Sanovnik » Sanjati » A » 🚗 Auto – šta znači sanjati automobil?

🚗 Auto – šta znači sanjati automobil?

Današnji način života je veoma brz i zahtevan. Svi sve žele i očekuju odmah. Nestrpljenje je na maksimumu, a materijalne stvari na ceni. U takvom svetu, automobil zauzima centralno mesto i bez njega je današnji život potpuno nezamisliv. Deca polažu vozački ispit i pre nego što postanu punoletna i svaka porodica ima više automobila, a najmanje jedan.

Kada se zna za ovakvu globalnu situaciju, potpuno je normalno očekivati automobile i u snovima. I zaista ih tamo mnogo i ima. Muškarci ih sanjaju češće nego žene, ali su prisutni kod svih. Kroz automobil, u snovima izražavamo i proživljavamo mnoge stvari. Najčešće su to naše želje i strahovi vezani za društveni status, za planove u budućnosti, kao i način emotivnog izražavanja.

Snovi o automobilima govore i pokazuju mnogo toga: od brzine našeg života, preko načina upravljanja tim životom i rešavanja problema, do želja i strahova koje imamo. Nije svejedno kako smo automobil sanjali i šta smo s njim radili, kao ni da li smo vozili mi ili neko drugi, ili da li smo uopšte vozili.

Teško je reći da su snovi o automobilima pozitivni ili negativni jer mogu predstavljati i jedno i drugo, kao i na javi. Ako odgovorno i pažljivo vozite auto, ono će vam doneti mnogo dobra i olakšati život. Obrnuto, ako ste nepažljivi i neodgovorni, možete prouzročiti nesreću i upropastiti život i sebi i drugima, pa vam auto u tom slučaju neće doneti ništa dobro.

Dakle, obratite pažnju na san koji ste sanjali, izdvojite ono najupečatljivije i potražite objašnjenje u pojmovima koje smo naveli koristeći i stara i moderna tumačenja snova.

Sanjati automobil

Ako je automobil zauzimao centralno mesto vaših snova, znači da vam se trenutno u životu dešava nešto na šta trebate obratiti pažnju. Zavisno od toga kako ste taj automobil sanjali, dešavaće vam se lepe ili manje lepe stvari. Možda trebate obratiti pažnju na brzinu kojom idete kroz život, na to da li ostavljate sebi dovoljno vremena za ono što je zaista bitno, za odmor i za porodicu. Ili trebate razmisliti o tome da je krajnje vreme da uzmete „volan“ u svoje ruke i prestanete drugima dopuštati da rukovode vašim životom. A možda vam san poručuje da ste na pravom putu i da samo trebate „jače stisnuti gas“ da biste došli tamo gde želite.

Videti u snu automobil koji stoji

Ukoliko ste u snu videli svoj automobil koji stoji, znači da ste spremni za neku promenu i da će se ona desiti kada vi to budete poželeli. Sva sredstva su vam na raspolaganju, a na vama je da se pokrenete i iskoristite to.

Ako ste sanjali da je vaš automobil koji stoji zaključan, očekuje vas borba sa samim sobom oko jedne odluke koja će se odnositi na to da li da se u nešto upuštate ili ne. U prvi mah vam se čini da je to nemoguće, ali kad malo razmislite, vidite da je ipak ostvarivo jer vi „imate ključ“.

U slučaju da ste videli u snu nečiji tuđi automobil kako stoji, bićete primorani da čekate odobrenje neke druge osobe da biste mogli nešto sprovesti u delo. Može to biti odluka šefa na poslu ili neka dozvola roditelja za ono što tražite. A možda se nadate da će vam se partner složiti sa novom kupovinom nekog predmeta.

Kada sanjate auto koje stoji na parkingu, znači da ćete uskoro imati predah i odmor od svakodnevnih obaveza. Ovo vam je preko potrebno da biste „napunili baterije“ i mogli normalno funkcionisati kroz život. Nemojte se oglušiti o potrebe svog tela i psihe, dozvolite im da odmore.

Ukoliko ste sanjali mnogo automobila koji stoje na jednom mestu, na parkingu ili nekoj auto kući, znači da će mnoge dobre ideje ostati neiskorištene ili će morati sačekati povoljnije prilike da bi bile realizovane. Sredstva i volja su tu, ali nije pravi momenat.

