Sanovnik » Sanjati » Šta znači sanjati flašu?

Šta znači sanjati flašu?

Flaša je predmet koji svakodnevno koristimo na razne načine i o kojem sigurno previše ne razmišljamo. Pa ipak, teško bismo mogli zamisliti život bez flaše jer je s njom mnogo toga olakšano i u domaćinstvu i u ugostiteljskim objektima.

Uz flašu i slavimo i tugujemo, ali i živimo svoju svakodnevnicu pa je flaša upletena u sve sfere našeg života. Zato je motiv flaše u snovima složen i ne može se okarakterisati ni kao pozitivan ni kao negativan, nego je i jedno i drugo. Koji će osećaj prevagnuti, zavisi od detalja samog sna jer flaša može označavati i proslavu i sahranu i dobitke i svađu.

Sanjati flašu

Ako ste sanjali flašu, u narednom periodu biste mogli doživeti neko pročišćenje i možda bi vam se mogla iskristalisati određena osećanja, a neke stvari bi vam mogle postati mnogo jasnije. Ovakav san može ukazivati i na dolazeće slavlje, ali i na tugovanje za nečim što vam je bilo važno. Isto tako, moguće je da ćete doživeti određene promene vezane za društveni položaj, kao i da vas očekuju svađe i pomirenja.

Sanjati staklenu flašu

Ukoliko ste u snu videli staklenu flašu, na javi biste mogli doneti neke odluke koje će vam ulepšati budućnost. Moguće je da ćete organizovati porodično okupljanje i da ćete se s nekim pomiriti tom prilikom. Takođe je moguće da ćete započeti neke poslove koji će vam se lepo isplatiti, a u koje će biti uključena većina članova vaše porodice.

Videti plastičnu flašu u snu

U slučaju da ste sanjali plastičnu flašu, u bliskoj budućnosti biste mogli uraditi neke praktične stvari koje će biti kratkog veka. Nećete se zadržavati na nečemu što iziskuje mnogo napora ili ulaganja, nego ćete se bazirati na jednostavnije stvari koje brže prolaze, ali i zahtevaju manje investicija.

Videti malu flašu u snu

Kada sanjate malu flašu, to znači da biste u stvarnom životu oko nečega mogli biti uskogrudi i da biste kasnije mogli zažaliti zbog toga. Moguće je da nećete razumeti nečije potrebe ili da nećete biti angažovani oko jedne pomoći onda kada to bude bilo važno. Nekoga bi to moglo povrediti i rastužiti jer je od vas očekivao mnogo više.

Sanjati veliku flašu

Ako ste u snu videli veliku flašu, na javi vas očekuju slavlja i druženja, ali i neka emotivna podsećanja na prošle dane. Moguće je da ćete se naći sa starim društvom i da ćete evocirati uspomene. Možda će to biti proslava mature, neka godišnjica ili jednostavno druženje sa starim društvom na godišnjem odmoru.

Sanjati otvaranje flaše

Ukoliko ste sanjali da otvarate flašu, u bliskoj budućnosti vas očekuju novi počeci. Moguće je da ćete dobiti odlične prilike da započnete drugačiji život i da neke stvari ostavite iza sebe. Dosadašnja iskustva će vam pomoći da u budućnosti izbegavate prijašnje greške i da gradite nove i bolje odnose sa drugim ljudima. Moguće je i da ćete dobiti drugačiji posao ili ćete se preseliti.

U snu zatvarati flašu

U slučaju da ste sanjali da zatvarate flašu, na javi biste mogli staviti tačku na nešto. Moguće je da ćete odlučiti da prekinete odnose sa određenim osobama, a možda ćete dati otkaz na poslu koji trenutno radite i potražiti nešto bolje za sebe. Takođe je moguće da ćete prekinuti sa nekim porocima i da ćete se okrenuti zdravijem načinu života.

Videti u snu punu flašu

Kada sanjate flašu koja je puna tekućine, to znači da vas u budućnosti očekuju uspesi i dobici. Moguće je da će vam se bitno popraviti finansijska situacija i da ćete na nečemu lepo profitirati. Ovaj san se može odnositi i na dolazak prinove u porodicu ili na povećanje porodice putem venčanja. U svakom slučaju, očekuju vas lepe stvari i neka vrsta umnožavanja.

Sanjati praznu flašu

Ako ste u snu videli praznu flašu, u narednom periodu vas očekuju neka razočarenja i tugovanja. Moguće je da ćete se zbog nečega osećati prazno i bezvoljno, ali je moguće i da ćete propustiti neke dobre prilike za uspeh u onome što vam je važno. Verovatno nećete imati elana za rad i nećete se truditi da bilo šta popravljate ili menjate u svom životu.

