Sanovnik » Sanjati » » Šta znači sanjati džuboks?

Šta znači sanjati džuboks?

Ovakav motiv u snovima je obično posledica nostalgije koju osećate na javi. Podsvest vam kroz san možda poručuje da treba da se odreknete prošlosti kako biste zakoračili u novu i lepšu budućnost.

Ipak, tumačenje zavisi od konteksta u kome se vaš san odvijao i detalja koji su ga pratili.

Sanjati ugašen džuboks

Ako ste u snu videli ugašen džuboks to implicira da još uvek razmišljate o nekom tužnom događaju iz prošlosti. Nikako ne možete da se otrgnete tog neugodnog osećanja.

Možda vas je neko povredio ili vam naneo štetu, pa i dalje mislite o tome. Nije isključeno niti da razmišljate o osveti, ali bi trebalo da znate da vam ona neće doneti zadovoljstvo i mir za kojim žudite.

Zato bi bolje bilo da prestanete da se trujete negativnim osećanjima i da na budućnost gledate sa vedrije strane.

Simbolika sna o pokvarenom džuboksu

Kada sanjate pokvaren džuboks to znači da bi trebalo da pazite šta pričate u društvu ljudi koje ne poznajete dovoljno dobro. U vašoj blizini postoji neko ko će pokušati da vas iskoristi kako bi ostvario/la svoje ciljeve i interese.

Zato je bitno da o svojim tajnama, strahovima i planovima razgovarate isključivo sa ljudima koji su vam bliski i koji vas do sada nisu izdali. Ako pričate o nečemu poverljivom, obavezno im kažite da je bitno da o tome nikome ne govore zato što to može da ugrozi realizaciju vaših planova.

Šta znači kada sanjate da džuboks svira vašu omiljenu pesmu?

Sanjati da na džuboksu ide vaša omiljena pesma može da bude znak da patite za bivšom ljubavi. Moguće je da još uvek niste preboleli taj raskid ili da vam on tj. ona nedostaje.

Svesni ste da ste sami krivi za razlaz, te da ne postoji mogućnost da ćete da se pomirite zato što vam on tj. ona više ne veruje.

Sa njim tj. njom ste propustili šansu. Potrudite se da ne napravite istu grešku i u budućnosti.

Čuti u snu tužnu pesmu sa džuboksa

Ako ste sanjali da na džuboksu ide tužna pesma ili balada to implicira da je pred vama jedan vrlo interesantan i turbulentan period. Moguće je da će vam se istovremeno dešavati mnogo toga i da nećete imati puno vremena da sve procesuirate.

Na ljubavnom planu će se stvari napokon pokrenuti. Ako odnos sa partnerom tj. partnerkom u poslednje vreme nije bio dobar, ubrzo ćete pronaći zajednički jezik i shvatićete da morate oboje da radite kako bi ta veza tj. brak bili uspešni.

Šta znači kada sanjate da na džuboksu ide vesela pesma?

Ukoliko ste sanjali da na džuboksu ide vesela pesma to znači da vesti koje ćete uskoro čuti neće biti baš povoljne. Moguće je da očekujete pozitivan ishod nekog sastanka, razgovora za posao i slično, ali ono što će se dalje dešavati neće vam ići na ruku.

U svakom  slučaju, ne smete da dozvolite da vas ta situacija obeshrabri. Izvucite pouku, podignite glavu i otresite prašinu sa kolena. Biće to samo jedno iskustvo koje će vam dobro poslužiti u daljem životu i radu.

Sanjati da sa džuboksa čujete pesmu koju ne volite

Ovakav san ukazuje na to da ćete se baviti nečim što vam se uopšte ne dopada. Reč je o poslu u kome se ne pronalazite, koji vam stvara teskobu i nelagodu. Međutim, ostajete u tome zato što vam donosi zaradu i osigurava normalan život.

Bilo bi idealno kada biste voleli ono što radite, ali trenutno nemate taj luksuz. Ipak, nemojte da gubite nadu da će stvari u nekom trenutku da se preokrenu u vašu korist.

Čuti u snovima nepoznatu pesmu sa džuboksa

San u kome čujete  kako na džuboksu ide pesma koju nikad ranije niste čuli ukazuje na novo poznanstvo. Moguće je da ćete uskoro sresti osobu i shvatićete da imate mnogo toga zajedničkog. Tema za razgovor vam neće nedostajati, a među vama će se roditi obostrane simpatije.

Ako ste oboje sami, nije isključeno ni da će drugarstvo u nekom trenutku prerasti u romansu. Ipak, ne očekujte da će to biti ljubav za ceo život.

Moguće je da ćete se brzo razići, ali bez tenzija i „loše krvi“ i biće vam izuzetno drago što je bio/la deo vašeg života.

Šta znači kada sanjate da plešete sami uz pesmu sa džuboksa?

Ako ste sanjali da sami plešete uz pesmu sa džuboksa to implicira da je vreme za promene. San vam poručuje da prestanete da se vrtite u začaranom krugu koji ste sami oko sebe stvorili i da napokon iskoračite.

Izlazak iz vlastite zone komfora nikad nije ni malo lak, međutim, dovoljno ste sposobni, inteligentni, mudri i hrabri da znate da morate to da učinite kako bi vam budućnost bila bolja.

Sve dok gledate iza sebe ne možete da budete svesni onoga što vam se sada događa, niti onoga što će tek da dođe.