Ako ste u snu videli auto koje stoji pored puta, u narednom periodu ćete imati osećaj da se sve dešava i prolazi mimo vas. Kao da ste u nekom vakuumu iz kojeg posmatrate svet oko sebe, ali na njega ničim ne utičete. Ne brinite, ponekad je potrebno odmaknuti se od svega i ne činiti ništa da biste to mogli jasnije sagledati.

Videti u snu automobil u pokretu

Kada u snu vidite automobil koji juri, a ipak ima odličnu kontrolu, znači da će vam se uskoro dešavati brze promene na koje ćete biti potpuno spremni i tačno ćete znati šta s njima da radite. Ovo je nešto što dugo čekate i sada ste odlučni u tome da dobro upravljate svakim delom promena koje dolaze.

U slučaju da ste sanjali auto koje juri, ali teško zadržava kontrolu nad vožnjom, imaćete mnogo stresova u narednom periodu i bićete primorani da prođete kroz neke životne promene bez dovoljne pripremljenosti na njih. Teško ćete se nositi sa turbulencijama i bićete uplašeni za ishod, ali ćete i dalje „voziti“.

Sanjati mnogo automobila koji jure i mimoilaze se u toku vožnje, znači da nećete imati priliku posavetovati se s nekim oko posla ili nečega na što nailazite u narednom periodu. Svi će biti okrenuti sebi i svojim obavezama, bez naročite želje da se upuštaju u tuđe probleme.

Ako ste sanjali automobil koji polako vozi i nigde s puta ne skreće, očekuje vas sporo, ali sigurno ostvarenje ciljeva koje ste sebi postavili. Nemate razloga da žurite, vi ste sigurni da je to pravi put kojim idete i znate šta vas na cilju čeka.

U slučaju da ste u snu videli auto koje vozi polako i usput se ponekad zaustavlja, možete očekivati neke poteškoće i zastoje na putu kojim idete do svojih ciljeva. Stvari se polako rešavaju, neće stati, ali ćete ponekad morati biti strpljivi i sačekati da se prepreke otklone kako biste vozili dalje. Ili će vam jednostavno biti potreban predah i odmor od svakodnevnih obaveza.

Ukoliko ste u snu videli više automobila kako polako voze, možete biti sigurni da ćete na svom putu imati pomoć osoba kojima možete verovati i koje će uvek biti tu za vas. Pratiće vas u ritmu koji sami izaberete i neće vas požurivati niti sputavati u ostvarenju onog što ste zamislili.

Sanjati da sedite u automobilu

Ako ste sanjali da sedite na prednjem sedištu auta, očekuje vas dobar uvid u sve što će se u narednom periodu dešavati oko vas. Bićete na vreme obavešteni o svemu i moći ćete doneti prave odluke.

Ukoliko ste sedeli za upravljačem, o vama će ovisiti kako će se razvijati stvari u pogledu nekog događaja i vaša reč će biti zadnja kod konačnog donošenja odluke. Imaćete veliku odgovornost.

U slučaju da ste u snu sedeli na zadnjem sedištu auta, bićete potisnuti u drugi plan u narednom periodu. Ako vam je osećaj u snu bio loš zbog tog mesta na kojem ste sedeli, na javi će vam biti krivo što se okolina prema vama tako ponaša. Ako ste se u snu osećali dobro na zadnjem sedištu, bićete zahvalni što niste istureni u prvi plan i što ne morate donositi odluke ni preuzimati odgovornost.

Kada sanjate da u autu sedite sa odraslom osobom, znači da se osećate zaštićeno i sigurno jer niste sami na putu kojim idete. Imate podršku na koju se uvek možete osloniti.

Kada sanjate da je dete s vama u autu, osećate veliku odgovornost i obavezu prema nečemu u vašem životu i vrlo pažljivo se prema tome odnosite. Može to biti i neka osoba, bračni partner ili roditelji o kojima brinete. U svakom slučaju, svesni ste da niste sami i da taj neko ovisi o vama.

Videti u snu da neko drugi sedi u automobilu, predstavlja nečiji skori odlazak. Može to biti odlazak dece na fakultet, odlazak prijatelja u drugi grad ili nečija promena radnog mesta.

Sanjati da u autu sedi više osoba, znači da se na neki način osećate napušteno. Svi su na jednom mestu, osim vas. Osećate se kao da ste izostavljeni iz bitnih događanja ljudi oko vas.

Sanjati da vozite auto

Ukoliko ste u snu vozili automobil i dobro se pri tome osećali, bićete sigurni u sebe i u sve ono što radite, a imaćete i pravo zadovoljstvo kada se samostalno „dovezete“ do cilja.