Nositi flašu u snu

Ukoliko ste sanjali da nosite flašu, to ukazuje na veliku mogućnost da ćete nekome nešto priznati. Moguće je da ćete skupiti dovoljno snage i hrabrosti i da ćete oboje poneti sa sobom kada krenete na razgovor sa jednom osobom. Odavno ste trebali iskreno razgovarati i otvoreno reći sve što se dešavalo u nekom ranijem periodu, ali sada to više nećete izbegavati. Priznaćete ono što treba i rasteretiti svoju savest.

U snu piti iz flaše

U slučaju da ste u snu pili iz flaše, u narednim danima biste mogli „ugasiti žeđ“ za nečim. Moguće je da dugo čeznete da se nešto desi i da vam se ostvare određene želje, a sada bi se to moglo i desiti. Postaće vam dostupno ono za čim „žeđate“ i bićete vrlo srećni i ispunjeni.

Sanjati da izlevate nešto iz flaše

Kada u snu vidite kako nešto izlevate iz flaše, kako nalivate piće nekome ili samo prolivate tekućinu, to znači da ćete se osloboditi negativnosti koje su vam se u poslednje vreme nakupile. Moguće je da ste bili pod velikim pritiskom u nedavnoj prošlosti i da ste se svim silama trudili da rešite ono što stvara problem, a to vas je mnogo iscrpelo. Konačno ćete moći odahnuti i otpustiti sve brige koje ste imali.

U snu razbiti flašu

Ako ste sanjali da namerno razbijate flašu, u bliskoj budućnosti vas očekuju neka veselja i zabave na kojima biste vi mogli voditi glavnu reč. Moguće je da ćete organizovati neku proslavu i da ćete se veoma lepo zabaviti sa svojim gostima, da ćete svi biti veseli i opušteni, uz mnogo nazdravljanja i smeha.

Ukoliko ste u snu slučajno razbili flašu, na javi biste trebali biti oprezni. Moguće je da ćete se u narednim danima povrediti u toku rada ili da ćete ući u nenadanu svađu sa nekim iz svog okruženja. Ni sami nećete znati kako je do toga došlo, ali ćete biti svesni da su vas nepažnja i brzopletost doveli i do povreda i do svađe.

Sanjati da kupujete flašu

U slučaju da ste u snu videli kako kupujete flašu, uskoro možete očekivati neke promene u svom životu. Od izgleda flaše zavisi kakve će te promene biti, ali je izvesno da će se neki pomaci dogoditi. Moguće je da ćete promeniti posao, mesto stanovanja, društvo u kojem se krećete ili da ćete odlučiti izvršiti neke izmene u svojoj porodici, bilo materijalne, bilo one u ponašanju. U svakom slučaju, očekuju vas životne promene.

Sanjati da prodajete flašu

Kada u snu prodajete flašu, to znači da ćete svojim ponašanjem pokušati dati primer jednoj osobi i tako je navesti da drugačije postupa u nekoj situaciji. Moguće je da ste i ranije pokušavali uticati na tu osobu da promeni svoje ponašanje, ali to nije imalo velikog značaja. Sada ćete „okrenuti ploču“ i na drugačiji način pokušati dopreti do pomenute osobe i dati joj primer iz kojeg će jasno moći videti kako nešto izgleda i zašto je dobro ili ne.

U snu videti flašu na stolu

Ako ste sanjali flašu koja je stajala na stolu, to označava porodično okupljanje. Moguće je da ćete sa svojom porodicom provesti ugodno vreme u druženju, ali i da ćete tu priliku iskoristiti da na pristupačan način ukažete na neke stvari za koje smatrate da ne smeju ostati nepomenute. Ne želite da se mali problemi uvećaju i postanu ozbiljni ili nerešivi zato što o njima niste na vreme vodili računa i rešavali ih onda kada su se pojavili.

Sanjati flaše u gajbi

Ukoliko ste u snu videli flaše koje stoje u gajbi, u bliskoj budućnosti ćete nešto staviti na čekanje. Možda će se raditi o nečemu što vam je ranije bilo važno, ali je vremenom izgubilo prioritet ili trenutno nemate snage da se nečim takvim bavite. Kako god bilo, smatraćete da će biti vremena za rešavanje pomenute problematike, ali do vreme nije ovo sada.

Sanjati flaše u prodavnici

U slučaju da ste sanjali flaše koje stoje na policama prodavnice, na javi možete očekivati da ćete biti fokusirani na nešto što je trenutno „na dugačkom štapu“. Moguće je da ćete se zanositi nekim idejama i željama za koje nećete imati realne osnove i koje trenutno ne mogu biti ostvarene. Moraćete shvatiti da su to želje koje u sebi sadrže mnogo onih „ako“ i „kada“ i koje u ovom momentu nemaju dobru podlogu za ostvarivanje.

