Sanovnik » Sanjati » Šta znači sanjati glumca ili glumicu?

Šta znači sanjati glumca ili glumicu?

Život je ispunjen mnogim ulogama i svi to dobro znamo. Međutim, neke od tih uloga su nametnute, neke „samo da se odrade“, neke baš volimo, a neke su vrlo lažne i manipulativne. Nije redak slučaj u životu da neko ne pokazuje svoje pravo lice i da glumi ono što se od njega očekuje. Dakle, svi su više ili manje glumci u svom životu.

U snovima je motiv glumca ili glumice vezan za mnogo toga, ali je najviše koncentrisan na maštu, pronalaženje vlastitog identiteta i predstavljanje sebe drugima. Takvi snovi mogu imati i pozitivno i negativno značenje, zavisno od toga u kojem kontekstu su sanjani glumac ili glumica.

Sanjati glumicu ili glumca

Ako ste u snu videli glumicu ili glumca, na javi vas očekuju neka iznenađenja ili prilagođavanja. Možda ćete pokušati nešto „odglumiti“ i drugima to predstaviti onako kako želite da izgleda, a moguće je i da ćete vi biti obmanuti u nekoj situaciji. San o glumcu ili glumici može ukazivati na dolazak uspeha i slave na nekom životnom polju, kao i na zavist određenih osoba iz vašeg okruženja.

Videti u snu poznatog glumca

Ukoliko ste sanjali poznatog glumca ili glumicu, u narednom periodu biste mogli pokušati ostvariti uspehe na polju koje taj glumac predstavlja. Moguće je da ćete poželeti biti aktivniji i odlučniji u vlastitom životu, ako se radi o nekom akcionom glumcu, ili da ćete se više baviti emocijama i započinjanjem ljubavne veze, ako je u pitanju glumac iz sentimentalnih serija i filmova, a moguće je i da ćete akcenat staviti na poslovni deo vašeg života, ukoliko ste sanjali glumca iz takvog miljea.

Sanjati nepoznatog glumca

U slučaju da ste u svom snu videli glumca koji vam nije poznat, to ukazuje na mogućnost da vas neko pokušava prevariti. Moguće je da jedna osoba iz vašeg bližeg okruženja namerava doći do nečega što joj je važno tako što će vam određene stvari predstaviti onako kako je to vama prihvatljivo, a ne onakvima kakve zaista jesu. Dobro otvorite oči i pripazite na sve ono što vam se učini pomalo nelogično i sumnjivo.

U snu videti glumca u filmu

Kada sanjate da glumac ili glumica glumi u filmu, to znači da vam je dosadilo da stalno slušate o nečijim postignućima i uspesima. Moguće je da se jedna osoba mnogo hvali i da vam time nameće određene komplekse i osećaj manje vrednosti, a da uopšte nije tako uspešna kako to predstavlja. Vrlo je verovatno da je život te osobe velika gluma i da vam san upravo to poručuje. Zato nema potrebe da se upoređujete s dotičnom osobom i da sami sebe mučite navodnim neuspehom.

U snu videti glumca ili glumicu na sceni  

Ako ste sanjali glumca koji glumi na pozorišnoj sceni, uskoro biste mogli izbliza videti za šta je sve neko sposoban. Možda ćete biti prijatno iznenađeni onim što određena osoba hoće i može uraditi, ali je moguće i da ćete se pomalo sablazniti saznanjem da nekome uopšte nije problem bezočno lagati i navoditi stvari sebi u korist.

Sanjati glumca na ulici

Ukoliko ste u snu videli glumca na ulici, u bliskoj budućnosti biste mogli shvatiti da su mnoge stvari mnogo običnije nego što ih vi doživljavate. Moguće je da neopravdano nešto mistifikujete ili nečemu neopravdano dajete na važnosti, a to uopšte nije tako posebno ili nedostižno. Verovatno je obično i lako dostupno ako se oko toga malo više potrudite.