Ako ste sami vozili auto i niste bili sretni zbog toga u snu, neće vam prijati obaveze i odgovornosti koje ćete imati u skoroj budućnosti. Plašiće vas tok realizacije i bojaćete se da ne pogrešite, ali ćete na kraju videti da je lep osećaj kada nešto sami stvorite.

Ako ste u snu izgubili kontrolu nad autom, znači da ćete proživljavati velike stresove i frustracije u narednom periodu, a nećete znati kako da se nosite s njima i biće vam potrebna pomoć. Imaćete osećaj da ne možete ništa kontrolisati i da vam stvari izmiču iz ruku.

U slučaju da ste sanjali da neko drugi vozi auto, a vi sedite pored njega, bićete primorani da postupate onako kako to drugi budu od vas zahtevali i da se prilagodite njihovom načinu rada.

Ako je neko vozio vaš auto, uskoro ćete prepustiti neku važnu odluku drugima iz svoje okoline jer nećete biti dovoljno sigurni u svoj izbor i bojaćete se da ne pogrešite.

Kada u snu vidite da neko drugi vozi svoj automobil, znači da će neko od vama dragih osoba ostvariti uspeh i postići zacrtane ciljeve.

Sanjati da perete automobil

Ako ste u snu prali automobil, uskoro ćete raščistiti neke nedoumice i nesuglasice s ljudima iz svoje okoline. Biće vam mnogo lakše da nastavite dalje nakon što iza sebe ostavite ljutnju i nesporazume.

Ukoliko ste sanjali da neko drugi pere automobil, dobićete čistu i jasnu sliku onog što se desilo u nekom događaju, a to će vam pomoći da popravite stvari na najbolji mogući način.

U snu menjati gumu na autu

Ukoliko ste sanjali da menjate gumu na autu, a ona je izduvana, očekuje vas manji zastoj u radu zbog neke pokvarene sabotaže, ali ćete vi ovom problemu lako doskočiti. S obzirom da ste detaljni i ništa ne prepuštate slučaju, uvek imate rezervni plan u rukavu i sad ćete ga i primeniti.

Ako je u vašem snu neko drugi menjao gumu na autu, uskoro ćete imati znatnu pomoć prijatelja prilikom nastupanja problema. Nećete biti prepušteni sami sebi i ne morate se zbog toga brinuti.

Zaključavati auto u snu

U slučaju da ste sanjali kako zaključavate svoj automobil, sami sebi ćete postaviti ograničenja i na taj način osigurati uspeh u narednom periodu. Zaštitićete sebe i svoj rad od mogućih grešaka koje nastanu kada ste previše razuzdani i samouvereni. Dobro je nekada „prikočiti“.

Ako ste u snu zaključavali tuđi automobil, potrudićete se da obezbedite sigurnost svojim saradnicima ili svojoj porodici prilikom nekog događaja. Ne želite neugodna iznenađenja i vodite se onim da je uvek bolje sprečiti nego lečiti.

U slučaju da je neko drugi zaključavao vaš automobil u snu, mogli biste imati manjih problema sa otplatom dugova bankama ili nekome drugom, pa bi vam to moglo otežati i veoma usporiti poslovanje ili ostvarenje nečega čemu trenutno težite.

Kada sanjate da neko zaključava svoj auto, očekuje vas nerazumevanje sa tom osobom i njeno nepoverenje prema vama. Potrudite se da joj objasnite svoje namere na drugačiji način.

Kupovati auto u snu

Ako ste u snu vi kupovali auto, očekuje vas avantura koju odavno priželjkujete. Konačno ćete se opustiti i pustiti da vas želje vode. Zaslužili ste malo odmora nakon mnogo rada.

Ukoliko ste sanjali da neko drugi kupuje auto, bićete svedok velikih preokreta u životima vaših prijatelja ili članova porodice. Potrudićete se da im pomognete i da se radujete s njima.

Sanjati da prodajete auto

Ukoliko ste prodavali svoj auto u snu, moraćete odložiti planove za bolja vremena i povoljnije prilike. Sada za te planove nemate uslove i bilo bi suludo da forsirate njihovu realizaciju.

Ako ste u snu videli da neko drugi prodaje auto, očekuju vas vesti o nekim problemima vaših ukućana ili bliskih prijatelja.

