Sanovnik » Sanjati » Š » Šta znači sanjati šećer?

Šta znači sanjati šećer?

Deca najbolje znaju koliko je šećer primamljiv i kako mu je teško odoleti. Konzumacija šećera u čoveku izaziva osećaj sreće i zadovoljstva i podiže mu energiju. Za šećer vežemo samo lepe osećaje pa tako za nekoga ko nam je drag i simpatičan kažemo da je „sladak kao šećer“.

U snovima je motiv šećera nešto što nagoveštava lep period, uspehe, novu ljubav, dolazak prinove i mnoge pozitivne stvari. Zato ovakvim snovima sanovnici pridaju pozitivna značenja i retki su oni snovi sa motivom šećera koji predstavljaju nešto loše. Naravno da ima i takvih značenja i ona su uvek određena posebnim detaljima sna.

Sanjati šećer

Ako ste sanjali šećer, na javi vas očekuju lepi dani i uspesi na mnogim poljima. Moguće je da ćete se zaljubiti ili da ćete obnoviti i unaprediti postojeću ljubav, možda ćete napredovati u karijeri i steći nove prijatelje. Takođe je moguće da ćete se oporaviti od neke bolesti i rešiti određene zdravstvene probleme. Sanjati šećer može značiti i da ćete se pomiriti s nekim ili da ćete rešiti određene porodične probleme. Međutim, ponekad san o šećeru može predstavljati i određena razočarenja, prevelika očekivanja, kao i preterivanja u nečemu .

Videti u snu šećer u kocki

Ukoliko ste sanjali šećer u kocki, u narednom periodu ćete na lep i skladan način formirati nešto. Moguće je da ćete za određene probleme i nedoumice pronaći pravi oblik, razdvojiti ih u manje celine i tako ih lakše rešavati. Takođe je moguće da ćete odlučiti da na pravilan način rasporedite svoje užitke i da u njima uživate konstantno, ali pomalo, bez većeg preterivanja.

Videti sitni šećer u snu

U slučaju da ste u snu videli sitni šećer, naredni dani će vam biti ispunjeni zadovoljstvom i srećom. Sve će vam polaziti za rukom i lako ćete rešavati svaki izazov. Sve što započnete u ovom periodu, imaće dobre rezultate i nećete se zbog toga pokajati. Naravno, to ne znači da u nešto trebate srljati nepromišljeno i bez ikakvih ograničenja. Budite razumni i imaćete mnogo uspeha u svemu.

U snu videti šećer u prahu

Kada sanjate šećer u prahu, to znači da ćete se uskoro upoznati sa jednom vrlo profinjenom osobom koja će na vas ostaviti snažan utisak. Moguće je da će to biti početak jedne ozbiljne i jake veze, ispunjene obostranim zadovoljstvom. Ukoliko ste već u vezi ili braku, mogli biste upoznati jednu posebnu osobu koja će vam postati iskren prijatelj i s kojom ćete lako deliti i dobro i zlo.

Sanjati smeđi šećer

Ako ste u snu videli smeđi šećer, vrlo je moguće da će vam se neke stvari na javi učiniti mnogo boljima nego što zaista jesu. Možda ćete biti poneseni određenim željama i uzbuđenjem pa nećete obraćati pažnju na nečiju sirovost i primitivnost. Tek kasnije ćete shvatiti da „nije zlato sve što sja“ i da bi se tu moglo još mnogo toga dodati.

Videti u snu šećer u vrećici

Ukoliko ste u snu videli da je šećer u maloj vrećici, poput onih u ugostiteljskim objektima, na javi vas očekuje mnogo sitnih zadovoljstava i uspeha. Moguće je da ćete lako rešavati jednu po jednu obavezu i da će vam sve ići „kao podmazano“. To će vas mnogo radovati i činiti da se osećate poletni i srećni.

U snu videti šećer u kutiji

U slučaju da ste sanjali šećer spakovan u kutiju, u bliskoj budućnosti biste mogli saznati jednu lepu tajnu. Moguće je da je neko od vas dobronamerno skrivao pravo stanje stvari jer je želeo da vas iznenadi i obraduje kada za to dođe vreme. Sve što budete čuli će vas mnogo razveseliti i nećete se ljutiti što to niste ranije saznali.