Videti u snu glumca u kući

U slučaju da ste sanjali da je glumac u vašoj kući, to znači da vas neko u porodici pokušava izmanipulisati. Moguće je da mlađi članovi porodice „navode vodu na svoj mlin“ ili da vam neko drugi radi iza leđa. Bilo bi dobro da obratite pažnju na ponašanje svojih ukućana i da dođete do pravog zaključka.

Videti u snu da je glumac u tuđoj kući predstavlja znak da neki vaši poznanici ni izbliza ne žive onako kako to žele drugima predstaviti. Shvatićete da je sve zajedno jedna velika predstava za javnost i da na nju ne treba obraćati pažnju.

Sanjati da ste vi glumac ili glumica

Kada u snu vidite da ste vi glumac ili glumica, to znači da vam je potrebna veća pažnja i priznanje. Moguće je da priželjkujete da vas neko primeti i da vam se divi, da u tuđim očima ostvarite posebne poene. Takođe je moguće da želite bolji materijalni status i mogućnost da živite „na visokoj nozi“.

Drugačije značenje ovog sna je da ste u stvarnom životu opterećeni nečim i da samo glumite da je sve u redu. Moguće je da ne želite nikome pružiti priliku da vidi vaše stvarno stanje jer se plašite da ćete tada biti povređeni. Zato se drugima predstavljate onako kako je za njih najprihvatljivije i štitite sebe od neugodnih pitanja.

Sanjati da je vaša voljena osoba glumac ili glumica

Ako ste u snu videli kako je vaša voljena osoba glumica ili glumac, u narednom periodu ćete imati neke sumnje i prepirke. Moguće je da vam se neke stvari neće složiti i neke „činjenice“ neće biti baš logične pa ćete poželeti malo detaljnije o njima porazgovarati. To bi moglo dovesti do neprijatnih prepirki i ružnih reči između vas i vaše voljene osobe.

Videti u snu da je vaš prijatelj glumac

Ukoliko ste sanjali da vam je prijatelj glumac, to ukazuje na mogućnost da više ne znate ko je vaš prijatelj zaista. Primećujete na njemu određene promene već neko duže vreme i niste sigurni da vam se te promene dopadaju. Možda bi bilo najbolje da iskreno i otvoreno porazgovarate sa svojim prijateljem i da mu na prijateljski način ukažete na ono što vidite.

U snu videti da je neko od roditelja glumac ili glumica

U slučaju da ste u snu videli kako su vaši roditelji glumci, to znači da ćete uskoro prestati da verujete njihovim procenama. Vrlo je moguće da su vaši roditelji neko ko živi u svom svetu i ko ne ide u korak s vremenom pa je teško pratiti njihove zahteve i ponašanje. Jedan dan je u pitanju nešto što im smeta, a drugi dan im baš to odgovara.

Sanjati da je vaš neprijatelj glumac

Kada u snu vidite da je vaš neprijatelj glumac, to znači da se možete opustiti. Sve što ta osoba radi ili govori samo je prazna priča namenjena javnosti i nema nikakvo uporište u stvarnom životu. Uskoro ćete shvatiti da ste se uzalud brinuli i trudili da se zaštitite od nečega što je odglumljeno i što ne predstavlja nikakvu opasnost za vas.

Sanjati da je glumac zaboravio tekst

Ako ste sanjali da su glumica ili glumac zaboravili svoj tekst, to ukazuje na moguće razočarenje u narednim danima. Moguće je da će se desiti nešto što će vam pokazati da ste previše vrednovali određenu osobu ili da ste previše očekivali od nekog događaja. Nije isključeno da će vas razočarati jedan rezultat ili ponašanje jedne osobe u nekoj situaciji.