Posuditi auto u snu

U slučaju da ste posudili auto u snu, u narednom periodu ćete se oslanjati na pomoć svoje okoline i biće vam mnogo lakše. Naravno, ovakve usluge se uvek moraju pamtiti i vratiti kada to zatreba.

Ako je neko drugi posuđivao auto u vašem snu, bićete pozvani da pomognete u rešavanju poteškoća koje će zadesiti nekog iz komšiluka.

Sanjati da ste ukrali automobil

Ako ste u snu ukrali neki automobil, imaćete problema sa administracijom u narednom periodu. Bićete veoma uznemireni i ljuti što ćete to morati rešavati, ali nećete imati drugog izbora.

U slučaju da ste sanjali kako neko drugi krade automobil, srušiće vam se slika o jednoj osobi i njenom položaju u društvu. Shvatićete da zaista ništa nije onako kako izgleda i da uvek treba pažljivije pogledati oko sebe.

Ukoliko su vama ukrali auto u snu, bićete izloženi nekoj osudi od strane članova porodice ili ljudi do čijeg mišljenja vam je stalo. Bićete krivi i bićete svesni toga.

Videti prljav automobil u snu

Kada sanjate da vam je automobil prljav, znači da ćete biti razočarani nečim u svom životu. Nadali ste se sasvim drugačijem razvoju događaja, a sada se morate pomiriti s tim da to neće biti ni slično vašim očekivanjima.

Ako ste u snu videli tuđi prljav auto, osetićete se iznevereno od neke osobe i to će vam zadavati mnogo razmišljanja i pitanja gde ste i da li ste pogrešili u vezi nečega.

Sanjati veliki auto

Ukoliko ste sanjali veliki automobil, očekuje vas neki događaj u kojem ćete pokazati veliku nesebičnost i humanost. Usrećićete druge ljude i to će vas napuniti pozitivnom energijom i zadovoljstvom.

Sanjati mali auto

Ako ste sanjali mali automobil, nećete se pokazati u najboljem svetlu kada vas prijatelj zamoli za pomoć. Na sve moguće načine ćete se truditi da izbegnete bilo kakvu obavezu i da se ne zamarate. Razmislite da li nekome treba takav prijatelj.

Videti skupocen automobil u snu

Ukoliko ste u snu videli skupocen automobil ili se njime vozili, očekuje vas mnogo uspeha u ljubavi. Ako ste u vezi ili braku, imaćete mnogo lepih trenutaka sa voljenom osobom i uspećete nadoknaditi propušteno vreme. U slučaju da ste sami, možete očekivati dolazak nekog zanimljivog u vaš život i započinjanje lepe romanse.

Sanjati nov automobil

Kada sanjate da je vaš automobil nov, bilo da ga vozite ili ne, očekuju vas vesti o unapređenju i poboljšanju na polju posla. Imaćete mnogo uspeha i biće primećeno vaše zalaganje i rad.

Ako ste videli nekog drugog sa novim automobilom, dobićete lepe vesti koje će se odnositi na članove uže porodice i njihove uspehe u životu.

Sanjati star automobil

Ukoliko sanjate stari auto, uskoro ćete osetiti neku nepravdu koja će nad vama biti izvršena. Ovo će vas mnogo pogoditi, a neće biti nikakvog efekta da se na to nekome požalite.

Kada vidite da neko drugi ima stari auto, čućete za probleme svoje dalje rodbine i za bolest u nečijoj porodici.

Sanjati brz/sportski automobil

Ako ste sanjali da vozite ovakav auto i da se u njemu dobro osećate, htećete do uspeha doći naglo i bombastično, da svi za to znaju. Mislite da će vas okolina više ceniti ako budete slavni i uspešni, a ne razmišljate da uz to obavezno ide i mržnja i zavist.

U slučaju da se niste dobro osećali u ovakvom automobilu, bićete frustrirani brzinom promena koje će se uskoro desiti i htećete to nekako izbeći.

Kada vidite u snu da neko drugi vozi sportski auto, možete očekivati da vas zapljusne nečija arogancija i nadmen stav. Takvi ljudi najčešće nemaju nikakvo pokriće za svoje držanje, ali to držanje je jedino što imaju. Ne dajte da vas takvi izbacuju iz takta.

Videti u snu automobil u garaži

Ako ste sanjali da vam je auto u garaži, imaćete dobru finansijsku situaciju u narednom periodu. Stvari će se odvijati onako kako želite i biće stabilne onakve kakve ste ih kreirali. Nemate razloga za brigu, ovo će biti stabilan period za vas.

