Sanovnik » Sanjati » V » Šta znači sanjati voljenu osobu 💕?

Šta znači sanjati voljenu osobu 💕?

Ako imate voljenu osobu 💕 i ako ta voljena osoba ima vas, vi ste bogat čovek. Ljubav je najlepša stvar na svetu. Od nje sve počinje i zbog nje sve završava. Slobodno možemo reći da onaj ko nije voleo, nije ni živeo jer ljubav svako biće oplemenjuje i  menja na bolje.

Kada mu je ljubav uzvraćena, snovi su mu laki i veseli, puni planova i nade. Ako je nesretno zaljubljen, čovek pati i sanja teške i mučne snove. Pa ipak, najgore scenarije u snovima imaju oni koji pate od ljubomore.

Ako vam neko kaže da je ljubomora posledica ljubavi, znajte da to nije tačno. Ljubomora je posledica straha i mržnje – straha da ne izgubimo onoga koga volimo jer mu nismo dovoljno dobri i mržnje prema onome za koga se bojimo da je bolji od nas za našu voljenu osobu. I zamislite onda koliko su strašni snovi nekoga ko je ljubomoran. Koliko je tu opterećenja i težine, koliko patnje.

Upravo zato, tumačenje snova o voljenoj osobi veoma ovisi o onome ko te snove sanja. Ne možete na isti način tumačiti san jedne sretno zaljubljene osobe i one pune ljubomore, jer njima ni nema isto značenje kada sanjaju, na primer, da njihova voljena osoba razgovara s nekim drugim.

U slučaju da trenutno nemate voljenu osobu, još uvek o njoj možete sanjati. Snovi su odlični da vežbate sve što želite. Tu možete biti bilo ko i sa bilo kim. I niko za to ne mora znati. Snovi su samo vaša scena.

Naravno, svi misle da je ovo smešno i kako su snovi odvojeni od naše volje, ali to nije potpuno tačno. Ako nešto veoma želite i o tome intenzivno mislite, sigurno ćete to prizvati u snove. Kako se prema tome odnosite na javi, tako ćete to proživljavati u snovima. Ukoliko se bojite, imaćete noćne more i obrnuto, ako ste srećni, sanjaćete lepe snove.

U svakom slučaju, kada sanjate svoju voljenu osobu, najčešće vas očekuje nešto lepo, ali uvek ima izuzetaka, pa se i na to pripremite. Tumačenja snova su samo objašnjenje onoga što ste sanjali, ne mogu da vam menjaju sudbinu. Ili mogu, tako što ćete se zamisliti nad tim snovima i pokušati popraviti što se može.

I da ponovimo, snovi o voljenoj osobi imaju razna značenja i objašnjenja koja ovise o onome ko ih je sanjao. Postoje mnoge varijacije u tim snovima, pa su takva i njihova tumačenja.

Sanjati voljenu osobu

Ako ste sanjali svoju voljenu osobu i lepo ste se osećali u tom snu, znači da ste zadovoljni svojim ljubavnim životom i da ste u poslednje vreme ispunjeni radosnim mirom. Ako je san bio ispunjen nekom nelagodom, znači da vam se ne dopadaju neke stvari u tom delu života i da vas opterećuju.

Ukoliko je ta voljena osoba vaš suprug ili supruga, a san je bio lep, ovo vam pokazuje da ste svesni koliko ste sretni što živite sa takvom osobom i što vam je ljubav uzvraćana. Složili su vam se svi elementi ljubavnog života onako kako ste to želeli i sada možete u tome da uživate. U slučaju da ste osećali nemir u ovom snu, potrebno je da razmislite o tome šta vam taj nemir izaziva i da o tome porazgovarate sa svojom voljenom osobom, tj. mužem.

Ako je voljena osoba u snu vaš dečko ili devojka, a sanjali ste ih u lepoj atmosferi, očito je da ste ispunjeni ovom vezom i da razmišljate o nečemu višem, tj. o idućem logičnom stepenu veze. Konačno ste pronašli ono što tražite u partneru i sada možete u tome i uživati. Ako je atmosfera sna bila mučna i teška, potrebno je početi rešavati probleme koje imate u vezi ili vezu prekinuti.