Videti u snu da je glumac mrtav

Ukoliko ste u snu videli da su glumica ili glumac mrtvi, u bliskoj budućnosti ćete saznati neku tajnu. Moguće je da ćete sasvim slučajno otkriti pravo stanje nekog dešavanja, ali je isto tako moguće da jedna osoba neće više moći ili neće želeti glumiti i pretvarati se pred vama. Zato će vam reći istinu o onome o čemu je ranije ćutala.

Sanjati da vi menjate neku glumicu ili glumca

U slučaju da ste u snu videli kako ste vi zamenili nekog glumca, to ukazuje na iznenadnu priliku da nešto postignete. Moguće je da ćete dobiti šansu za napredovanje kojoj se uopšte niste nadali ili ćete iznenada doći na neku ideju koja će vam omogućiti napredak i uspeh. U svakom slučaju, bićete u situaciji koja će vas prijatno iznenaditi.

U snu se ljubiti s glumicom ili glumcem

Kada sanjate da se ljubite s glumcem ili glumicom, to znači da ste vrlo maštovita osoba i da vam fali uzbuđenja u životu. Moguće je da na javi imate mnogo želja i da u svojoj glavi od njih kreirate razne situacije koje biste voleli proživeti. Naravno, to se odražava i na vaše snove.

Drugačije tumačenje ovog sna je da ćete uskoro upoznati jednu interesantnu osobu koja će na vas ostaviti snažan utisak. Moguće je da ćete s tom osobom započeti ljubavnu vezu i da ćete uživati u popularnosti koju će ta veza dobiti.

U snu tražiti autogram od glumice ili glumca

Ako ste sanjali da tražite autogram od nekog glumca, u idućim danima biste mogli pokazati svoju naklonost prema nekoj osobi koja ima određenu reputaciju u vašoj okolini. Moguće je da ste se do sada držali po strani, a da ćete odjednom odlučiti da jasno pokažete da vam se ta osoba sviđa ili da je u nečemu podržavate.

Videti u snu da vam glumica ili glumac daju autogram predstavlja pažnju koju ćete uskoro dobiti od neke uticajne osobe. Moguće je da će vas jedna moćna osoba zapaziti i poželeti da se upozna s vama. Možda ćete je privući svojim izgledom, možda svojim radom, a moguće je da će oboje biti u pitanju.

Sanjati da vam glumica ili glumac odbijaju dati svoj autogram ukazuje na susret s jednom arogantnom osobom o kojoj ste imali drugačije mišljenje. Moguće je da ćete uskoro shvatiti o kakvoj osobi je reč i više nećete imati nikakvu želju da s njom dolazite u dodir.

Videti u snu da je glumac umišljen

Ukoliko ste sanjali da su neka glumica ili glumac umišljeni, na javi biste mogli osećati blagu nervozu pred nekom osobom koja vam je važna. Moguće je da se plašite određenog susreta sa nekim za koga mislite da je daleko ispred vas ili da ga vi nikako nećete zanimati. Morate znati da je to samo vaš osećaj i da nemate realnog razloga da strepite pred bilo kim.

Sanjati da ste u ljubavnoj vezi sa glumicom ili glumcem

U slučaju da ste u snu videli kako ste u ljubavnoj vezi sa nekom glumicom ili glumcem, u narednom periodu vas očekuje nenadana avantura. Moguće je da ćete dobiti iznenadan poziv na jednu žurku koja će se pretvoriti u vrlo zanimljiv događaj koji ćete dugo pamtiti. Mogli biste biti malo više razuzdani i to bi moglo biti upravo ono što vam je nedostajalo.

Svađati se u snu s glumcem

Kada sanjate da se svađate s glumcem ili glumicom, to znači da više ne znate ko ste u stvari. Moguće je da stalno pokušavate biti osoba kakvu drugi žele pored sebe i da se uporno trudite svima ugoditi kako niko ne bi bio razočaran. Međutim, na kraju ćete samo vi biti razočarani jer ste vi stalno u sukobu sami sa sobom i daleko od svoje stvarne prirode.

