Sanovnik » Sanjati » A » Šta znači sanjati aparatić za zube?

Šta znači sanjati aparatić za zube?

Lepota osmeha je veoma važna i nije za potcenjivanje. Osobe sa lepim osmehom su uvek dobrodošle i lakše dobiju ono što žele. Da bi takav osmeh imalo što više osoba, osmišljen je aparatić za zube. On pruža mogućnost dobijanja tog lepog osmeha čak i tamo gde on nije prirodno najbolje „skrojen“.

Ukoliko se u snovima pojavi baš ovaj motiv, motiv aparatića za zube, onda je verovatno reč o nečemu što drugima želimo naglašeno pokazati ili sakriti, ali je moguće da postoje i neki disbalansi u komunikaciji sa okolinom. Ovo svakako nije čest motiv u snovima i najviše ga sanjaju tinejdžeri koji aparatić za zube i nose. Sanovnici mu pridaju i pozitivna i negativna značenja, ali je ipak više onih negativnih.

Sanjati aparatić za zube

Ako ste sanjali aparatić za zube, vrlo je moguće da vas muče neke stvari koje želite drugima staviti do znanja, ali ne znate kako da to uradite. Moguće je i da vas brinu neke stvari koje biste voleli zadržati samo za sebe, ali se one uvek nekako „izmigolje“ vani. Postoji mogućnost i da ste osoba koja ne zna dugo „držati jezik za zubima“ pa zbog toga upadate u česte probleme. Takođe je moguće da vas na javi očekuju neke popravke i poboljšanja i da vam ovaj san upravo to poručuje. Aparatić za zube u snovima može ukazivati i na to da ste ljuti na nekoga i da biste rado tom nekome „pokazali ojačane zube“.

U snu nositi aparatić za zube

Ukoliko ste u svom snu videli da nosite aparatić za zube, u narednim danima ćete biti zauzeti pokušavanjem da se nekome prestavite na određeni način i da kod te osobe pokupite pozitivne poene. Moguće je da ste spremni i na neke veće promene kako biste ostavili što bolji utisak na tu osobu. Možda ćete se odlučiti i na nešto za što ste verovali da sebi nikada nećete dopustiti.

Videti u snu da neko nosi aparatić za zube predstavlja vašu bojazan da ćete s određenom osobom imati lošu komunikaciju i da ćete naići na neku prepreku u toj komunikaciji. Moguće je da su vaši strahovi odraz vaših prethodnih loših iskustava i da nisu stvarni i vezani za ovu situaciju.

Sanjati da dete nosi aparatić za zube

U snu videti da dete nosi aparatić za zube znači da ćete se u nečemu naivno poneti i da ćete se kasnije kajati zbog toga. Biće vam krivo što niste pametnije iskoristili neku situaciju i što ste dozvolili da sve tek tako prođe. Ako vam je za utehu, uskoro ćete imati još takvih prilika i tada ćete znati kako da odreagujete na pravi način.

Videti u snu aparatić za zube na zubarskoj protezi

Ukoliko ste sanjali aparatić za zube koji stoji na zubarskoj protezi, na javi verovatno razmišljate o tome da izvršite neke izmene i prepravke. Moguće je da se te izmene odnose na promenu posla, na preseljenje ili na drugačiji odnos sa nekom osobom. U svakom slučaju, želite nešto poboljšati i promeniti u svom životu i ne želite da stanje ostane kakvo jeste.

Sanjati da ne možete skinuti aparatić za zube

U slučaju da ste u snu videli kako ne možete skinuti aparatić za zube, vrlo je moguće da u stvarnom životu imate problema sa strahom da će vas neko pokušati ućutkati ili da vam neće biti dozvoljeno da se slobodno izrazite u nekoj situaciji. Plašite se da ćete ostati nedorečeni i da nećete moći sve jasno obrazložiti onda kada to bude bilo najpotrebnije.

Sanjati fiksni aparatić za zube

Kada u snu vidite fiksni aparatić za zube, to znači da ćete u nečemu na javi biti vrlo odlučni i da nećete dozvoliti da se od nečega odstupi ni milimetar. Insistiraćete na tome da se sve provede onako kako je dogovoreno i da se ništa u hodu ne menja i ne prilagođava. Biće vam važno da sve promene budu provedene po tačnom planu i bez improvizacija.