Kada vidite u snu tuđi auto u garaži, znači da će biti ispoštovan dogovor koji ste s nekim postigli. Sve se odvija po planu, i vi i druga strana možete biti zadovoljni i bez brige.

Videti u snu auto u dvorištu

Ukoliko ste sanjali da je automobil u vašem dvorištu, to je dobar znak. U narednom periodu ćete imati priliv novca i naplatu onoga što ste radili. Konačno će se otvoriti mogućnosti koje su dugo bile blokirane, a vi ćete se pomaknuti s „mrtve tačke“.

U slučaju da ste videli auto u tuđem dvorištu, možete očekivati da vas prijatelji časte povodom nekog lepog događaja: rođenja deteta, zaruka, rođendana i slično.

Sanjati automobil na autoputu

Ako ste u snu videli auto koje vozi autoputom, znači da ćete uspešno proći kroz mnoge prepreke u narednom periodu i da sve lepo ide zamišljenim tokom. Brzo ćete doći do pozitivnih rezultata jer imate dobru podlogu za to.

Videti saobraćajnu nesreću u snu

U slučaju da ste sanjali saobraćajnu nesreću vašeg automobila, to nije dobar znak. Ako ste i sami u njoj učestvovali, bićete besni na nekoga i nešto što će se uskoro desiti. Smatraćete da se to moglo izbeći pravilnim rukovanjem i pažnjom, ali vas niko nije slušao kad je trebalo.

Kada u snu vidite saobraćajnu nesreću u kojoj niste učesnik, imaćete rasprave i zameranja sa nekim od članova porodice, ali će se brzo doći do odgovarajućeg dogovora.

Videti da auto gori u sudaru, predstavlja loš znak. Uskoro vas očekuje kazna za neki postupak iz prošlosti na koji ste skoro zaboravili.

Sanjati saobraćajnu gužvu

Ako ste u snu videli saobraćajnu gužvu, tj. mnogo usporenih automobila u saobraćaju, očekuje vas veliki zastoj u radu i nemogućnost da se organizujete tako da svako ima konkretan zadatak.

Paliti automobil u snu

Ukoliko ste sanjali da palite automobil, bićete puni besa i sumnje u istinitost onoga što vam govore ljudi iz okoline. Mislićete da ste prevareni i izmanipulisani, pa ćete zbog toga biti veoma ljuti. Pokušajte smiriti tu vatru u vama, pa ćete lakše doći do istine, kakva god ona bila.

Ako ste videli da neko drugi u snu pali automobil, neko će pokušati da vam podmetne jednu prljavu radnju i da vas za to optuži. Dobro otvorite oči.

Videti u snu šlep-službu

Ako vam je šlep-služba odvezla auto, očekuju vas problemi sa zdravljem i rešavanje onoga što ste predugo odlagali. Nemojte olako shvatati svoje probleme jer na kraju neće biti moguće popraviti štetu koja je nastala.

U slučaju da ste sanjali kako odvoze tuđe auto, obratite pažnju na zdravlje svojih bliskih osoba. Neko se nemarno ponaša prema samom sebi, a to bi moglo uskoro biti vrlo opasno.

Sanjati auto trke

Ako ste u snu videli automobile koji se trkaju, bićete izloženi žestokoj ljubomori vašeg partnera ili partnerke. Uzalud ćete pokušavati dokazati da za ljubomoru nema razloga ni osnova, niko vas neće čuti.

Ako ste se vi trkali u snu, bićete ljubomorni na svog partnera ili partnerku i mislićete da niste dovoljno dobri za vašu vezu, tj. da je neko drugi bolji od vas i da biste mogli bez partnera i ostati.

Sanjati da ne možete upaliti auto

Ukoliko ste sanjali da ne možete upaliti auto bez obzira koliko pokušavali, možda bi bilo najbolje da odustanete od nekog posla jer vam neće doneti nikakvu korist, samo probleme.  Sav vaš trud bi mogao pasti u vodu, a da se ništa pozitivno ne reši.

Popravljati automobil u snu

U slučaju da ste sanjali pokvaren automobil koji vozite na popravak, znači da ćete uskoro imati neki gubitak koji ćete pokušati svesti na minimalnu meru. Ako vam je auto u snu popravljen, izaći ćete iz te situacije bez većih problema i štete.