U slučaju da ste sanjali osobu koju volite, a niste s njom u vezi ili braku, vaše lepo osećanje u snu govori o nadanju da ćete se uskoro naći u romantičnoj vezi sa tom osobom i da ćete moći graditi ljubavni odnos onako kako ste uvek priželjkivali. Ako je san bio ispunjen lošim osećajima, guše vas strahovi da nikada nećete biti u vezi sa osobom koju volite.

Sanjati da razgovarate s voljenom osobom

Ako ste u snu razgovarali s voljenom osobom s kojom ste u vezi, uskoro vas očekuje mnogo planiranja i dogovaranja oko nekih događaja koji vam predstoje. Ukoliko je san bio vedar i pozitivan, lako ćete se o svemu dogovoriti i ostvarićete sve što isplanirate. U slučaju da ste imali loše osećaje u snu, teško ćete naći zajednički jezik u narednom periodu.

Ako ste sanjali da razgovarate s voljenom osobom s kojom niste u vezi, znači da vas očekuju iznenadni susreti s tom osobom i mogućnost boljeg upoznavanja kroz razgovor i druženje. U slučaju da se već dobro poznajete, ovaj san vam poručuje da ćete imati priliku ostvariti nešto više između vas. Ako je san bio težak i loše ste se osećali, mogući su neki nesporazumi sa tom osobom koja vam se dopada.

Ukoliko ste u snu razgovarali sa svojim bračnim partnerom, u narednom periodu će vam se ostvariti ono što ste zajedno već isplanirali i o čemu duže vreme maštate. Uzajamnim poštovanjem i dogovorom sve možete postići. Ako ste u snu bili neraspoloženi, imaćete neke nesporazume i nesuglasice oko donošenja jedne odluke.

Svađati se u snu sa voljenom osobom

Ovakav san uvek predstavlja nezadovoljstvo partnerovim ponašanjem i neku neugodnost na javi.

U slučaju da ste se u snu svađali s voljenom osobom s kojom niste u vezi, znači da ste ljuti na sebe i sve druge zbog toga što ne možete ostvariti vezu kakvu želite. Očekuju vas manje neugodne rasprave kada se s tom osobom sretnete.

Ako ste sanjali svađu sa bračnim partnerom, uskoro ćete osećati uznemirenost zbog nekih događaja za koje ćete kriviti vašeg partnera i tražićete da sve popravi i dovede u red. S obzirom da to neće biti lako uraditi, imaćete obostrane dodatne frustracije i prebacivanja.

Ukoliko ste u snu imali svađu sa dečkom ili devojkom, u narednom periodu vas očekuje preispitivanje veze i njene stabilnosti, a sve će biti potaknuto jednim iznenadnim događajem u kojem se ni jedno nećete najbolje snaći. Ne žurite, razgovarajte hladne glave.

Sanjati da se ljubite s voljenom osobom

Ako ste sanjali ljubljenje s voljenom osobom, uskoro ćete rešavati neke ljubavne probleme na javi. Od vas i partnera zavisi kako će se to odvijati, ali najčešće problemi budu rešeni. Nekada se teže, a nekada lakše i lepše do rešenja dođe.

Ljubiti se u snu s mužem ili svojom suprugom, predstavlja neku raspravu oko zapostavljenih problema koji su iznenada opet isplivali. Ako je bračni partner ljubio vas, pričuvajte se sumnje na prevaru- ukoliko neopravdano sumnjate, izjedate i sebe i partnera, a ako je sumnja opravdana, treba je razjasniti što pre. U slučaju da ste vi ljubili partera, ponovo će se potegnuti neka ljubomorna pitanja, ali se mogu smireno rešiti ako ste oboje na to spremni i dovoljno prisebni.

