Sanovnik » Sanjati » U » 💑 Šta znači sanjati udvaranje (flertovanje)?

💑 Šta znači sanjati udvaranje (flertovanje)?

Malo udvaranja ili bezazlenog flertovanja može ulepšati dan svakome. Poneki osmeh i vragolasto namigivanje ne znače odmah preljubu ili nemoralno ponašanje. Ovakvi flertovi ne obavezuju onog drugog ni na šta, a ipak izazivaju osmeh na lice.

Flert je mnogo prisutan u svim sferama društva i često se ni ne obraća pažnja na njegovo postojanje. Kada vam treba bolje mesto u restoranu, malo ćete flertovati s konobarom da biste do njega došli. Ili kada se preko reda želite negde ubaciti, pa malo flertujete s nekim ispred vas da bi vas prije propustio. Sve je to bezazleno i samo čini dan zanimljivijim i jednoj i drugoj strani.

Međutim, postoje i ona udvaranja koja imaju za cilj ozbiljne veze ili ona koja podrazumevaju preljubu i ljubavnu avanturu. Tu se već radi o malo ozbiljnijem udvaranju i njegove posledice nikako nisu bezazlene.

Kada neko sanja flertovanje, bitno je na koji način se to pojavilo u njegovom snu i kako ga je sanjač doživeo. Ako je san ispunjen bezazlenim flertom, moguće je da se radi o nedostatku zabave i monotoniji u svakodnevnom životu sanjača. Ukoliko je u pitanju san u kojem je udvaranje bilo ozbiljnije, na javi se može raditi o problemima u braku, o ljubomori i nepoverenju, ali i o strahovima od gubitka partnera.

Kada je u pitanju udvaranje u snu, moguće je da u sanjačevoj stvarnosti postoje česte svađe i nesporazumi, kao i optužbe između njega i partnera. Moguće je da ga nezadovoljstvo postojećom vezom navodi da kroz san mašta o nečemu savršenijem i boljem.

Snovi o flertu mogu govoriti i o predstojećim ljubavima, o pronalasku vlastite sreće u vezama koje su na pomolu. Sanovnici ih obično tumače na negativan način, ali uvek ima i onih pozitivnih značenja ovakvih snova, što svakako zavisi od njihovih detalja.

Sanjati udvaranje

Ako ste sanjali da se vi nekome udvarate, moguće je da ste željni zabave i uzbuđenja, ali je isto tako moguće da ste nezadovoljni svojim ljubavnim životom i da vam je potrebna promena na tom polju. Udvaranje u snu može značiti da vam se smeši sreća u ljubavi i ostvarenje dugogodišnjeg maštanja, a može predstavljati i neke erotske želje i novotarije. Još jedno od značenja ovakvog sna je neozbiljnost i nezrelost, pa je moguće da se vaš san i na to odnosi.

Ukoliko se u snu neko vama udvarao, vrlo je moguće da vam je potrebno više pažnje u životu i da vam nedostaje zabave i avanture. Moguće je i da vam se taj neko mnogo sviđa, pa kroz san želite dobiti ono što trenutno na javi nemate.

Videti u snu da se neko udvara drugoj osobi znači da ćete biti zavidni nekome na onome što ima, a što vi želite za sebe. Nesrećni ste i nezadovoljni i čini vam se da drugi uvek dobijaju više i bolje od vas, a vi to još morate gledati i glumiti da ste srećni zbog njih.

Odgovarati na flert u snu

Ako ste u snu vi odgovarali na nečije flertovanje, u narednim danima biste mogli dobiti jednu dvosmislenu ponudu koja će u vama izazvati želju za igranjem „mačke i miša“ i za neobaveznom zabavom. Nećete se osećati loše zbog toga, nego ćete se potruditi da u svoj život unesete malo više živosti i dinamike.

Ukoliko je u snu neko odgovarao na vaše flertovanje, na javi ćete dobiti potvrdu onoga što vam je potrebno i svojim šarmom ćete uspeti tamo gde klasičnim putem ne biste mogli. Bićete vrlo zadovoljni postignutim i nećete imati nikakvog razloga da zbog nečega budete zabrinuti.

U snu videti kako neko odgovara na tuđe flertovanje znači da ćete shvatiti koliko je bitan način na koji nešto predstavljamo drugima i kako je uzaludan kvalitet koji nudimo ako ga ne znamo predstaviti na odgovarajući način.