Sanjati da zubar odbija skinuti aparatić za zube

Ako ste u snu videli kako vam zubar odbija skinuti aparatić za zube, u bliskoj budućnosti ćete imati sukob sa jednom vrlo tvrdoglavom osobom kojoj nećete moći dokazati da imate pravo da odlučite o nečemu što ta osoba svojata. Moguće je da ćete zahtevati da se nešto premesti i preuredi, ali ćete pri tome naići na otpor te osobe.

Videti u snu da zubar postavlja aparatić za zube

Ukoliko ste sanjali da zubar postavlja aparatić za zube, u narednom periodu ćete imati određena poboljšanja na polju komunikacije sa osobama iz vaše okoline. Moguće je da ćete se bolje razumeti i da će vam biti lakše da jedni drugima pokažete šta vam je važno, a šta vam smeta kod suprotne strane.

Sanjati da se smejete sa aparatićem na zubima

U slučaju da ste u snu videli kako se smejete dok vam je aparatić na zubima, to ukazuje kako ćete se uskoro potruditi da svima u okruženju jasno pokažete neko svoje poboljšanje ili nastojanje da nešto poboljšate. Biće vam važno da drugi oko vas znaju koliko se trudite da nešto postignete i da taj trud počnu ceniti na odgovarajući način.

Videti u snu da aparatić spada sa zubi

Kada sanjate da aparatić spada sa zubi, to znači da ćete u bliskoj budućnosti biti razočarani nečim što vam je neko obećao uraditi. Shvatićete da je to bilo samo zamajavanje i kupovanje vremena i da od tog obećanja nema ništa. Jako će vas razočarati ta osoba i nećete joj to lako zaboraviti niti ćete joj više poklanjati svoje poverenje.

Videti u snu da aparatić za zube labavo stoji

Ako ste sanjali da aparatić za zube labavo stoji, to znači da će neki vaši dogovori biti neodređeni i da biste se bolje trebali osigurati ako želite uspeti u nečemu. Nemojte biti naivni i verovati samo na reč kada je posao u pitanju, nego se na vreme zaštitite i postavite jasne granice. Kasnije će biti lakše svima i svi će tačno znati na čemu su.

Sanjati da ispod aparatića za zube ispada zub

Ukoliko ste u snu videli da ispod aparatića ispada zub, to je vrlo loš znak. U narednom periodu biste mogli doživeti neke promene koje će izgledati kao bitno poboljšanje za vas, ali će vam samo doneti štetu i probleme. Nećete na vreme reagovati jer nećete takvo nešto ni očekivati pa ćete naknadno morati popravljati ono što se bude moglo popraviti.

U snu nekoga ugristi aparatićem za zube

U slučaju da ste u snu videli kako nekoga grizete dok vam je aparatić na zubima, moguće je da ćete biti vrlo besni nakon što do vas stigne neki trač i da ćete otvoreno na njega odgovoriti. Nećete baš mnogo birati reči i to bi moglo prilično oštro zvučati. Neke od osoba koje su trač raširile bi mogle biti ozbiljno zabrinute za sebe i svoju reputaciju nakon ovog okršaja.

Ukrasti aparatić za zube u snu

Kada sanjate da ste ukrali aparatić za zube, to znači da ćete nekome zapušiti usta i onemogućiti ga/nju da vas dalje ogovara. Toj osobi ćete oduzeti glavno „oružje“ koje je protiv vas koristila i okrenuti ga protiv nje same. Nećete se ponositi svojim delima, ali ćete biti svesni da se na prljavu igru odgovara samo onom koja je još prljavija.

Sanjati da ste dobili aparatić za zube

Ako vam je u snu neko poklonio aparatić za zube, to znači da ćete u bliskoj budućnosti steći dobrog prijatelja i jaku podršku. Ta osoba će vas naučiti mnogo toga o životu i njegovim zakonitostima o kojima vi niste imali pojma. Pored te osobe ćete se osećati kao pile iz inkubatora koje je na svet došlo bez stvarne veze sa tim svetom. Doživećete mnoge promene i mnoga poboljšanja u svom životu i to će vas ojačati kao ličnost.

U snu kupiti aparatić za zube

Ukoliko ste sanjali da kupujete aparatić za zube, u stvarnom životu ćete pokušati doći do nečega što je za vas do sada bilo nedostižno i što vas je činilo frustriranima. Osećali ste se nekako manje vrednima i nesposobnima da sebi omogućite ono što vam treba. Konačno se ukazala prilika da to promenite i vi ćete je u potpunosti pokušati iskoristiti.