Sanjati vreće pune šećera

Kada u snu vidite vreće pune šećera, to znači da je za vas pravo vreme da uradite ono što odavno želite, ali se ne usuđujete. Ukoliko se radi o tome da nekome priznate ljubav, učinite to sad. Takođe, ako odavno želite pokrenuti vlastiti posao ili se upustiti u neke druge važne aktivnosti, sada je najbolji momenat da to učinite. Svako vaše delovanje je osuđeno na uspeh.

U snu jesti šećer

Ako ste sanjali da jedete šećer, uskoro možete očekivati dolazak kreativnih ideja i ostvarenje nekih ciljeva koji će vam omogućiti lep priliv novca. Bićete nadahnuti na razne načine i neće vam biti problem da sprovedete u delo ono što zamislite. Sve to će vam doneti lepu zaradu i mnogo radovanja jer ćete vlastitim radom ostvariti ono što zamislite.

Sipati u snu šećer u kafu ili čaj

Ukoliko ste u snu videli kako sipate šećer u kafu ili čaj, na javi ćete pokušati neke ustalasane događaje malo „zasladiti“ i primiriti. Moguće je da ćete vi biti onaj koji će uspeti pomiriti određene posvađane osobe i svi će vam zbog toga biti zahvalni. Vaša urođena diplomatija će naći plodno tlo kod ovih osoba i svi će na kraju biti zadovoljni.

Videti u snu da ste nasuli premalo šećera u čaj ili kafu ukazuje na to da ćete se uzalud truditi oko nekoga jer to neće biti dovoljno da promenite njihovo mišljenje.

Videti u snu da ste nasuli previše šećera u čaj ili kafu predstavlja mogućnost da vas neko optuži da se mešate u nešto što vas se ne tiče i da vam kaže da trebate gledati svoja posla.

U snu sipati šećer u limunadu

U slučaju da ste u snu sladili limunadu šećerom, u narednim danima ćete pokušati neke stvari sagledati iz drugog ugla. Biće vam jasno da ništa na svetu nije samo dobro ili samo loše, samo kiselo ili samo slatko, i da je uvek najbolji balans između to dvoje. Zato ćete vi „svoju limunadu“ učiniti slađom i ugodnom za nepce i tako neke stvari ili događaje učiniti mnogo prihvatljivijima.

Kupovati šećer u snu

Kada sanjate da kupujete šećer, to znači da ćete u stvarnom životu pokušati zadobiti nečiju naklonost. Moguće je da ćete raditi i neke stvari koje inače ne biste radili samo da bi vam neko pokazao svoju dobru volju. Što više šećera u snu kupujete, to je veća vaša želja za nečijom naklonošću i više ćete biti spremni na određene žrtve da do te naklonosti dođete.

Prodavati šećer u snu

Ako ste u snu prodavali šećer, u narednim danima biste mogli biti vrlo slatkorečivi prema nekome. Moguće je da vam se ta osoba uopšte neće sviđati, ali ćete želeti nešto postići kod nje i zato ćete se poslužiti svojom slatkorečivošću da do toga dođete. Moguće je da će vam trebati određena usluga ili neka informacija i da ćete nastojati laskanjem doći do toga.

Sanjati da pakujete šećer

Ukoliko ste u snu pakovali šećer, u bliskoj budućnosti vas očekuju nagrade i uspesi. Konačno ćete dobiti priznanja za svoj rad i sve će se lepo upakovati u jednu celinu. Videćete zašto ste se mučili i zalagali i neće vam biti krivo zbog tog napora koji ste podneli. Moći ćete rasterećeno uživati u onome to ste svojim radom postigli.

Poklanjati šećer u snu

U slučaju da ste vi nekome poklanjali šećer u snu, na javi možete očekivati da se dobro dobrim vrati. Moguće je da ćete učiniti neko dobro delo i da ćete uskoro osetiti kako vam se to dobro vraća. Možda ste već osoba koja drugima rado pomaže i sada ćete na svojoj koži osetiti mnogo zahvalnosti za ono što ste drugima pružili.

Kada u snu vama neko poklanja šećer, to znači da ćete u kriznim trenucima dobiti potrebnu pomoć. Moguće je da će vas ta pomoć iznenaditi i da nećete moći verovati da vam određena osoba pomaže, ali to će se ipak desiti.

U snu prosuti šećer

Ako ste sanjali da prosipate šećer, u stvarnom životu nećete znati ceniti neke stvari koje imate. Moguće je da ćete olako shvatati svoje zdravlje, porodicu, prijatelje ili posao i da nećete osećati zahvalnost što ih imate. Zato bi se moglo desiti da vam nešto od toga bude uskraćeno na određeni način, čisto da biste videli šta imate i šta možete izgubiti ako to ne cenite.