Sanjati da plešete sa nekim uz pesmu sa džuboksa

Ovakav san ukazuje na to da ste usamljeni. Ljudima koji dugo nemaju vezu, tj. partnera ovo osećanje je dobro poznato. Moguće je da vam fali nežnosti i pažnje.

Ne pristajete na kompromise kada su emocije u pitanju, ali bi svakako trebalo da date šansu osobi koja duže vreme pokazuje interesovanje za vas. Moguće je da ste ga/je pogrešno procenili.

Tražiti pesmu na džuboksu u snu

Ukoliko ste sanjali da tražite određenu pesmu na džuboksu to implicira da ste svesni da ste komplikovana osoba, ali ne radite ništa kako bi se to promenilo. Vodite se devizom „takav sam, kakav sam“ i očekujete da se svi prilagode vašem sentimentu.

Ni u poslu, a ni u privatnom životu ovakav način razmišljanja nije dobar. Ne možete vi da očekujete da vam drugi stalno izlaze u susret, ako nikad niste spremni da učinite ustupak, tj. da pristanete na kompromis.

Sanjati da vam je džuboks „progutao“ kovanicu

Kada sanjate da vam je džuboks progutao kovanicu to znači da bi vas na javi neko od prijatelja mogao uvrediti. Verovatno će nešto kazati u šali, a vi ćete to shvatiti ozbiljno i nastaće jaz među vama.

S obzirom na to da je reč o osobi do koje vam je stalo, potrudite se da to prevaziđete. Nema smisla da među vama nastane konflikt zbog tako bezazlene situacije.

Šta znači kada sanjate da ste kupili džuboks?

Ako ste sanjali da ste kupili džuboks to implicira da nekome na nečemu zavidite. Možda ta osoba ima nešto što vama nedostaje. Često razmišljate o tome kako je on tj. ona pravi/a srećnik tj. srećnica.

Ipak, ne znate u kakvoj se situaciji nalazi, niti sa kakvim se problemima suočava. Zato bi bolje bilo da misli i energiju usmerite na to da vaša budućnost bude lepša.

Prodavati džuboks u snu

Sanjati da prodajete džuboks znači da ćete prekinuti komunikaciju sa nekim. Shvatićete da vam ta osoba ne prija i nećete više želeti da slušate njegove tj. njene zajedljive komentare na račun vašeg izgleda, posla, odluka i slično.

I ne treba da vreme trošite na nekoga ko vam ne prija i sa kime nemate o čemu da razgovarate. Umesto toga, družite se sa ljudima od kojih možete nešto korisno da saznate i naučite.

Sanjati da ste dobili džuboks

Ako ste sanjali da vam je neko poklonio džuboks to implicira da se plašite da ste na osobu koju ste nedavno upoznali ostavili pogrešan utisak. Možda vam se učinilo da mu/joj nešto nije prijalo u vašem pristupu i često analizirate svaki segment razgovora koji ste vodili.

Zapitajte se zašto vam je uopšte važno šta on tj. ona o vama misli, ali budite sasvim iskreni prema sebi.

Pokloniti nekome džuboks u snu

Sanjati da ste nekome poklonili džuboks znači da još uvek gajite nadu da ćete uspeti da osvojite  osobu koja vam se duže vreme dopada. Moguće je da ste i ranije pokušali da mu/joj se približite, međutim, niste uspevali da srušite taj zid nepoverenja među vama.

Ipak, nećete odustati zato što mislite da je to neko sa kime biste mogli da provedete ostatak svog života.

Sanjati da popravljate džuboks

Popravljati džuboks u snu ukazuje na to da niste zaboravili da vas je neko u prošlosti povredio. I dalje često razmišljate o tome i ne osećate se dobro kada tu osobu vidite.

Ne smete da dozvolite da takva ružna osećanja truju vašu dušu. On tj. ona nije vredan/a toga, zašto biste sebi dozvoljavali da budete ogorčeni zbog nečega što se desilo u davnoj prošlosti i danas nikako ne utiče na vaš život.

Razbijati džuboks u snu

Ako ste sanjali da ste razbili džuboks to simbolizuje frustraciju. Verovatno nešto ne ide onako kako ste zamislili i nikako ne možete da sakrijete to nezadovoljstvo. Ukoliko biste promenili ugao gledanja na stvari i način na koji rešavate neke probleme, sve bi se okrenulo na drugu, bolju stranu.

Prestanite da udarate glavom o zid i posavetujte se o tome što vas muči sa nekim kome verujete.

Šta znači kada u snu vidite kako neko razbija džuboks?

Sanjati da neko razbija džuboks znači da ćete se naći na meti nečijeg besa. Možda će neko biti ljut zbog drugih stvari, ali će se iskaliti na vama. Najgore što u takvoj situaciji možete da uradite jeste da mu/joj protivrečite i da se svađate.

Umesto toga, sačekajte da se smiri, a potom mu/joj argumentovano objasnite zašto niste adresa na koju je trebao/la da se obrati.

Ako, pak, krenete odmah u „kontranapad“ stvari će da odu predaleko. I vi ćete da se iznervirate, uslediće rasprava, svađa i slično, a takva vrsta drame u životu vam nikako nije potrebna.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste nedavno videli džuboks to je ostavilo utisak na vas.

Definicija džuboksa

Džuboks (engl. Jukebox) je delimično automatizovani muzički uređaj, obično na kovanice, koji može odsvirati posebno odabrane pesme iz vlastite zbirke pesama na nekom od medija.