U snu ignorisati nečije udvaranje

Kada sanjate da ne odgovarate na nečije udvaranje, da ga ignorišete, u bliskoj budućnosti biste mogli propustiti jednu dobru priliku samo zato jer ćete se zbog nečega detinjasto duriti. Potrebno je da zrelije posmatrate vašu stvarnost i da na odrastao način reagujete i odvajate posao od emocija.

U slučaju da ste sanjali kako neko ne odgovara na vaše udvaranje, u narednim danima možete očekivati da ćete se razočarati nekom situacijom za koju ste mislili da će se drugačije razvijati. Očekivaćete nešto drugo od onoga što ćete dobiti i za šta ste se trudili i to će vas rastužiti.

Videti u snu kako neko drugi uopšte ne odgovara na tuđe udvaranje znači da ćete biti svedok odmeravanja snage i moći nekih osoba iz vaše okoline. Radiće se o suptilnim igrama „ko će prvi popustiti“ i slično.

Sanjati da se udvarate nekome ko vam se sviđa

Ako ste se u snu udvarali nekoj osobi koja vam se i inače sviđa, u narednom periodu biste mogli pobediti svoju nesigurnost i početi joj se udvarati i na javi. San će vam predstavljati „generalnu probu“ na kojoj ćete videti da to i nije tako strašan problem kako se vama čini.

Videti u snu da se neko drugi udvara osobi koja mu se sviđa znači da ćete uskoro biti svedok nečije hrabrosti i upornosti u ostvarenju nekog cilja koji je delovao nedostižno za tu osobu. To će vas obradovati i dati vam podsticaj da i sami krenete u „lov“ na svoje ciljeve.

Udvarati se u snu nekome ko vam se ne sviđa

Kada sanjate da se udvarate nekoj osobi koja vam se inače uopšte ne sviđa, to znači da ćete na javi odlučiti da uradite nešto zbog čiste koristi, bez obzira što vam to ne pričinjava neko zadovoljstvo. Vodićete se onom logikom koja kaže da se ponešto mora i pretrpeti, ako želite ostvariti neku korist.

Videti u snu da se neko drugi udvara osobi za koju znate da mu se ne sviđa znači da ćete se uskoro upoznati s jednom hladnom i proračunatom osobom. Bilo bi dobro da je se pričuvate i da imate na umu kako je uopšte ne interesuju emocije i usputni procesi, nego samo konačni cilj.

Udvarati u snu zauzetoj osobi

Ako ste sanjali da se udvarate zauzetoj osobi, na javi biste uskoro mogli poželeti nešto što vam ne pripada i na što nemate pravo. Moguće je da ste i sami svesni tog problema i da vas pomalo peče savest zbog toga, ali to ne želite nikome priznati.

Sanjati da se neko drugi udvara zauzetoj osobi znači da ćete uskoro otkriti jednu tajnu koja je od vas vešto skrivana. U prvi mah ćete biti iznenađeni, ali ćete onda shvatiti da ste takvo nešto mogli i naslutiti samo da ste bolje posmatrali šta se oko vas dešava.

U snu flertovati sa strancem

Ukoliko ste u svom snu flertovali sa strancem, moguće je da vam nedostaje uzbuđenja u životu i na ljubavnom polju. Moguće je da ste nezadovoljni stanjem kakvo jeste i da želite neku neobaveznu avanturu koja će vas pokrenuti i doneti vam ono što priželjkujete.

U slučaju da ste sanjali kako vam se neki stranac udvara, moguće je da ste nesigurni u sebe i svoje sposobnosti, pa vam je potrebna tuđa potvrda vlastite vrednosti. Moguće je da vam treba da vidite kako ste drugima poželjni i privlačni da biste i sami verovali da vredite.

Flertovati u snu sa šefom

Ako ste u snu flertovali sa svojim šefom, u bliskoj budućnosti vas očekuje neka zbrka na poslu kojoj nećete moći videti ni početka ni kraja. Nećete znati šta vas je snašlo, bićete potpuno iscrpljeni, a sve to neće biti ni previše ozbiljno ni naročito bezazleno. Nećete znati ni da li je uopšte  vredelo tolikog truda.

