Sanovnik » Sanjati » F » ⚽ Šta znači sanjati fudbal (nogomet)?

⚽ Šta znači sanjati fudbal (nogomet)?

Kada krene evropsko ili svetsko fudbalsko prvenstvo, fudbal ⚽ sanjaju i muškarci i žene. Jedni od sreće i uzbuđenja, a drugi od muke. One pametnije žene iskoriste ovaj period muške zaluđenosti tako što se dobro i bez prigovaranja provode s prijateljicama i kupuju šta hoće – muškarci ionako vide samo televizor i fudbalski rezultat.

S obzirom da je ova „najvažnija sporedna stvar na svetu“ vrlo dinamična igra i da zahteva timski rad, snovi o fudbalu mogu predstavljati ubrzanje i akciju u svakodnevnom životu, kao i zajedničke poduhvate.

Kako nema dobre utakmice bez podrške navijača, tako se i snovi o fudbalu mogu odnositi na druženje, međusobno podsticanje i bučan provod. U svakom slučaju, ovakav san može govoriti o nekoj dinamici i društvenim događanjima. Uz fudbal je obavezno vezan i novac, kao i rivalstvo, pa su i to moguća značenja ovakvih snova.

Kada žene sanjaju nešto vezano za fudbal, vrlo je moguće da je to odraz frustracija u njihovom životu, a moguće je i da im fali pažnje. Naravno, ako su vatrene navijačice nekog fudbalskog tima, ovakav san nema potrebe tumačiti.

Sanovnici najčešće pripisuju pozitivna značenja snovima o fudbalu. Naravno, detalji svakog sna govore o njegovoj suštini i u potpunosti ga određuju, pa san može biti i negativan, ali su ovakvi snovi ipak najčešće pozitivni.

Na vama je da među našim pojmovima pronađete onaj koji najbolje opisuje ono što ste sanjali i da na taj način shvatite šta vam san poručuje.

Sanjati fudbal

Ako ste sanjali fudbal, pred vama se nalazi period koji će biti ispunjen dinamičnim događajima i u kojem sigurno nećete mirovati. Bilo da su ti događaji pozitivni ili negativni, svakako vam neće ostavljati prostor za monotoniju. Moguće je da vas očekuju brojna druženja, razgovori o novcu i njegovom sticanju, kao i moguća rivalstva i osećaji zavisti. Sve će se, na neki način, ubrzati i dobiti na snazi, pa ćete iznenada moći rešavati i neke probleme koji su duže vreme bili na čekanju.

Videti u snu fudbalsku utakmicu

Ukoliko ste sanjali fudbalsku utakmicu, na javi biste mogli čekati na neke rezultate koji su vam bitni. Moguće je da ćete biti blago napeti zbog toga, da ćete strepeti od mogućeg ishoda i da ćete uložiti sav svoj optimizam u ovo očekivanje. Srećom po vas, rezultati koje čekate će, najverovatnije, biti pozitivni i mnogo će vas obradovati.

Videti fudbalski trening u snu

U slučaju da ste sanjali kako trenirate fudbal, u narednim danima vas očekuje dodatni rad kojim ćete doći do ostvarenja onoga što želite. Može se to odnositi na prekovremeni rad ili na neku dopunsku delatnost koja će vam omogućiti da postignete ono vam je bitno. O čemu god da se bude radilo, vi ćete se jako dobro u tome snalaziti, a moguće je i da ćete imati pomoć nekoga ko je sposoban i vredan.

Videti u snu da neko drugi trenira fudbal znači da će vas prijatelj zamoliti da mu pomognete odraditi nešto što je iznenada iskrslo. Biće to rutinski posao koji treba uraditi odmah, ali ga neće moći obaviti jedna osoba, pa će vaša pomoć biti od velike važnosti za vašeg prijatelja.

Sanjati da ste profesionalni fudbaler

Kada sanjate da se profesionalno bavite fudbalom, to znači da vas u bliskoj budućnosti očekuje veliki priliv novca koji ćete steći isključivo svojim radom. Bićete maksimalno profesionalni i odgovorni u onome što budete radili, pa će i nagrada biti u skladu sa vašim zalaganjem. Nećete žaliti ni vreme ni trud u obavljanju tog posla kad znate da će vam se on na kraju mnogo isplatiti.

Videti u snu da je neko drugi profesionalni fudbaler znači da ćete morati mnogo platiti za nečije usluge u narednom periodu. Biće vam jasno da ne možete za malo novaca dobiti to što tražite i da morate angažovati profesionalca da bi posao bio obavljen do kraja i kako treba.