Sanjati da se ljubite s nekim s kim ste u vezi, znači da vas očekuje rešenje jedne ljubavne nedoumice koja vas duže vreme prati. Da li ćete biti manje ili više zadovoljni onim što ćete saznati, pada u drugi plan pred činjenicom da sad konačno znate na čemu ste.

Ljubiti u snu osobu koju volite, ali niste zajedno, predstavlja veliku čežnju prema toj osobi i odlučnost da konačno rešite svoj ljubavni status. Dosadilo vam je da čekate da se nešto desi samo od sebe i rešićete da sami poduzmete korake u tom smeru.

Grliti se u snu sa voljenom osobom

Ako ste sanjali da se grlite s voljenom osobom s kojom ste u braku, u narednom periodu ćete dobiti vrlo lepe vesti koje će pokrenuti nove pozitivne događaje u vašem životu. Osetićete navalu pozitivne energije i činiće vam se da je moguće ostvariti sve što poželite.

Grliti se u snu sa nekim koga volite, ali niste s njim u vezi, predstavlja dolazak novih prilika u vaš život na mnogim poljima. Prihvatite ove životne ponude sa poverenjem i pokrenite mnoge lepe događaje u svom životu.

Sanjati da se grlite s partnerom s kojim ste u vezi, znači da ćete u skoroj budućnosti biti ispunjeni kreativnošću i snagom, pa će vam svaka obaveza lako pasti i uspešno ćete je rešavati. U tome ćete imati veliku podršku svog partnera.

Sanjati izjavljivanje ljubavi voljenoj osobi

Ako ste u snu izjavili ljubav svom dečku ili devojci, očekuje vas mnogo samopouzdanja i uspeha u narednom periodu u bilo čemu što poduzmete. Ukoliko je partner vama izjavio ljubav, imaćete podršku svoje okoline u svim tim poduhvatima.

Ukoliko ste sanjali da izjavljujete ljubav osobi s kojom niste u vezi, ali koju volite, dobićete lepu vest o proširenju porodice i to će vas mnogo obradovati. Ako je vaš partner vama izjavio ljubav u snu, bićete pozvani na jedan događaj koji će vam omogućiti mnoge nove početke.

U slučaju da ste sanjali kako izjavljujete ljubav osobi s kojom ste u braku, ostvariće vam se nešto o čemu duže vreme maštate. Ako je partner vama u snu izjavio ljubav, očekuje vas mnogo lepih zajedničkih trenutaka na nekom kraćem odmoru.

Šetati u snu sa voljenom osobom

Ako ste sanjali da šetate sa svojom voljenom osobom, i lepo ste se osećali u tom snu, pred vama stoje mnoge zajedničke prilike koje ćete uspeti iskoristiti na lep način. O svemu ćete se dogovarati i lako, „u hodu“ sve rešavati. Ako je bilo nekih loših osećanja tokom te šetnje u snu, očekuju vas manje trzavice u narednom periodu, pa bi bilo dobro da ne reagujete nepromišljeno. Ako ste sanjali ovakav san, a niste u vezi s osobom koju volite, dobićete priliku da promenite taj status, a od vas zavisi kako će ta prilika biti iskorištena.

Sanjati da jedete sa voljenom osobom

Ukoliko ste sanjali da jedete sa svojom voljenom osobom, u narednom periodu ćete imati mnogo poverenja u svog partnera, bilo da ste u vezi ili braku. Osećaćete se zaštićeno i voljeno, a partnerovi saveti će vam biti od velike pomoći u rešavanju svakodnevnih problema. Delićete sve s voljenom osobom, i misli i dela, a život će vam izgledati lepši nego ikad. U slučaju da ste sanjali ovaj san, a niste u vezi ili braku, doživećete nešto lepo što će vam doneti mir u duši i veru da će sve uskoro biti baš kako treba.