Sanjati da flertujete s prijateljem

Kada sanjate da se udvarate prijatelju ili prijateljici, to znači da vam u životu i vezama fali nešto poznato i sigurno, nešto što vam daje pravi prijatelj. Potrebno vam je razumevanje koje trenutno nemate i koje silno priželjkujete. Ovakav san može govoriti i da vam se zaista sviđa vaš prijatelj ili prijateljica, ali mu to na javi ne možete otvoreno reći.

Ukoliko se u snu vaš prijatelj ili prijateljica udvara vama, moguće je da ne vidite jasno nešto oko sebe i da vam je potrebno detaljnije analiziranje situacije i odnosa u kojoj se trenutno nalazite. Verovatno stvari uzimate zdravo za gotovo i ne primećujete onu njihovu suptilnu stranu.

Udvarati se starijoj osobi

Ako ste se u svom snu udvarali nekoj osobi koja je dosta starija od vas, na javi vam je potrebna sigurnost koju daje iskustvo i finansijska neovisnost. Želite biti u stabilnim odnosima i želite pored sebe imati nekoga na koga možete uvek računati, a ne nekoga ko je nezreo i nepouzdan.

Flertovati u snu s mlađom osobom

Sanjati da flertujete s mlađom osobom znači da ste željni avanture i zabave kakvu mogu ponuditi samo mlade osobe pune života. Ne zanimaju vas ozbiljne veze niti odgovornosti koje one nose, vi ste željni provoda i ludovanja, a obaveze mogu malo i sačekati.

Flertovati sa bivšim partnerom u snu

Ukoliko ste u snu flertovali sa bivšim partnerom, u narednom periodu bi se moglo pojaviti nešto što niste završili u svojoj prošlosti i što sada iziskuje neko konačno rešenje. Moguće je da vam je još uvek stalo do te osobe s kojom imate zajedničku prošlost ili je moguće da ste joj na neki način ostali nešto dužni. Možda je u pitanju neko objašnjenje ili nešto slično.

Udvarati se u snu trenutnom partneru

Ako ste sanjali da se udvarate svom trenutnom partneru, na javi vas očekuje ispaštanje za nešto što ste sagrešili, bilo da to partner zna ili da to krijete od njega. Moguće je da vas pati griža savesti  i da ne znate kako da je umirite.

U slučaju da ste sanjali kako se partner udvara vama, moguće je da smatrate da vam se partner ne posvećuje onoliko koliko biste vi to hteli, da se osećate zapostavljeni i da vam fali dodatna pažnja. Želeli biste povratiti onu ljubav i pažnju s početka veze jer vam upravo to nedostaje u odnosu s partnerom.

Videti u snu da se neko drugi udvara vašem partneru znači da će vas na javi mučiti osećaj ljubomore i nepoverenja u vašeg partnera. Plašite se da nije iskren i da bi mogao postati meta drugih „grabljivica“ iz vaše okoline. Moguće je i da se plašite kako vi niste dovoljno dobri da svog partnera zadržite ako bi ga neko drugi poželeo.

Sanjati da se vaš partner udvara nekom drugom znači da ste zabrinuti da vas partner više ne voli i da bi vas mogao napustiti. Plašite se i da nećete biti u stanju da ga zadržite, da nećete imati dovoljno argumenata za njegovo ili njeno ostajanje, ako poželi da ode od vas.

Sanjati flert sa više osoba

Ako ste sanjali da flertujete sa više osoba, na javi biste se mogli zaleteti u nekoj proceni i zbog toga biste se mogli kasnije kajati. Moguće je da ćete preceniti svoje sposobnosti i da ćete kasno shvatiti da niste baš toliko dobri i sposobni koliko ste mislili. Faliće vam dosta toga da biste stigli na sve strane na koje ste planirali stići.

U slučaju da ste sanjali kako više osoba flertuje s vama, u narednim danima biste se mogli suočiti sa vlastitom arogancijom i ona bi vam se mogla obiti o glavu na neprijatan način. Nećete biti ni svesni vlastitog ponašanja i toga kako vas u stvari drugi vide dok se ne nađete u određenoj neprijatnoj situaciji. Nakon toga ćete morati malo promeniti sliku koju imate o sebi.

Udvarati se u snu telefonom

Ukoliko ste se u snu nekome udvarali telefonom, to znači da vas na javi očekuje otuđivanje od jedne osobe i međusobno nerazumevanje. Nećete uspeti naći zajednički jezik oko stvari koje su vam veoma bitne i to će vam biti pokazatelj da tu vezu ne trebate nastavljati.