Baviti se u snu amaterskim fudbalom

Ako ste sanjali da se fudbalom bavite iz hobija, na javi ćete gubiti mnogo vremena na ispraznu zabavu i besmislene sedeljke. Nećete se uopšte dobro zabavljati niti će vam sve to pričinjavati neko veliko zadovoljstvo, ali ćete jednostavno na taj način ubijati slobodno vreme. Biće vam dosadno i tražićete način da tu dosadu ubijete s nekim društvom.

Sanjati da je neko drugi fudbalski amater znači da će vas jedna osoba uskoro nagovarati da joj se pridružite na nekom izletu. Bićete pomalo iznenađeni tim pozivom i nećete znati šta da odgovorite, ali ćete onda shvatiti da je to vrlo neobavezno druženje i da nema razloga za bilo kakvu brigu ili kalkulaciju. Niko od vas neće očekivati ništa posebno niti obavezujuće, radiće se samo o malo zabave.

Biti u snu navijač na fudbalskoj utakmici

Ukoliko ste u svom snu bili navijač na fudbalskoj utakmici, u skoroj budućnosti biste mogli poticati jednu blisku osobu da ostvari nešto što joj je veoma važno. Vaša pomoć i poticanje će joj davati potrebnu snagu i poboljšati veru u sebe onda kad joj bude bilo najteže i kada bude razmišljala da odustane od svega. Ukazaćete toj osobi na sve kvalitete koje ima i podsetiti je zašto radi to što radi. Biće vam neizmerno zahvalna na tome.

Videti da neko drugi navija na fudbalskoj utakmici u snu znači da ćete saznati kako iza jedne odluke stoji neka sasvim druga osoba od one za koju ste mislili da je odgovorna za tu odluku. Shvatićete da su stvari malo složenije nego što izgledaju i da su neke osobe samo pomoćna sredstva drugima da dobiju ono što trebaju. To će vam otvoriti oči i pomoći da se bolje pripremite u narednim situacijama i da ne krivite one koji to nisu.

Sanjati da ste glavni igrač na fudbalskoj utakmici

U slučaju da ste u svom snu vi bili glavni igrač na fudbalskoj utakmici, u narednim danima vas očekuju nagrade i priznanja za nešto što ćete raditi. I sami ćete biti iznenađeni pažnjom koju ćete dobiti, ali i onim što ćete postići svojim zalaganjem. Otvoriće vam se mnoge povoljne prilike i vi ćete ih znati iskoristiti na najbolji mogući način. Postaćete svesni svojih sposobnosti i mogućnosti koje vam to donosi, pa ćete se veoma dobro osećati u toku celog perioda koji je pred vama.

U snu dobiti crveni karton na utakmici

Kada sanjate da ste izbačeni iz fudbalske utakmice zbog crvenog kartona, to znači da ćete svojim ponašanjem u idućim danima izazvati osudu ljudi iz bliskog okruženja i da ćete se morati nekome opravdavati zbog toga. Jedno vreme ćete provesti u stagnaciji i čekanju da vam se vrate dobre prilike koje ste propustili. Srećom po vas, sve će se to ubrzo zaboraviti i vi ćete opet moći biti ono što jeste.

Videti da je neko drugi u snu dobio crveni karton na utakmici znači da ćete se zabrinuti za jednu osobu do koje vam je stalo. Plašićete se da bi mogla trpeti neke kazne za koje nije kriva ili da bi mogla nehotice i zbog naivnosti upasti u neke probleme kojih nije ni svesna.

Sanjati da vi nekome dajete crveni karton na utakmici znači da ćete uskoro biti vrlo ljuti na jednu osobu s kojom ste u stalnom kontaktu i da ćete je nekako želeti kazniti. Ta osoba će vas povrediti svojim ponašanjem i u vama će proraditi poriv da joj nekako uzvratite.

Dobiti žuti karton na utakmici u snu

Ako ste u snu dobili žuti karton na fudbalskoj utakmici, vaš porodični život bi mogao biti pun upozoravajućih prepreka. Moguće je da ne obraćate pažnju na stvari koje se dešavaju u vašoj porodici i da će vas zbog toga odjednom nešto „lupiti po glavi“. Bićete vrlo iznenađeni kada shvatite u kojem smeru je nešto teklo, a da vi to uopšte niste primetili.

Videti da neko drugi u snu dobija žuti karton na utakmici znači da ćete lično upozoriti jednu osobu na nešto što ste u poverenju saznali. Bićete toj osobi od velike pomoći u onome što će je snaći zbog njene nepažnje i lakovernosti. Neće vam to nikada zaboraviti i mnogo će vas ceniti.

Sanjati da nekome dajete žuti karton na utakmici u snu znači da će vam „prekipeti“ nečije ponašanje i da ćete jasno reći sve što mislite o tome. Pri tome ćete izneti neke uslove i zabrane i nikako nećete odustajati od toga da moraju biti ispoštovani.