Prodavati aparatić za zube u snu

U slučaju da ste u snu prodavali aparatić za zube, to ukazuje na vašu želju da se rešite nekog tereta na odgovarajući način. Moguće je da ćete taj teret pokušati unovčiti i od njega izvući sve što se bude dalo. Vaša sposobnost da se snađete u svakoj situaciji će vam mnogo pomoći i ovaj put pa nemate razloga za veću brigu.

U snu pokloniti aparatić za zube

Kada sanjate da ste nekome poklonili aparatić za zube, to znači da ćete se uskoro potruditi da jednoj osobi izađete u susret i da joj omogućite neko napredovanje. Radiće se o nekome do koga vam je veoma stalo i za čiju budućnost osećate određenu odgovornost. Biće vam mnogo važno da sve protekne kako ste planirali i da ta osoba dobije ono što ste joj namenili.

U snu prisiljavati nekog da nosi aparatić za zube

Ako ste u snu videli da vas neko prisiljava da nosite aparatić za zube, to znači da ćete se naći u nekoj bezizlaznoj situaciji u narednim danima. Bićete stavljeni pred gotov čin i nećete imati mnogo izbora, osim da radite onako kako se to od vas očekuje. Moguće je da ćete na taj način i vi imati koristi, ali je činjenica da vas niko ništa neće pitati niti se s vama konsultovati.

Ukoliko ste sanjali da vi nekoga prisiljavate da nosi aparatić za zube, u bliskoj budućnosti biste mogli povući neke radikalne poteze i odlučiti nešto umesto jedne osobe. Moguće je da ste dugo čekali da se ta osoba izjasni i da nešto napravi po određenom pitanju, a  kako ona to nije uradila, vi ste odlučili da je dosta tog čekanja i odluku doneli sami.

Stideti se aparatića za zube u snu

U slučaju da ste se u snu stideli što nosite aparatić za zube, na javi biste mogli osećati nesigurnost zbog nečega. Moguće je da ćete se plašiti nečije reakcije i da nećete hteti da pogrešite kako ne biste izazvali nečiji podsmeh i omalovažavanje. Bićete nesigurni i vrlo oprezni.

U snu ponosno pokazivati aparatić za zube

Kada sanjate da svima ponosno pokazujete svoj aparatić za zube, to znači da ćete uskoro postići neki napredak u stvarnom životu i da ćete biti mnogo srećni zbog toga. Laknuće vam kada se nešto reši povoljno po vas i kada više ne budete morali brinuti o tom ishodu. Ostvarićete napredak i biti vrlo zadovoljni.

Sanjati da perete aparatić za zube

Ako ste u snu prali aparatić za zube, u bliskoj budućnosti biste mogli odbiti da učestvujete u nekim tračevima koji će vam se gaditi. Moguće je da ćete se usprotiviti nekim ružnim rečima koje ćete čuti o jednoj osobi i da ćete odbiti da ih dalje širite. Biće vam potpuno jasno da takve osobe isto govore i o vama čim im okrenete leđa.

Videti u snu da vam ne odgovara aparatić za zube

Ukoliko ste sanjali da vam aparatić za zube ne odgovara, u narednim danima ćete odlučiti da ne odlazite na mesta na koja ste do sada redovno odlazili. Shvatićete da ste tamo stalno nervozni i pod stalnim pritiskom, da se ne možete opustiti i da vam takvo nešto uopšte ne treba.

Sanjati da ne možete platiti aparatić za zube

U slučaju da u snu vidite kako ne možete platiti aparatić za zube, to ukazuje na lažna obećanja koja biste mogli dobiti od jedne osobe. Pošto ćete verovati u ono što vam bude obećano, radićete na pripremama nečega i trudićete se da sve na vreme bude gotovo, a onda ćete se razočarati stvarnom situacijom i moraćete menjati planove.

U snu baciti aparatić za zube

Kada sanjate da ste bacili aparatić za zube, to znači da ćete na javi lako odustati od nečega bez obzira koliko će vas to koštati. Nešto će vas navesti da promenite svoju odluku i vi ćete u tome istrajati do kraja. Nećete se želeti vratiti na staro pa nek’ košta šta košta.