Sanjati da upoznajete glumicu ili glumca

Ako ste u snu videli kako se upoznajete s nekim glumcem ili glumicom, na javi biste mogli doživeti nešto neočekivano i nesvakidašnje. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi jedna prilika za napredovanje ili jedan susret sa nekom osobom koju niste očekivali. Kako god bilo, biće vam drago kada vas nešto iznenadi u narednim danima.

Videti u snu lepog glumca ili lepu glumicu

Ukoliko ste sanjali da su glumac ili glumica lepi i privlačni, u stvarnom životu ćete uživati u nečemu što neće biti realno, ali vam to neće smetati. Moguće je da ćete biti svesni da je to nešto što neće potrajati ili što je neodrživo takvo kakvo jeste, ali ćete ga ipak prihvatiti pa nek’ traje dok traje.

Videti u snu ružnog glumca ili glumicu

U slučaju da ste sanjali da su glumica ii glumac ružni, na javi vas očekuje neprijatno saznanje o nekome. Moguće je da ćete shvatiti da vas određena osoba laže iz čiste zavisti ili da vam neko radi iz leđa s namerom da vas prevari. Zgadiće vam se ta osoba i nećete je više moći gledati.

Sanjati siromašnu glumicu ili glumca

Kada u snu vidite da su glumac ili glumica siromašni, to znači da se nečija manipulacija neće isplatiti. Šta god da činili i pokušavali, nikako neće uspeti ostvariti svoje zamisli i postići da budete sprečeni u napredovanju. Ovo se može odnositi i na porodične odnose i pokušaj da vam neko pokvari slogu i mir u porodici, ali to neće uspeti.

Videti u snu vrlo bogate glumca ili glumicu

Ako ste sanjali da su glumica ili glumac mnogo bogati, to ukazuje na mogućnost da će vam nečije mišljenje u narednom periodu omogućiti veliku zaradu i ugled. Možda će vas neko preporučiti određenim osobama ili ćete se vi nekome predstaviti na zanimljiv način, a ta osoba će svojom ocenom proizvesti veliku korist za vas.

Sanjati glumce na crvenom tepihu

Ukoliko ste u snu videli glumce na crvenom tepihu, u bliskoj budućnosti biste mogli biti izloženi nekim procenama i analizama. Moguće je da će se vaša okolina zbog nečega zainteresovati za vas i da ćete biti u žiži javnosti određeno vreme. To interesovanje može biti i pozitivno i negativno, što svakako zavisi od onoga što ga je izazvalo. Vodite računa o tome šta radite i ko to zna.

Videti da je glumac dobio Oskara

U slučaju da ste sanjali da su glumica ili glumac dobili Oskara, na javi možete očekivati da će mnogi vaši talenti biti zapaženi. Vrlo je verovatno da ćete uskoro imati priliku da pokažete svoje umeće u onome u čemu želite da se istaknete, ali i da ćete moći razvijati i neke druge sposobnosti koje imate. Bićete cenjeni zbog tih svojih talenata.

Sanjati da vas glumac zove

Kada u snu vidite da vas glumica ili glumac zovu, to  znači da biste u idućim danima mogli proći kroz neko ubeđivanje. Moguće je da će vas određena osoba ili osobe nagovarati na nešto što vam se baš i neće dopadati, ali im nećete hteti otvoreno reći da ih odbijate. Verovatno ćete to pokušati lepo upakovati i izvući se iz pomenute situacije.

Sanjati intervju s glumicom ili glumcem

Ako ste sanjali da imate intervju s nekim glumcem ili glumicom, u idućem periodu biste mogli biti vrlo iskreni prema nekome. Moguće je da ćete otvoreno reći sve što mislite i da nećete želeti stvarati lažnu sliku o sebi, ali ni o drugima.