U snu pasti na fudbalskoj utakmici

Ukoliko ste sanjali da ste pali na fudbalskoj utakmici, u bliskoj budućnosti biste mogli sami sebe sabotirati u nečemu što vam je važno. Moguće je da ćete želeti nešto prikriti, ali ćete se nepromišljeno odati i napraviti samo još gore nego da ste rekli celu istinu. To će vas koštati poverenja jedne osobe i biće vam mnogo krivo i žao zbog toga.

U slučaju da ste se povredili prilikom pada na fudbalskoj utakmici, na javi vas očekuje griža savesti zbog nečega što ste uradili i prebacivanje samima sebi za svoju glupost i nepromišljenost. Takvo osećanje vam nimalo neće pomoći u rešavanju situacije i pronalaženju konstruktivnog rešenja.

Videti da je neko drugi pao na fudbalskoj utakmici u snu znači da ćete biti svedok nečijeg gubitka položaja na jadnoj od funkcija koje su toj osobi bitne. Samo će ona znati šta je dovelo do takvog pada, ali će vam biti jasno koliko je to bolno za tu osobu. Pokušaćete joj pomoći, ali to neće uroditi plodom.

Sanjati fudbalski stadion

Kada sanjate fudbalski stadion, to znači da vas očekuje širenje u poslu i sticanju važnih poznanstava. Naredni period će vam pružiti mnogo mogućnosti da pokažete svoje talente i da proširite polje delovanja, pa bi bila velika šteta da to ne iskoristite na pravi način. Nemojte razmišljati ograničeno i bazirano na lokalno polje, nego se opustite i dozvolite umu da sve svoje želje prenese na globalne prostore i da proširi svoje delovanje.

Sanjati da hodate fudbalskim terenom

Ako ste u svom snu hodali fudbalskim terenom, na javi ćete promeniti mesto stanovanja i preseliti se u neki veći grad. Samim tim preseljenjem ćete dobiti nove mogućnosti za ostvarenje onoga o čemu maštate i čemu se već dugo nadate. Veće mesto daje i veći izbor, a to je upravo ono što vam je trebalo.

Videti u snu da neko drugi hoda fudbalskim terenom znači da biste u skoroj budućnosti mogli upoznati jednu poznatu osobu kojoj se divite i koju poštujete zbog njenog rada i postignuća u karijeri. Bićete vrlo uzbuđeni prilikom tog susreta i taj događaj će vam se urezati u pamćenje.

Sanjati fudbalski tim

Ukoliko ste sanjali fudbalski tim, ubrzo ćete imati podršku svoje porodice u nečemu što odlučite. Koliko god se ta odluka činila teška, vaša porodica će lako stati iza nje jer veruje u vas i želi da vas podrži u svemu što radite. Možete zaista biti presretni zbog toga što imate takvu porodicu iza sebe i što nikada nećete biti sami, ma koliko vremena bila teška.

U snu kupovati kartu za fudbalsku utakmicu

U slučaju da ste sanjali kako kupujete kartu za fudbalsku utakmicu, na javi biste mogli tražiti način da se zabavite i da opustite mozak od svakodnevnog stresa. Nećete hteti da vas i taj odmor optereti, pa ćete birati nešto za što sigurno znate da će vas oraspoložiti i vratiti vam vedrinu. Biće to proverene, ali dobre stvari.

Videti u snu da neko drugi kupuje kartu za fudbalsku utakmicu znači da ćete uskoro imati odlično društvo u svojoj blizini koje će vas po svaku cenu hteti uključiti u svoju zabavu. Opustite se i uživajte u dobrom društvu, kad već imate priliku za to.

Videti u snu tuču na utakmici

Kada u snu vidite tuču na fudbalskoj utakmici, to znači da ćete se naći u jednoj nezavidnoj situaciji na poslu ili u svojoj porodici. Moraćete odlučiti između dve osobe, a to nikako nećete želeti. Šta god da kažete, neće biti dobro i povrediće jednu od strana. Vaš sud bi trebao biti nepristrasan, ali vi nećete biti u stanju logički razmišljati zbog brige o tome kako ćete nekoga povrediti svojom odlukom.

Sanjati da se tuku fudbalske sudije znači da ćete dobiti službenu ispravku jedne odluke koja je bila pogrešna. Stići će i zvanična potvrda nečije greške i stvari će konačno leći na svoje mesto. Uvek se dugo čeka na zvanične ispravke nečega, ali je zato veliko zadovoljstvo kada ta potvrda konačno stigne.

Videti u snu tuču navijača znači da će se vaša podrška podeliti u dva tabora i da nećete znati kome da verujete. Jedni će zagovarati jedno, a drugi drugo, dok ćete vi biti na pravim mukama. Nećete moći jasno razlučiti ko je u pravu i čemu da se priklonite.