Sanjati da se budite sa osobom koju volite

U slučaju da ste sanjali kako se budite pored osobe koju volite, znači da imate mnogo poverenja i nade u zajedničku budućnost sa vašim partnerom. U svim planovima koje imate, vidite i vašu voljenu osobu. Dobro se osećate kada o vama razmišljate kao o tandemu i to vas čini srećnima. Ukoliko niste u vezi, a sanjali ste da se budite pored nekoga koga volite, očekuju vas velike promene u životu i prilike da uradite ono što je najbolje za vas.

Tući se u snu sa voljenom osobom

Ako ste se u snu tukli sa voljenom osobom s kojom ste u braku, očekuje vas dosta neiskrenosti i laži u narednom periodu. Postojaće mnoge sumnje u vašem odnosu i nećete se lepo osećati. U slučaju da ste sanjali kako vi tučete partnera, postoji mogućnost da ćete sumnjati u njegovu vernost i da će to izazvati razmirice. Ako ste  sanjali da voljena osoba tuče vas, verovatno ćete biti krivi za neku neistinu koja će se dodatno iskomplikovati.

Ukoliko ste sanjali da se tučete s voljenom osobom s kojom ste u vezi, u narednom periodu vas očekuje mnogo štete u onome što radite i mnogo straha od neuspeha. Što vam je san bio neugodniji, to je i na javi lošija prognoza. Najteže će vam pasti to što nećete imati podršku i razumevanje svoje voljene osobe.

U slučaju da nemate partnera, a sanjali ste da se tučete s osobom koju volite, očekuje vas neugodna situacija u kojoj će vam jasno biti stavljeno do znanja da ne možete ostvariti vezu kojoj se nadate. Biće vam teško da ovo prihvatite, ali je najbolje sagledati situaciju realno i odustati od onog što ne možete ostvariti. Očito je da se vaša sreća nalazi negde drugo i da bi ovo bilo samo gubljenje vremena i zavaravanje samog sebe.

Sanjati da putujete s voljenom osobom

Ako ste sanjali da putujete sa svojim partnerom, očekuje vas iznenadni dobitak u skoroj budućnosti i lepa mogućnost da ostvarite nešto što duže vreme priželjkujete. Ukoliko ste u braku, moguće su dodatne promene u porodičnom okruženju, novi rasporedi i planovi. Ako ste u vezi, ovo vam je prilika da detaljnije planirate zajedničku budućnost. U slučaju da niste u vezi, ovaj san ukazuje na mogućnost skore avanture i novih uživanja u životu.

U snu videti svoju voljenu osobu u kući

Ukoliko ste sanjali da vam je voljena osoba u kući, uskoro vas očekuje napredak i uspeh na svim životnim poljima. Ako ste u braku, moguće je proširenje porodice. Ukoliko ste u vezi, mogući su planovi za venčanje ili zajednički život. U slučaju da niste u vezi, vrlo je moguće da će vas voljena osoba pozvati na ljubavni sastanak. Ako ste svoju voljenu osobu u snu videli u tuđoj kući, moraćete malo odgoditi neke planove, ali će se oni ipak uspeti ostvariti.

U snu videti voljenu osobu na ulici

Ako ste u snu videli svoju voljenu osobu negde na ulici, uskoro ćete otkriti neku tajnu koja će vas iznenaditi. Naglo će se rasvetliti nekoliko povezanih događaja koji su sakrivani od vas. Sada će postati javni i neće biti moguće da se dalje time manipuliše.

Venčati se sa voljenom osobom u snu

U slučaju da sanjate venčanje sa voljenom osobom, ispuniće vam se želja i dobićete novu snagu za nastavak života. Obradovaće vas vesti koje ćete čuti, a koje će vam doneti prijatelji.

Ako ste sanjali venčanje sa svojim bračnim partnerom, očekuje vas neka loša situacija, neka neugodnost ili manja svađa. Možda ste nezadovoljni trenutnom situacijom, pa biste voleli sve početi iz početka.