U snu pronaći aparatić za zube

Ako ste sanjali da ste pronašli aparatić za zube, to znači da ćete se iznenada naći u jednoj vrlo povoljnoj situaciji i da ćete je znati dobro iskoristiti. Nećete ni sami moći verovati da vam se sreća na taj način osmehnula, ali nećete gubiti vreme i čekati da prilika prođe. Bićete zahvalni sudbini što vas je dovela na to mesto i što vam je pružila takvu šansu.

Sanjati da vam aparatić za zube više ne treba

Ukoliko ste sanjali da vam aparatić za zube više nije potreban, na javi biste se mogli rešiti nekog tereta koji ste do sada nosili. Moguće je da ćete uspešno rešiti neki problem ili da ćete završiti nešto što ste vredno i predano duže vreme radili. Takođe je moguće da ćete popraviti odnose sa jednom osobom do koje vam je veoma stalo i da će vam to biti veliko olakšanje.

U snu prati zube preko aparatića

U slučaju da ste u snu videli kako perete zube preko aparatića, u bliskoj budućnosti biste mogli imati neke teškoće na koje niste računali i na koje nećete biti pripremljeni. Moguće je da će vas iznenaditi nešto zbog čega ćete morati svoje planove prilagoditi nekoj trenutnoj situaciji. Bićete pomalo frustrirani, ali ćete sve to ipak strpljivo podneti do kraja.

Sanjati da vam zubar doteže aparatić za zube

Kada u snu vidite da vam zubar doteže aparatić za zube, to znači da bi vas jedna dobronamerna osoba mogla upozoriti na nešto što radite pogrešno i što biste trebali ispraviti, odnosno promeniti. Moguće je da niste svesni nekih svojih postupaka i posledica koje oni imaju na vašu okolinu.

Izgubiti u snu aparatić za zube

Ako ste sanjali da ste izgubili aparatić za zube, to znači da ćete u narednim danima imati vrlo lošu komunikaciju sa nekim osobama i da biste se trebali čuvati nepotrebnih svađa. Moguće je da će se neke tenzije odjednom podići, ali će se brzo spustiti ako im ne budete davali previše na značaju. Nakon nekoliko dana, ovo bi moglo otići u zaborav i biti upamćeno samo kao neka ružna epizoda.

Sanjati da vam je aparatić za zube neudoban

Ukoliko ste u snu videli da vam je aparatić za zube neudoban i da vam smeta kada ga nosite, na javi biste mogli odlučiti da raskinete jednu vezu i da nekom zavaravanju stanete na kraj. Moguće je da ćete konačno jasno pogledati stvarima u oči i nazvati ih pravim imenom, a onda i odlučiti da ih stavite na pravo mesto.

Videti u snu da je vaš aparatić za zube kod nekoga drugog

U slučaju da ste sanjali da je vaš aparatić za zube kod neke druge osobe, to znači da će vaš napredak u budućnosti ovisiti o jednoj specifičnoj osobi i da se morate potruditi da kod te osobe osvojite što više bodova. U njenim rukama se nalazi ono što vi želite i zato se morate potruditi da to od nje i dobijete.

Sanjati da je nečiji aparatić za zube kod vas

Kada u snu vidite da je nečiji aparatić za zube kod vas, to znači da ćete uskoro imati priliku jednoj osobi pomoći da spozna nešto čega nije svesna. Vi ćete biti onaj koji će joj ukazati na nešto bitno i koji će joj promeniti budućnost nabolje. To je velika odgovornost, ali i zadovoljstvo.

U snu odbiti aparatić za zube

Sanjati da ste odbili aparatić za zube predstavlja vaše odbijanje promena i nastojanje da u svom životu sve zadržite onako kako je sad. Plašite se onoga što bi moglo biti, a niste ni probali razmisliti o tome kakve bi to promene bile i šta biste od njih dobili.

Sanjati da vam se sviđa vaš aparatić za zube

Ako ste sanjali da vam se sviđa vaš aparatić za zube, to znači da ćete u narednom periodu biti mnogo zadovoljni promenama koje ćete napraviti i da ćete svoj život organizovati upravo onako kako to vama najviše odgovara. Sve će biti baš tamo gde treba i gde vi želite da bude. Bićete ponosni na sebe i na to što ste izdržali sve što je bilo potrebno kako biste došli tu gde jeste.