U snu se stidite pred nekim glumcem ili glumicom

Ukoliko ste se u snu stideli pred nekim glumcem ili glumicom, to ukazuje na vašu nespretnost kada ste s nekim do koga vam je stalo. Moguće je da ćete želeti jednoj osobi pokazati svoju naklonost, ali ćete se plašiti da će to izgledati napadno ili da će biti smešno u njenim očima. Zbog toga se osećate nesigurno i nespretni ste više nego inače.

Sanjati da ste vi glumac i da vam se rugaju

U slučaju da ste u snu videli kako vam se publika ruga dok glumite, kako vas gađaju nečim i omalovažavaju vašu glumu, to znači da se na javi plašite da ćete biti ismejani ako pokažete sve što znate ili ako pokušate biti ono što želite. Veoma vam je važno priznanje i podrška okoline i ne biste mogli podneti da vas ta okolina ismeva pa zato i ne pokazujete pred njom sve ono što biste mogli i hteli.

Videti u snu porno glumicu ili glumca

Kada sanjate porno glumicu ili glumca, to znači da vam je u stvarnom životu potrebno više uzbuđenja i drugačijeg ponašanja na polju seksualnosti. Moguće je da ste zapali u rutinu i da vas to ne zadovoljava onako kako želite. Ako ste u braku ili vezi, pokušajte nešto novo sa svojim partnerom ili partnerkom i na taj način unesite dodatno uzbuđenje u svoj seksualni život.

Videti u snu da glumac pleše ili peva

Ako ste sanjali da glumac ili glumica plešu i pevaju, u bliskoj budućnosti biste mogli upoznati nekoga kome je sve u životu lako i ko nema nikakvih briga. Ta osoba bi vam mogla pokazati da ne trebate toliko strepiti nad svime što se dešava i da se možete opustiti bez griže savesti. Stvari idu svojim tokom bez obzira da li vi strepite nad njima ili ne.

Sanjati da glumica ili glumac plaču

Ukoliko ste videli da glumac ili glumica plaču, to ukazuje na određeno kajanje. Moguće je da ćete zažaliti zbog nečega, da ćete se kajati, ali da to nećete moći popraviti. Verovatno će biti kasno za neke intervencije i moraćete stvari prihvatiti onakve kakve jesu.

Sanjati da imate seks sa glumcem ili glumicom

U slučaju da ste u snu imali seks sa glumcem ili glumicom, na javi vas očekuju određeni izazovi u vezi u kojoj se nalazite. Moguće je da ste nezadovoljni svojom vezom i da to vaš partner ili partnerka osećaju. Mogli biste imati otvoren razgovor na tu temu i to bi moglo doneti veliko poboljšanje vaših odnosa ili raskid veze.

Videti u snu da se glumac skriva

Sanjati da se neki glumac ili glumica skrivaju predstavlja sramotu koju će doživeti osobe koje su vas u poslednje vreme lagale i glumile da su vam prijatelji. Iznenada ćete saznati za njihovo stvarno ponašanje i nećete im to hteti oprostiti.

Videti u snu da je neko dete glumac ili glumica

Sanjati da je dete glumac ili glumica upućuje na to da vas u vašoj porodici neko pokušava zaštiti tako što vam ne govori istinu u vezi nečega. Moguće je da se ta osoba ili osobe plaše da vi ne biste mogli tu istinu podneti i da je bezbolnije da verujete u ono što vam oni predstavljaju kao istinu. Moguće je da u vama vide ranjivost deteta i da ne žele da patite. Takođe je moguće da su vas pogrešno procenili i da se oni nezrelo ponašaju kada ste vi u pitanju. Kako god bilo, vama ne govore istinu o nečemu što se dešava.

Sanjati da ste postali poznati i slavni glumac ili glumica

Kada u snu vidite kako ste postali poznat i slavan glumac ili takva glumica, to znači da vas u narednom periodu očekuju uspesi i priznanja. Ostvariće vam se ono za što ste se zalagali i čemu ste se u poslednje vreme nadali.