu neke godišnjice. U svakom slučaju, predstoji vam opušten i veseo period ispunjen druženjima i zabavom.

Drugo tumačenje ovog sna je da ćete uskoro upoznati veoma nestašnu osobu koja će vas navesti da isprobate mnoge zabranjene stvari. Moguće je da ćete ući u ljubavnu vezu s tom osobom, ali je moguće i da će to biti i prijateljska veza.

Videti u snu vevericu u kući

Kada sanjate da vam je veverica u kući, to znači da vas očekuje dolazak dragih gostiju i pripremanje lepog druženja. Moguće je da će vam u posetu doći neko iz daleka koga niste dugo videli i da će vas taj dolazak mnogo obradovati. Imaćete priliku uživati u društvu tih osoba i deliti s njima sve ono što osećate.

Videti u snu da se veverice svađaju

Ako ste sanjali da se veverice svađaju, to znači da se u bliskoj budućnosti oko nečega nikako nećete moći dogovoriti s jednim članom porodice. Moguće je da ćete zapeti na nekoj sitnici i da ćete se nepotrebno inatiti i vi i ta druga osoba. Nakon nekog vremena ćete shvatiti da vam je ponašanje detinjasto i da postoje mnogi načini da postignete dogovor.

Sanjati vevericu u ZOO vrtu

Ukoliko ste u snu videli vevericu u ZOO vrtu, to ukazuje na nečiju brigu o vama. Moguće je da srljate kroz život ne razmišljajući o narednom koraku, a jedna osoba se mnogo brine zbog toga. Verovatno bi ona želela da vas može uvek držati na oku i nekako vas ograničiti u tom vašem ponašanju. Naravno, ta osoba to želi zbog vašeg dobra.

Videti u snu da je veverica pobegla

U slučaju da ste sanjali da vam je veverica pobegla, na javi možete očekivati neke gubitke i propuštene šanse. Moguće je da nećete dobro proceniti neki posao u koji ćete se upustiti i da ćete od njega imati samo štetu i nerviranje. S druge strane, propustićete odličnu priliku za koju nećete misliti da je isplativa i vredna truda.

Sanjati da vam je veverica uskočila u krilo

Kada u snu vidite kako vam veverica uskače u krilo, to znači da vas u narednim danima očekuje odlična avantura. Ni sami nećete znati šta vas je snašlo, a već ćete se naći na uzbudljivom životnom „talasu“. Oberučke ćete prihvatiti avanturu koja vas je uvukla u svoje krilo i uživaćete u svakom momentu koji tamo provedete.

Sanjati da lovac juri vevericu

Ako ste u snu videli kako neki lovac juri vevericu, to znači da se morate pripaziti određene kontrole u svom životu. Moguće je da će vas neko proveravati, da će kontrolisati vaš rad i postignuća, a da vi to nećete ni znati. Trudite se da sve što radite uradite savesno i bez propusta kako se ne biste morali kasnije nervirati.

Videti malu vevericu u snu

Ukoliko ste sanjali malu vevericu, u narednom periodu biste konačno mogli ostvariti nešto što vas zaokuplja u poslednje vreme. Moguće je da se radi o nekim sitnicama koje vam ne daju mira i koje želite dovesti u red pre nego što pređete na veće stvari. Bićete istrajni i završićete to onako kako želite.

Videti veliku vevericu u snu

U slučaju da ste sanjali veliku vevericu, to ukazuje na vašu odlučnost da se posvetite ozbiljnom radu i da na vreme završite sve svoje obaveze. Bićete mnogo vredni u narednim danima i to će dati vidljive rezultate. Imaćete razloga za zadovoljstvo kada sve bude gotovo i kada se osvrnete iza sebe.

Sanjati da veverica krade orahe

Kada u snu vidite kako vam veverica krade orahe, to znači da vas jedna osoba laže u vezi nečega. Moguće je da se pred vama pretvara da je sve onako kako vi kažete ili kako želite da bude, a iza leđa vam radi sve suprotno i potkopava vaš autoritet.

Videti u snu vevericu u kavezu

Ako ste sanjali vevericu u kavezu, to znači da ćete neki posao u bliskoj budućnosti uzalud raditi. Moguće je da ćete se marljivo posvetiti tom projektu, a da na kraju uopšte nećete videti pozitivne rezultate. Kada budete trebali ubrati plodove svog rada, sredstva će biti zaključana i blokirana, a vi ćete morati čekati. Neko će vas iskoristiti i namamiti svojim obećanjima.

U snu maziti vevericu

Ukoliko ste sanjali da mazite vevericu, u periodu koji je pred vama pokazaćete veliku snalažljivost. Uspećete objediniti različite temperamente u svojem okruženju i navesti ih da zajedno rade na nečemu. Pobedićete njihovu bahatost, ego i pohlepu i pokazaćete da je mnogo lepše kada se radi zajedno i kada se nešto postigne bez podmetanja i zlobe.

Videti u snu da se veverica skriva

U slučaju da ste u snu videli kako se veverica skriva i neće da izađe pred vas, to ukazuje na otkrivanje jedne tajne. Moguće je da ćete postati svesni kako vas neko laže ili kako nešto krije od vas. Možda to nije ništa ozbiljno, ali je dovoljno važno toj osobi da bi to krila od drugih i da bi mislila kako drugi neće na to blagonaklono gledati.

Sanjati mladunce veverice

Kada u snu vidite mladunce veverice, to znači da ćete uskoro saznati da dolazi prinova u porodicu. Ta vest se ne mora odnositi lično na vašu porodicu, može se raditi o prinovi u bližoj rodbini ili kod bliskih prijatelja. U svakom slučaju, bićete srećni zbog ovog saznanja.

U snu pustiti vevericu na slobodu

Sanjati da ste pustili vevericu na slobodu predstavlja vašu odluku da sebi više nikada ne postavljate ograničenja zbog nekog drugog i da živite i dišete punim plućima. Vaš život je samo vaš i vi ste odlučili da ga proživite kao slobodna i nezavisna osoba. Šta će neko o tome misliti, to je njegov problem, vas se to ne tiče.