Sanjati da neko drugi popravlja svoj automobil, znači da će vam neko dugovati novac koji dugo neće vratiti. Bićete razočarani ovakvim postupkom i to će vas naučiti kako se trebate ponašati u budućnosti.

Sanjati da vozite auto na redovan servis

Ako ste sanjali da ste odvezli auto da ga pregledaju i utvrde kakvo je stanje, znači da ste odgovorna osoba koja vodi računa o svemu što je u njenoj nadležnosti. Ne želite da vam se dese neka nepredviđena iznenađenja, pa se vodite onim da je bolje sprečiti nego lečiti.

Poklanjati auto u snu

Kada sanjate da nekome poklanjate automobil, očekuje vas lepa ljubavna avantura. Vi ćete nešto dati, ali ćete nešto i dobiti. Ovo će biti prijatna razmena koje ćete se dugo sećati.

Ako ste videli druge da poklanjaju automobil, čućete za novi brak ili vezu nekog od poznanika i prijatno se iznenaditi.

Dobiti u snu automobil na poklon

Ukoliko ste sanjali da vam je neko poklonio automobil, otvoriće vam se mnoge šanse za nova poznanstva i odlazak u inostranstvo. Moguće je da ćete to ostvariti baš preko jedne ljubavne romanse.

Ako ste u snu videli kako je neko drugi dobio auto na poklon, uskoro ćete biti svedok preseljenja vama bliske osobe u neko drugo mesto ili čak državu.

Sanjati terenski automobil ili kombi

Ukoliko ste sanjali neki od ovih automobila, moraćete mnogo uložiti da bi vam se vratilo. Iako na prvu ne izgleda tako, ovo bi se na kraju moglo višestruko isplatiti.

Videti u snu policijski automobil

Ako ste sanjali ovaj auto, očekuju vas neki problemi sa zakonom. Budite oprezni i ne dozvolite da vas neko uvuče u nezakonite radnje, čak ni ako se poziva na usluge i prijateljstvo. Pravi prijatelji nikada od vas ne bi tražili da radite nešto što bi vas moglo ugroziti već bi vas u tome sprečavali.

Sanjati pogrebno vozilo

U slučaju da ste u snu videli ovaj automobil, očekuje vas prekid jednog odnosa za koji ste mislili da je prijateljski, ali se ispostavilo da je taj osećaj bio jednostran. Teško će vam pasti to saznanje, ali nećete moći nastaviti tako dalje.

Sanjati da vam fale delovi automobila

Ukoliko ste sanjali ovakav san, bićete izloženi zahtevu da nešto presudite, a nećete raspolagati svim činjenicama niti ćete znati od koga da zatražite pomoć po tom pitanju. Ovakva situacija će vam izazvati mnogo nervoze i nesigurnosti i nećete hteti preuzeti odgovornost za to.

Sanjati motor automobila

Ako ste u snu videli motor automobila ispod podignute haube, uspećete ući u samu srž nekog problema i uspešno ga rešiti. Ovo će vas veoma obradovati i podići vam samopouzdanje.

Videti u snu gepek/prtljažnik auta

Kada sanjate gepek automobila, znači da ćete otkriti nešto što je neko pokušao sakriti od vas, ali mu to neće uspeti. Vlastitom intuicijom ćete tačno oceniti o čemu bi se tu moglo raditi.

Sanjati da točite gorivo u automobil

Ako ste u snu točili gorivo u auto, uskoro ćete dobiti nove ideje koje će vas odvesti ravno do uspeha koji priželjkujete. Konačno će se poklopiti sve  komponente i vi ćete moći zablistati.

Videti crveni auto u snu

Ukoliko ste sanjali auto intenzivne crvene boje, očekuje vas veoma strasna ljubavna veza u skoroj budućnosti. Proživećete svoje najluđe fantazije sa jednom posebnom osobom.

Videti u snu crni automobil

Ovakva boja automobila u snu ukazuje na veliku tvrdoglavost i neposlušnost. Vi ste osoba koja želi da radi kako ona hoće i ne uzimate u obzir tuđe savete. Nekada je to za pohvalu, ali vam se nekada može i obiti o glavu. Povedite računa o tome da je potrebno dobro razlikovati ove dve situacije.

Sanjati beli automobil

Ako ste sanjali automobil bele boje, uskoro ćete biti ponosni zbog nečega i srce će vam biti puno. Na lep i pošten način ćete steći svoj uspeh i to će vam osigurati miran san pun zahvalnosti prema višim silama.