Sanjati da raskidate s voljenom osobom

Ukoliko ste u braku ili vezi i sanjate da se razvodite od bračnog partnera ili raskidate sa voljenom osobom, znači da ste zabrinuti za vaš zajednički život i da imate nerešenih problema. Možda ste nezadovoljni trenutnim međusobnim odnosima i podsvesno želite sve prekinuti, a možda se plašite da partner nije zadovoljan i da bi želeo da se raziđete. Ako niste u vezi, a sanjate da se razilazite od voljene osobe, postaće vam jasno da je nemoguća ta veza koju želite i da je bolje okrenuti se realnijim prilikama.

Pomiriti se sa voljenom osobom u snu

Ako ste sanjali da se mirite sa svojom voljenom osobom, očekuje vas mnogo lepih trenutaka u narednom periodu. Shvatićete da niste imali dovoljno razumevanja za neke partnerove probleme i da ste ishitreno reagovali kada to nije trebalo. Biće vam žao zbog toga i potrudićete se da to promenite. Ukoliko niste u vezi, a sanjate da se mirite sa voljenom osobom, dobićete vesti koje će vam otvoriti oči u vezi nekog problema.

Sanjati da vas napastvuje voljena osoba

U slučaju da ste sanjali da voljena osoba vrši nasilje nad vama, znači da vas uskoro očekuju teški trenuci bez podrške ljudi iz okoline. Osećate se iznevereno, povređeno i napušteno, a verovatno i zamerate mnogo toga voljenoj osobi. Ako ste sanjali ovakav san, a niste u vezi, znači da ste veoma ljuti na osobu koju volite jer ne obraća pažnju na vas onako kako vi to želite.

Videti u snu da vam voljena osoba nešto poklanja

Ukoliko ste sanjali da vam vaša voljena osoba nešto poklanja, očekuje vas lep dobitak u skoroj budućnosti. Isplatiće se sve što ste radili, a partner će vam biti najveća podrška i dalje. U slučaju da niste u vezi, ovakav san predstavlja novu snagu i ideje u daljem radu, a podrška će vam biti vaši prijatelji.

Ako ste vi nešto poklanjali voljenoj osobi u snu, bićete uskoro pozvani da pomognete svojim savetom i iskustvom na jednom prijateljskom druženju. Veoma će vas usrećiti kada vidite da ste zaista pomogli onome kome je to bilo potrebno i da su vam svi zahvalni na tome.

Sanjati da vas voljena osoba vara

U slučaju da ste sanjali ovakav san, očekuju vas teškoće i sumnje u skoroj budućnosti. Bićete uvučeni u lukave rasprave lažnih prijatelja, a da toga nećete ni biti svesni do samog kraja. Neko će pokušati da vas posvađa s voljenom osobom i od vas zavisi da li će u tome uspeti. Ukoliko niste u vezi, a sanjate da vas voljena osoba vara, plašite se da nikada nećete biti zajedno i da je to već izgubljena bitka.

Sanjati da vi varate svoju voljenu osobu

Ako ste sanjali da varate partnera, bilo bračnog ili onog s kojim ste u vezi, osećate veliku želju za promenom i drugačijim međusobnim odnosom. Svesni ste da ste upali u monotoniju svakodnevnice i da više nema potrebnog uzbuđenja u vašoj vezi. U slučaju da niste u vezi, ovaj san se odnosi na to da se vaša podsvest buni protiv čekanja da se konačno desi nešto konkretno na ljubavnom planu i želi da vas natera da nešto poduzmete.

Sanjati da vas voljena osoba laže

Ukoliko ste sanjali da vas laže osoba koju volite, očekuje vas neugodno saznanje da ste obmanuti u nekom događaju na poslu ili u porodici. Nije vam predstavljeno pravo stanje stvari pod izgovorom da je tako bolje za vas i to će vas veoma povrediti.

Videti u snu bolesnu voljenu osobu

Ako ste sanjali da vam je voljena osoba bolesna, znači da osećate strah od gubitka nečega što vam je bitno i brinete se za svoju budućnost. Niste sigurni da li ste dobro postupili u jednom slučaju i plaši vas mogući ishod.