Videti da se tuku igrači u snu predstavlja veliku štetu u narednom periodu. Nećete se moći dogovoriti sa ljudima s kojim radite i bićete mnogo nervozni zbog toga. Sve što budete predložili, njima se neće svideti, a ono što oni budu predlagali, vama neće odgovarati.

U snu gledati fudbal na televiziji

Ako ste sanjali da gledate fudbal na televiziji, uskoro biste mogli negde otputovati. Moguće je da ćete otići na zasluženi odmor sa prijateljima ili sa svojom porodicom. Isto tako je moguće da ćete se upustiti u neko neobično putovanje i na taj način ostvariti jednu od svojih skrivenih želja.

Videti u snu igranje fudbala na ulici

Ukoliko ste sanjali da neko igra fudbal na ulici, na javi biste mogli spontano ući u jednu vezu koja će vas opustiti i zabaviti. Nećete želeti nikakve ozbiljne obaveze i to ćete na početku i naglasiti. Srećom po vas, i druga strana će želeti samo zabavu i opuštanje, pa ćete uživati u vremenu koje zajedno budete proveli.

Plaćati u snu časove fudbala

U slučaju da ste sanjali kako plaćate časove fudbala, na javi ćete mnogo uložiti u svoje obrazovanje i napredovanje. Želećete stručne savete i dodatne instrukcije za sve što budete radili jer ćete „pucati na visoko“ i nećete hteti da vas neki propusti i manjkavosti u vašem znanju u tome spreče.

Sanjati fudbal u dvorištu

Kada sanjate igranje fudbala u vašem dvorištu, to znači da vas očekuju burni događaji u ljubavnoj sferi vašeg života. Na tom polju će vam se odigrati prava utakmica i vi sami nećete znati šta vas je sve snašlo. Na kraju ćete dobiti ono što ste i želeli, ali će vas to mnogo iscrpeti i oduzeti vam vremena. Bićete umorni od svega, ali srećni.

U snu igrati fudbal u školi

Ako ste sanjali da igrate fudbal u školi, uskoro biste mogli naučiti nešto korisno o taktiziranju i pregovaranju sa odugovlačenjem. Biće vam to vrlo korisna lekcija, koju ćete dobro savladati, a učićete je od majstora svog zanata. Nećete ni slutiti šta se sve krije u tom svetu nadmudrivanja i treniranja živaca.

Sanjati fudbalsku opremu

Ukoliko ste u svom snu videli fudbalsku opremu, poput dresova, kopački, lopte i slično, na javi ćete dobiti sve potrebne materijale da ostvarite nešto što vam je važno. Bićete prijatno iznenađeni onim što će vam stići i odmah ćete se baciti na planiranje i akciju kojom ćete sve iskoristiti na najbolji mogući način.

Sanjati medalju na prvenstvu u fudbalu

U slučaju da ste sanjali kako ste osvojili medalju na prvenstvu u fudbalu, u narednom periodu ćete ostvariti veliki dobitak i napredovanje. Bićete nagrađeni za timski rad, za rukovođenje tim timom i za odlično planiranje posla. Ovo ćete doživeti kao posebnu satisfakciju i bićete veoma srećni.

Videti u snu fudbalske golove

Kada sanjate fudbalske golove, to znači da su vam vaši ciljevi potpuno jasni i da nemate nikakvih dilema u vezi njih. Tačno znate gde trebate ići i na koji način ćete stići do tih ciljeva. Nemate prepreka koje bi vas usporavale i svi putevi ka njihovom ostvarenju su vam slobodni.

Videti fudbalere da mirno stoje u snu

Ako ste sanjali da fudbaleri mirno stoje u snu, da ne igraju, to znači da ste neodlučni u vezi nečega i da ne znate šta da radite niti na koju stranu da krenete. Bojite se da ćete napraviti pogrešne korake i da će vam se to kasnije obiti o glavu, pa zato još uvek ne poduzimate ništa. Čekate da vidite šta će se iduće desiti, pa da na osnovu toga odlučite šta da radite.

Sanjati dečji fudbal

Ukoliko ste u snu videli decu kako igraju fudbal, uskoro biste mogli ići na neke lepe i opuštene zabave. Moguće je da ćete biti pozvani na proslave rođendana ili neke neobavezne izlete u prirodu. Lepo ćete se družiti i odmoriti uz prijateljsko ćaskanje sa dragim ljudima.

Sanjati ženski fudbal

U slučaju da ste u snu videli da žene igraju fudbal, moguće je da ćete se upustiti u nešto što nije uobičajeno i što izaziva posebnu pažnju u vašoj okolini. Privlače vas neobične stvari i nikako ne možete da živite na klasičan način, uvek vam je potrebno dodatno uzbuđenje, pa zato tražite nešto što nije monotono i uobičajeno.