U snu videti flaše u smeću

Kada sanjate flaše koje su u smeću, to znači da ćete u narednim danima saznati za nečije nemoralne radnje i da ćete dobiti pravu sliku određenih osoba. Bićete iznenađeni onim što ćete saznati i na neki način tužni zbog takvog saznanja. Voleli biste da ne morate određene osobe gledati kao loše i kao one koje nisu vredne vaše pažnje. Međutim, to nije do vas, nego je njihov izbor.

Sanjati da bacate flašu

Ako ste u snu bacali flašu u smeće, to znači da ćete uskoro biti razočarani nečim i da ćete to nešto odbaciti od sebe. Moguće je i da će vas razočarati ponašanje nekih osoba za koje ste verovali da rade u vašu korist i da vam žele dobro, ali će se ispostaviti da nije tako. Zaboleće vas sve ono što će se desiti i odlučićete da to prekinete jednom zauvek, da završite s onim što vas povređuje ili sa onima koji vas povređuju.

Sanjati punu zatvorenu flašu

Ukoliko ste u snu videli punu i zatvorenu flašu, to ukazuje na nešto što je već rešeno i na što vi nemate nikakav uticaj. Moguće je da ćete ubrzo saznati da su neke stvari već urađene i završene ili da je već donesena konačna odluka u vezi nečega i da vi tu ništa ne možete menjati. Jednostavno, tako je kako je i od vas neće zavisiti ništa što će se dešavati. Sve je već ispunjeno i zatvoreno.

Sanjati punu otvorenu flašu

U slučaju da ste u snu videli flašu koja je bila puna, ali otvorena, na javi biste mogli dobiti odličnu priliku da „pijete“ iz moćnog i već čvrsto uspostavljenog poretka koji garantuje uspeh. Verovatno ćete se uključiti u sam vrh nekih dešavanja i bićete vrlo uspešni u tome. Imaćete priliku da se dokažete i da uživate u „ispijanju bogate flaše“ jer će vam sve biti na dohvat ruke.

Sakupljati flaše u snu

Kada sanjate da sakupljate flaše, to znači da ćete u stvarnom životu pokušavati dovesti svoj život u red. Moguće je da se osećate rastrzano i da vam se čini kako su razni delovi vašeg života razbacani na sve strane, kako nemaju dodira jedni s drugima i kako ih je potrebno ponovo vratiti u ležište. Trudićete se da uskladite svoj porodični, ljubavni, poslovni i prijateljski deo života i da sve dovedete u balans koji vam nedostaje.

Sanjati flašu ispunjenu vodom

Ako ste u snu videli flašu u kojoj je bila voda, vaš san vam poručuje da je krajnje vreme da se okrenete prirodnim potrebama. Moguće je da ste zaboravili na osnovne stvari i da niste ni svesni koliko ste se udaljili od osnovnih životnih potreba dok ste jurili za nekim „vetrenjačama“. Krajnje je vreme da zastanete i vratite temeljne vrednosti u vaš život jer ćete samo tako moći opet pronaći sami sebe.

Sanjati flašu ispunjenu vinom

Ukoliko ste u snu videli flašu u kojoj je bilo vino, to ukazuje na dolazak lepog perioda ispunjenog razlozima za slavlje. Moguće je da ćete uskoro ostvariti nešto što priželjkujete i da ćete to hteti proslaviti s dragim ljudima. Takođe je moguće da ćete se ponovo sresti s nekim osobama koje volite, a koje retko viđate pa ćete taj susret hteti lepo proslaviti i obeležiti.

Videti u snu flašu soka

U slučaju da ste sanjali flašu u kojoj se nalazio sok, vaš san vam poručuje da vas u narednim danima očekuju slatki događaji ispunjeni određenom jednostavnošću, a možda i detinjom naivnošću. Verovatno ćete biti ganuti nečim lepim i poželećete da to podelite sa bliskim osobama. Moguće je da ćete se opustiti i potpuno otvoriti pred tim ljudima i da ćete svoju sreću pokazati na detinje jednostavan i iskren način.

Videti u snu flašu punu peska

Kada sanjate flašu koja je ispunjena peskom, to znači da vas na javi očekuju dugovi i gubici. Moguće je da će vam se neki planovi izjaloviti i iscuriti kroz prste poput peska, a da vi to nećete na vreme sprečiti. Verovatno nećete biti svesni da nemate čvrstu osnovu za građenje onoga što želite i da je sve to vrlo nesigurno i varljivo. Zato  detaljno proverite i još jednom pregledajte ono na čemu radite.

Sanjati brod u flaši

Ako ste u snu videli brod u flaši, na javi će vas nešto mnogo obradovati. Ovaj san vam poručuje da se opustite i da ne brinete zbog onoga što dolazi. Vaš „brod“ je siguran i zaštićen pa je i vaša plovidba izvesna i osigurana. Vi ste onaj koji ima kontrolu nad svojim životom, zaštićeni ste svojim dobrim delima i niko vas ne može ugroziti. Dakle, opustite se i uživajte u plovidbi koja vas očekuje.