Skupljati prosut šećer u snu

Ukoliko ste u snu skupljali prosuti šećer, na javi biste se mogli zbog nečega pokajati. Moguće je da ćete uvideti da ste nešto olako shvatali i da je vreme da promenite svoje gledište. Takođe je moguće da će vas nešto navesti da više cenite neke stvari i ljude oko sebe i to će vas bitno promeniti.

Videti u snu kamion pun vreća šećera

U slučaju da ste u snu videli kamion natovaren vrećama šećera, to ukazuje na veći priliv novca i određeno bogatstvo. Moguće je i da ćete dobiti neko nasledstvo, ali i da će vam se isplatiti određena ulaganja. U svakom slučaju, ovaj san vam poručuje da imate mnogo razloga za slavlje.

U snu videti šećer u prodavnici

Kada u snu vidite šećer na policama prodavnice, to znači da će vam neki uspeh biti na dohvat ruke, ali ćete se morati malo potruditi za njega. Ništa nije džabe i za sve se mora nešto dati. Vi imate odličnu priliku da dobijete ono što želite, ali se i sami morate malo potruditi da do toga dođete.

Sanjati špajz pun šećera

Ako ste u snu videli da vam je špajz pun šećera, to znači da ste vi osoba koja nema razloga za brigu. Na vreme ste postavili dobre temelje svemu što ste radili u životu i sada možete uživati u plodovima svojih dela. Vaša porodica je stabilna, sa zdravim pogledima na život, a finansije su vam sigurne i kreću se u dobrom smeru.

Ukrasti šećer u snu

Ukoliko ste sanjali da kradete šećer, u bliskoj budućnosti biste mogli poželeti nešto tuđe. Moguće je da ćete nekome biti zavidni na sreći koju ima ili na nekom uspehu koji je postigao i da ćete pokušati doći do toga na ne baš moralan način.

Videti u snu da neko krade šećer od vas predstavlja upozorenje na moguće podvale i niske udarce od strane određenih osoba. Budite oprezni kada dajete izjave ili kada se nekome poveravate, dobro razmislite ko su te osobe pre nego što se pred njima otvorite.

U snu videti šećer u šećernici

U slučaju da ste u snu videli šećer u šećernici, na javi možete očekivati prinovu u porodici. Moguće je da ćete i sami biti iznenađeni takvom vešću, ali će to iznenađenje svakako biti prijatno. Veoma će vas obradovati saznanje da ćete u krugu porodice imati novi život i novi razlog za mnoga radovanja.

Videti u snu da se šećer topi u vodi

Kada sanjate da se šećer topi u vodi, to znači da su neki uspesi prolazni i da neće biti uvek takvi kavi su sad. Moguće je da ćete dugo osećati njihov uticaj, ali ih više nećete jasno videti. U svakom slučaju, to ne treba da vas razočara ili da vas pokoleba jer je svaki uspeh priča za sebe i dobar temelj za neki novi.

U snu biti lepljiv od šećera

Ako ste sanjali da ste lepljivi od šećera i to vas je činilo nervoznima, u bliskoj budućnosti biste mogli shvatiti da vas neke stvari koje ste ranije želeli sada čine nesrećnima i rado biste ih menjali. Moguće je da određeni uspesi sa sobom nose i određene odgovornosti na koje niste računali i to vam sada kvari uživanje.

Ukoliko ste sanjali da ste lepljivi od šećera i to vam nije smetalo, vi ste osoba koja rado prihvata sve što ide u paketu sa uspehom, pa makar to značilo da nemate vlastitu privatnost i da sve u vezi vas bude javno. Bitno vam je da ste u centru zbivanja po svaku cenu.

Videti u snu da od šećera nastaje karamel

U slučaju da ste u snu videli kako se šećer topi i postaje karamel, to ukazuje na mogućnost da jednu sreću podignete na viši nivo i da je obogatite. Moguće je da ćete zaprositi nekog i imati svadbu, odnosno da ćete biti zaprošeni i da ćete svoju ljubav krunisati brakom. Takođe je moguće da ćete dobiti bebu i tako oplemeniti postojeću porodicu. Isto tako, moguće je da dobijete željeno unapređenje i titulu kakvoj se dugo nadate.