U snu se udvarati nekome pismom

Kada sanjate da nekome pišete pismo i na taj način se udvarate toj osobi, to znači da nemate hrabrosti suočiti se licem u lice sa svojim strahovima i sa onim do čega vam je jako stalo jer se plašite da biste nešto mogli „zabrljati“ i tako upropastiti svoju šansu. Takođe je moguće da ste vrlo romantična osoba i da vas pisma asociraju na nekadašnja vremena u kojima su se emocije izražavale na taj način.

Sanjati udvaranje serenadom

Videti u snu da se neko udvara pevajući ispod prozora predstavlja siguran znak da je to osoba koja se ne ustručava javno pokazati svoja osećanja i kojoj nije problem da se maksimalno potrudi oko onoga što joj je važno.

Udvarati se na zajedničkom izlasku u snu

U slučaju da ste se u snu udvarali nekome na zajedničkom izlasku, uskoro biste mogli pokazati hrabrost i odlučnost da uzmete stvari u svoje ruke i poduzmete sve što je potrebno kako biste došli do onoga što želite. Potrudićete se da preuzmete inicijativu u jednoj situaciji i da jasno stavite do znanja šta vam je bitno i dokle ste zbog toga spremni ići. Nećete čekati da to neko drugi uradi umesto vas.

Flertovati u snu s nekim koga ste slučajno sreli

Ako ste sanjali da ste se upustili u flert s osobom koju ste negde slučajno sreli, vi ste osoba koja nikada ne propušta dobre prilike kada na njih naiđe. U svakom momentu ste spremni baciti se u akciju i iskoristiti za sebe šansu koja se nudi jer ste svesni da se to neće opet naći u ponudi tek tako.

Sanjati flert iz zabave

Kada sanjate da s nekim flertujete iz zabave i zezancije, to znači da ste vrlo opuštena osoba koja ne voli kruta pravila i mnogo obaveza. Život vidite kao poligon za zabavljanje, bez ograda i kaiša koji bi ga ograničavali i stezali. Želite biti slobodni i moći se uvek zabavljati bez veće odgovornosti i posledica.

U snu videti osobu kojoj se udvarate s nekim drugim

Ukoliko ste u svom snu videli da je osoba kojoj se udvarate s nekim drugim, u bliskoj budućnosti biste mogli shvatiti da ste na neki način izigrani i da ste žrtva vlastite naivnosti. Verovali ste da je sve onako kako biste vi voleli i kako su vas neke osobe pokušale ubediti, ali stvari su ipak malo drugačije.

Sanjati da vam se niko ne udvara

U slučaju da ste sanjali kako se vama niko ne udvara, a svima oko vas se neko udvara, to znači da se plašite samoće i napuštenosti. Bojite se da ćete ostati sami i nepoželjni za svoju okolinu i da vas niko neće primećivati. Imate osećaj manje vrednosti i ne verujete da bi vas neko uopšte mogao poželeti za partnera.

Sanjati da vam se ruga onaj kome se udvarate

Videti u snu da vam se ruga neko kome se vi udvarate znači da ćete shvatiti da su vaše dobre namere i trud bezobrazno omalovažene od strane nekih osoba i da uopšte nije vredno više se truditi za takve ljude. Nećete dozvoliti da sebe iscrpljujete zbog nekoga ko to ne zna ceniti.

Udvarati se u snu sa ozbiljnim namerama

Ako ste sanjali da se nekome udvarate sa ozbiljnim namerama, odnosno zbog želje da stupite u brak s tom osobom, na javi ćete vrlo pošteno i otvoreno raditi ono što nameravate. Nećete želeti da vas opterećuju neke nepoštene radnje ili nečista savest. Bez ikakvih zamerki ćete moći sebi pogledati u lice.

Sanjati da se ljubite s nekim kome ste se udvarali

Ukoliko ste se u snu ljubili s nekim kome ste se pre toga udvarali, na javi vas očekuje mnogo uspeha u ljubavnom životu. Ostvarićete ono što ste zamislili i biti sa osobom koja vam se veoma dopada. Ukoliko ste u vezi ili braku, smeše vam se lepi zajednički trenuci i poboljšanje veze.