Videti u snu flašu s porukom

Ukoliko ste sanjali flašu u kojoj se nalazila poruka, u bliskoj budućnosti bi vas nešto moglo mnogo iznenaditi. Moguće je da će do vas doći neko bitno saznanje i da ćete vi biti zatečeni i zbunjeni onim što ćete čuti. Nećete znati kako da se ponašate i šta da odlučite, odnosno šta da radite sa informacijama koje imate. U njima ćete prepoznati i dobre mogućnosti, ali i određene opasnosti koje mogu zakomplikovati vaš život.

U snu videti prljavu flašu

U slučaju da ste u snu videli prljavu flašu, u stvarnom životu biste mogli dobiti jednu nemoralnu ponudu. Moguće je da će vas iznenaditi, ali i naljutiti ono što će vam biti predstavljeno kao dobra prilika jer će podrazumevati da određene osobe od vas očekuju da se spustite u „blato“ i da budete ono što oduvek prezirete. Vrlo jasno ćete im staviti do znanja šta mislite o toj ponudi.

Sanjati čistu flašu

Kada u snu vidite čistu i blistavu flašu, to znači da se pred vama nalaze dani ispunjeni ponosom i čistim obrazom. Sve što ste do sada radili, bilo je besprekorno i pošteno pa nemate nikakvog razloga pred bilo kim sagnuti glavu.  Za svoj rad ćete dobiti zasluženo priznanje i pohvale, ali će vam najveća nagrada biti saznanje da iza sebe ostavljate nešto čisto i vredno čega se vaši naslednici neće stideti.

Sanjati flašu s etiketom

Ako ste u snu videli flašu na kojoj je bila neka etiketa, u bliskoj budućnosti biste mogli biti obeleženi nečim. Moguće je da će to biti određeno ponašanje koje vam neće priličiti pa će se o tome dugo naklapati. Isto tako je moguće da ćete se nepromišljeno zameriti nekome u određenom verbalnom duelu i da će to ostaviti bitan pečat na vama. Svakako je ovaj san upozorenje da pripazite na svoje ponašanje u bliskoj budućnosti.

Videti plavu flašu u snu

Ukoliko ste sanjali plavu flašu, na javi biste mogli imati stavljen akcenat na osećaje i međuljudske odnose. Moguće je da ćete detaljno promišljati o tome gde i kako ste nekoga povredili ili usrećili svojim ponašanjem, a kako je to neko drugi učinio vama. Pokušaćete biti obzirniji prema drugima, ali ćete i pokušati pronaći pravi način da drugima pokažete šta vam odgovara, a šta ne.

Videti zelenu flašu u snu

U slučaju da ste u snu videli zelenu flašu, to ukazuje na mogućnost da na svoju okolinu ostavite utisak osobe od poverenja. Moguće je da ćete se u nekim bitnim događajima ponašati smireno i sabrano, da nećete panično gubiti glavu i da će to vrlo povoljno uticati na vašu okolinu. Steći ćete određenu reputaciju i ljudi će vas doživljavati kao nekoga na koga se uvek mogu osloniti.

Sanjati crvenu flašu

Kada u snu vidite crvenu flašu, to znači da je pred vama vreme rezervisano za ljubav. Možda ćete poželeti da svoj ljubavni život podignete na višu lestvicu i da ga obogatite određenim sadržajima, ali je moguće i da ćete uskoro upoznati jednu vrlo strastvenu osobu s kojom ćete odlično „kliknuti“ i uživati u ljubavnim čarima.

Sanjati smeđu flašu

Ako ste sanjali flašu u smeđoj boji, uskoro biste zbog nečega mogli biti tužni. Moguće je da ćete se prisećati nekih teških trenutaka iz prošlosti, da će vas nešto potaknuti na to i da ćete evocirati uspomene na drage ljude koji više nisu s vama. Sve to bi vas moglo mnogo rastužiti i obojiti vaš dan setom.

Sanjati providnu flašu

Ukoliko ste u snu videli providnu flašu, krajnje je vreme da neke stvari jasno sagledate i da se ne zanosite onim što vam zaklanja vidike. Otvorite oči i sagledajte stvarnost u celosti, bez ignorisanja delova koji vam se ne dopadaju. Samo tako ćete moći izgraditi čvrste osnove za sve što želite.

Videti u snu ukrasnu flašu

U slučaju da ste sanjali ukrasnu flašu, u vaš život bi uskoro moglo ušetati nešto što će taj život mnogo ukrasiti i učiniti ga lepšim. Da li će to biti prinova u porodici, možda srodna duša ili ostvarenje neke velike želje, nije važno, važno je da će taj „ukras“ doneti mnogo radovanja u vaš život i dati mu drugačiji smisao.