U snu stavljati šećer u poslastice

Kada sanjate da stavljate šećer u poslastice, to znači da ćete u narednom periodu imati veliku želju, ali i priliku, da svoju sreću podelite s drugima. Poželećete da drugima pokažete kako lako mogu biti srećni u životu, samo ako se malo potrude. Moguće je da ćete raditi u nekom centru za životnu obuku (life couch) i da ćete biti vrlo uspešni u tome.

Sanjati da dete jede šećer

Ako ste u snu videli dete koje jede šećer, to znači da biste uskoro mogli krenuti u jednu avanturu. Moguće je da ćete se konačno odvažiti da pustite iz sebe dete na slobodu i da mu date priliku da se pokaže u punom sjaju. Sve što ste dugo gušili u sebi, jer ste se plašili podsmeha okoline, sada će slobodno moći da se pokaže i da zablista.

Videti u snu voljenu osobu da nosi šećer

Ukoliko ste sanjali da vaša voljena osoba nosi šećer, to znači da ćete ubrzo postati potpuno svesni koliko je vaša voljena osoba važna za vašu sreću. Shvatićete da je ona ta koja vam može doneti sunce ili navući oblake, ako tako želi, jer od njene sreće zavisi i vaša. Moguće je da toga ranije niste bili svesni i da ste mislili kako lako možete živeti bez voljene osobe, ali ćete se uskoro uveriti da ste bili u zabludi.

Sanjati da vam prijatelj daje šećer

U slučaju da ste u snu videli kako vam prijatelj daje šećer, na javi biste mogli biti ganuti jednom prijateljskom gestom. Moguće je da ćete se iznenaditi kada saznate da vam je jedna osoba pružila ruku spasa, a da to uopšte nije morala. Osetićete se blagoslovljenim i srećnim što imate priliku steći još jednog prijatelja u životu.

Videti u snu da vam roditelji daju šećer

Kada sanjate da vam roditelji daju šećer, to znači da ćete se uskoro naći u situaciji u kojoj će vam dobro doći roditeljska pažnja i uteha. Moguće je da će vas to još više zbližiti sa vašim roditeljima ili da ćete otkriti nešto lepo o njima što do sada niste znali. Tako će se ispostaviti da je tačna ona izreka koja kaže: „Svako zlo za neko dobro“.

U snu deliti šećer sa radnim kolegama

Ako ste sanjali da delite šećer sa radnim kolegama, u bliskoj budućnosti biste mogli prisustvovati nekoj proslavi u firmi i mogli biste se jako lepo provesti. Vrlo je verovatno da ćete na toj proslavi shvatiti da vaše kolege uopšte nisu toliko uštogljene koliko ste mislili i da nisu zlonamerni kako vam se ranije činilo. Biće to baš lepo otkriće za vas i učiniće da na poslu budete mnogo opušteniji.

U snu posuditi šećer

Ukoliko ste sanjali da nekome posuđujete šećer, u narednim danima ćete saznati da imate tajnog obožavaoca. Moguće je da su vam neke sitnice izazivale sumnju i ranije, ali vam nije padalo na pamet da se radi o tako nečemu. Međutim, sada ćete dobiti jasan dokaz i neće biti nikakve sumnje da vas jedna osoba veoma simpatiše i želi da vam se približi.

U slučaju da ste vi u snu od nekoga posuđivali šećer, na javi vas očekuje manji ispad ljubomore. Moguće je da nećete moći sakriti svoja osećanja prema nekome i da ćete ih u nekom nezgodnom momentu ispoljiti.

Sanjati da vam brane da jedete šećer

Kada u snu vidite da vam neko brani da jedete šećer, to znači da biste uskoro mogli imati svađu sa osobama koje se mešaju u vaš život i pokušavaju da vam nametnu svoje mišljenje. Neko će uporno pokušavati da vas omete na putu ka vašoj sreći, ali vi to nikako nećete hteti dopustiti.

Sanjati da vi branite nekome da jede šećer predstavlja vašu zavist i nerazumevanje nekoga. Moguće je da niste zlobna osoba, ali da ne razumete tuđe motive i namere u onome što rade. Takođe je moguće da sebe i svoj rad ne cenite dovoljno te da vam se uvek čini da je tuđe bolje.

Sanjati tvornicu šećera

Videti u snu tvornicu šećera predstavlja dobar znak. Ovakav san vam ukazuje na to da je sve što poželite moguće i da su pred vama sva vrata otvorena, samo se trebate pokrenuti. Morate znati da ne postoje granice kada nešto zaista želite, ali je važno da se tome i posvetite. Ništa vam neće samo pasti s neba dok sedite i maštate.